go-ja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wysłałam deklaracje dla Lapsa :). Trzymaj się piesio :) Quote
wojtuś Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ra_dunia napisał(a):to się nadzwonisz ;) uważaj, bo Yumanji przestanie odbierać :D Tak źle to nie będzie;) Wiem żeby dzwonić wieczorem przed 21.00, bo Yumanji maluje ściany i w relaksie odbierze telefon:) Dzisiaj czekam na telefon, bo Pan od przodów może jutro przyjedzie:) Papatkiole w gotowości czeka:) Donka w gotowości czeka:) Chlopaki pojadą póżnym wieczorem lub 3-4 rano ze względu na upały:) ale kiedy - na pewno na dniach:) go-ja napisał(a):Wysłałam deklaracje dla Lapsa :). Trzymaj się piesio :) Dziękujemy pięknie:) Dzika_Figa będzie po 21 lipca to wszystko pouzupełnia:) Pozdrawiam Wszystkich;);) i odpoczynku weekendowego życzę, i oby było juz ciut chłodniej po niedzieli. Quote
mmd Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 A ja mam kasę z bazarku dla chłopaków. Jak potrzebna to wołać:) Quote
Dzika_Figa Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 oo widzę że już jakieś ustalenia... Wojtuś - wielkie dzięki za wszystko! I lecę się wakacjowac dalej! Quote
TERESA BORCZ Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 WAKACJUJ, WAKACJUJ MIŁEJ ZABAWY Dzika Figo!!!.wpiszę najnowsze ustalenia na czacie. podeślę trochę kaski wraz z deklaracją sierpniową na uzupełnienie braków transportowych.mam nadzieję że dogo rodzinka zainteresowana dziejami tych psiaów wspmoźe również. Wojutś cudownie że jesteś!! Quote
wojtuś Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 mmd napisał(a):A ja mam kasę z bazarku dla chłopaków. Jak potrzebna to wołać:) Pięknie dziękujemy :loveu: Dzika_Figa napisał(a):oo widzę że już jakieś ustalenia... Wojtuś - wielkie dzięki za wszystko! I lecę się wakacjowac dalej! Tak Małgosiu bo jak wrócisz to ekonomia znowu czeka :loveu: Spokojnie nabierz sił. Od niedzieli będe pilotował chłopaków z tel.- no bo jeszcze nie wyjechali, U Donki dobrze im, a na Yumanji czekamy:) TERESA BORCZ napisał(a):WAKACJUJ, WAKACJUJ MIŁEJ ZABAWY Dzika Figo!!!.wpiszę najnowsze ustalenia na czacie. podeślę trochę kaski wraz z deklaracją sierpniową na uzupełnienie braków transportowych.mam nadzieję że dogo rodzinka zainteresowana dziejami tych psiaów wspmoźe również. Wojutś cudownie że jesteś!! Tereniu:loveu: Dzika_Fika kazała, a mmd pilnuje z bacikiem - to ja sie boje i wątków pilnuje;);) Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Poproszono mnie o udostępnienie konta dla Lapsa i Rudusia i wpisuję wpłaty: 20 zł-za mój bazarek-od Aska7 31zł-5zł za wysyłkę=26zł(bazarek)-od Selegna razem:46zł Quote
mmd Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ja wczoraj wpłaciłam na Figowy rachunek podany w 1 poście. Dochody z bazarku - w zaokrągleniu stówa. Quote
Donka5 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Próbowałam wyczesać Lapsa.Niestety nie udało się. Złapał mnie zębami za rękę z takim piskiem,jakby nie wiem co złego się stało. Wydaje mi sie że musi mieć jakieś bardzo złe doświadczenia. Może bicie?:-( Ten jego pisk był pełen strachu.Dlatego jak na razie zostaje nieczesany. Poza tym jest przytulaśny:-) Quote
_Aga_ Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/189207-UBRANIA-dla-każdego-DUŻEGO-i-MAŁEGO-))-do-24.-07 Zapraszam :) Quote
mmd Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Donka5 napisał(a):Próbowałam wyczesać Lapsa.Niestety nie udało się. Złapał mnie zębami za rękę z takim piskiem,jakby nie wiem co złego się stało. Wydaje mi sie że musi mieć jakieś bardzo złe doświadczenia. Może bicie?:-( Ten jego pisk był pełen strachu.Dlatego jak na razie zostaje nieczesany. Poza tym jest przytulaśny:-) Biedak. Sucz mojego taty też się boi grzebania w sierści, oglądania łapek. Nikt jej nie bił na pewno, ale została wyrzucona - prawdopodobnie z pociągu - w wieku 4 tygodni i ma jakieś fobie do teraz. Quote
bela51 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Donka5 napisał(a):Próbowałam wyczesać Lapsa.Niestety nie udało się. Złapał mnie zębami za rękę z takim piskiem,jakby nie wiem co złego się stało. Wydaje mi sie że musi mieć jakieś bardzo złe doświadczenia. Może bicie?:-( Ten jego pisk był pełen strachu.Dlatego jak na razie zostaje nieczesany. Poza tym jest przytulaśny:-) No, cóz, z tym chociaz wet z Oborników nie mijał sie z prawdą. Laps nie da sie czesac. Ciekawe, dlaczego? Quote
wojtuś Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 MARCHEWA napisał(a):Poproszono mnie o udostępnienie konta dla Lapsa i Rudusia i wpisuję wpłaty: 20 zł-za mój bazarek-od Aska7 31zł-5zł za wysyłkę=26zł(bazarek)-od Selegna razem:46zł mmd napisał(a):Ja wczoraj wpłaciłam na Figowy rachunek podany w 1 poście. Dochody z bazarku - w zaokrągleniu stówa. Pieknie Lapsio dziękuje :loveu: Tyle kasy - no to szok;);) Quote
gazzy Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja mam taki pomysł. Rozmawiałam już o tym z belą. Może zamiast zwykłej szczotki do czesania, kupić taką specjalną gumową rękawiczkę z wyżłobieniami do czesania ? Może to pomoże ? Quote
MARCHEWA Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Doszło 32zł-5wysyłka-czyli 27 zł za bazarek od Zuza911. Czyli u mnie jest 46+27=73zł Quote
Ra_dunia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 można go też wyskubywać... ;) może ma uraz do "narzędzia" a nie do samego czesania... skoro jest przytulaśny, to wyskubywanie może potraktować jak głaskanie :) Quote
mmd Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 może jest przywiązany do swojego futerka i nie da podbierać :) Quote
papatkiole Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ra_dunia napisał(a):można go też wyskubywać... ;) może ma uraz do "narzędzia" a nie do samego czesania... skoro jest przytulaśny, to wyskubywanie może potraktować jak głaskanie :) można skubać, nie miał nic przeciwko, skubałem Lapsa bezproblemowo ;) Quote
TERESA BORCZ Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Laps niestety ma dalej problem z pazurami , błonami (miał przerosnięte ogromnie i zakrzywionei , cżeściowo to zostało poddane zabiegowi, ale przy takim zaniedbaniu trzeba to robić stopniowo) i ogromnym bólem łap. Każdy pies jak go coś boli reaguje w ten sposób. Nawet prosta dolegliwość wewnętrzna powoduje takie reakcje, a nawet bardzo niebezpieczną agresje. Dlatego on wymaga bardzo delikatnych zabiegów na zasadzie zabawy. Narazie się rozczytuje we wszystkim co pomoże rozwiązać problem tych łapek i błon. To piękny pies i nie można go zostawić z tym cierpieniem. Z takiego powodu miał być unicestwiony, a przecież mogli mu pomóc. Z nastepna deklaracją stałą pośle nieco kasy aby stopniowo uzbierać na sensowny, kompleksowy zabieg leczący te łapki. Quote
2010 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 wojtuś napisał(a):Pieknie Lapsio dziękuje :loveu: Tyle kasy - no to szok;);) Marchewa.. Czy podajesz tutaj już wpłate Selegny i Zuzy911 za fanty z mojego bazarku ( to bazarek dla Lapsia i Rudusia,ktory zrobiła Dzika figa) ale wyjechała i :loveu:Ty nam pomagasz w zbiórce pieniędzy za fanty?) Nie wszystkie wpłaty jeszcze dotarły...brakuje ostatniej Poczekamy do końca i wtedy będzie o.k. 90 zł podzielone na połowę zgodnie z moim zyczeniem...:lol: Quote
Dzika_Figa Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Powróciłam. Zabieram się za rozliczenia i nadrabianie zaległości Quote
papatkiole Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Laps niestety ma dalej problem z pazurami , błonami (miał przerosnięte ogromnie i zakrzywionei , cżeściowo to zostało poddane zabiegowi, ale przy takim zaniedbaniu trzeba to robić stopniowo) i ogromnym bólem łap. Każdy pies jak go coś boli reaguje w ten sposób. Nawet prosta dolegliwość wewnętrzna powoduje takie reakcje, a nawet bardzo niebezpieczną agresje. Dlatego on wymaga bardzo delikatnych zabiegów na zasadzie zabawy. Narazie się rozczytuje we wszystkim co pomoże rozwiązać problem tych łapek i błon. To piękny pies i nie można go zostawić z tym cierpieniem. Z takiego powodu miał być unicestwiony, a przecież mogli mu pomóc. Z nastepna deklaracją stałą pośle nieco kasy aby stopniowo uzbierać na sensowny, kompleksowy zabieg leczący te łapki. Powiem szczerze że nie zauważyłem nic, żeby sie jakoś słaniał na łapach czy żeby oszczędzal jakąś czy w ogóle w jakiś sposób miał ból, ale miałem z nim krotko styczność bo tylko podczas dwóch transportów i dwóch spacerków niwdługich w przerwach. Jeżeli możesz opisz szerzej problem moze byc na PW. Pozdrawiam Quote
MARCHEWA Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ick napisał(a):Marchewa.. Czy podajesz tutaj już wpłate Selegny i Zuzy911 za fanty z mojego bazarku ( to bazarek dla Lapsia i Rudusia,ktory zrobiła Dzika figa) ale wyjechała i :loveu:Ty nam pomagasz w zbiórce pieniędzy za fanty?) Nie wszystkie wpłaty jeszcze dotarły...brakuje ostatniej Poczekamy do końca i wtedy będzie o.k. 90 zł podzielone na połowę zgodnie z moim zyczeniem...:lol: Dokładnie tak. Quote
2010 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 MARCHEWA napisał(a):Dokładnie tak. Poprawka/ reklamy zasłaniają mi czytanie wątków....:p Bedzie z tego bazarku 70 zl...dla psiaków... Quote
Dzika_Figa Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Uzupełniłam rozliczenia zgodnie z tym, o czym wiem i co dotarło na moje konto. Pozostaje kwestia płatności za pobyt u Donki i Yumanji oraz za transport - rozumiem że we wszystkich przypadkach Wojtuś wie co i jak - Wojtusiu, uświadomisz mnie? Musicie się uzbroić w cierpliwość - troszkę czasu mi zajmie zorganizowanie się. Yumanji - będę dzwonić dziś lub jutro Quote
Recommended Posts