MARCHEWA Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 To ja wpiszę wszystkie wpłaty na moje konto: Od Tilii za bazarek ick-17zł Od Selegny za bazarek ick-26zł Od Zuzy911 za bazarek ick-27zł Razem:70zł Od Aska 7 za mój bazarek -20zł Suma:90zł Dzika Figo gdzie mam przelać te pieniążki-są to wpłaty dla Lapsa i Rudzika do podziału. Quote
mmd Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja miałabym prośbę: Dzika_Figo czy mogłabyś tu potwierdzić dotarcie wpłaty, to miałabym rozliczony bazarek http://www.dogomania.pl/threads/188568-Nowe-ciuszki-i-nie-tylko-na-Doga-Lapsa-i-Rudusia-do-11.07?p=14981497#post14981497 Quote
Dzika_Figa Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='MARCHEWA']To ja wpiszę wszystkie wpłaty na moje konto: Od Tilii za bazarek ick-17zł Od Selegny za bazarek ick-26zł Od Zuzy911 za bazarek ick-27zł Razem:70zł Od Aska 7 za mój bazarek -20zł Suma:90zł Dzika Figo gdzie mam przelać te pieniążki-są to wpłaty dla Lapsa i Rudzika do podziału. Na konto podane w pierwszym poście. Wielkie dzięki wszystkim ciotkom za bazarki!!! Quote
Dzika_Figa Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='mmd']Ja miałabym prośbę: Dzika_Figo czy mogłabyś tu potwierdzić dotarcie wpłaty, to miałabym rozliczony bazarek http://www.dogomania.pl/threads/188568-Nowe-ciuszki-i-nie-tylko-na-Doga-Lapsa-i-Rudusia-do-11.07?p=14981497#post14981497 Potwierdzam, wpłata figuruje już w rozliczeniach chłopaków - patrz wpłaty jednorazowe - OGROMNIE DZIĘKUJEMY Quote
mmd Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ja też bardzo dziękuję - może uda mi się choć jeden bazarek porządnie zamknąć. Zawsze mi "wiszą" długo, bo któraś ciotka nie potwierdzi dotarcia przesyłki albo potwierdzi na PW i klapa. Teraz mam bazarki wystawione "na zamówienie", ale jakbym była potrzebna to zaglądam do całej trójki:) Quote
Dzika_Figa Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam. Zapłaciłam za: hotelowanie u Donki transport i hotelowanie u Yumanji do końca lipca. Na dniach zapłacę za sierpień. doszło kilka wpłat - wszystko niebawem uwzględnie w rozliczeniu. Quote
wojtuś Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Uzupełniłam rozliczenia zgodnie z tym, o czym wiem i co dotarło na moje konto. Pozostaje kwestia płatności za pobyt u Donki i Yumanji oraz za transport - rozumiem że we wszystkich przypadkach Wojtuś wie co i jak - Wojtusiu, uświadomisz mnie? Musicie się uzbroić w cierpliwość - troszkę czasu mi zajmie zorganizowanie się. Yumanji - będę dzwonić dziś lub jutro Małgosiu i tu podziękuję :loveu: Jak już pisałem na wątku Rudusia, chłopaki pojechały do jumanji juz po moim wyjeździe na wakacje, poprosiłem więc papatkiole i Donke by poczekali już na Ciebie z opłatami, pięknie się zgodzili za co im dziękuję:):) Donka tutaj też bardzo dziękuje za hotelikowanie chłopaków:loveu: papatkiole dzięki za czujność do transportu, jumanji dzięki za wyrozumiałość z moimi telefonami;);) muszę jednak przyznać że takie bezpośrednie rozmowy dużo dają dogomaniackiego ciepła:loveu: Pozdrawiam i ciesze się że chłopaki takie dzielne i dalej trzymają się razem, choć Lapsia to jumanji musiała troche "ustawić";) Quote
MARCHEWA Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nie widzę mojej wpłaty 90zł w tytule napisałam:za bazarki Marchewy i Ick Quote
Dzika_Figa Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Uzupełniłam rozliczenie, wszystkie wpłaty są - Marchewa Twoją wpisałam jako od Ick - mam zmienić? Wszystkim bardzo dizękujemy za wpłaty Quote
kama210 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 witam zostałam poproszona telefonicznie prze yumanji żeby przekazać że dzisiaj nie ma dostępu do internetu bo była u niej burza /tak jak u mnie zresztą/ , a ma internet bezprzewodowy i czeka na naprawę usterki ... ... prosiła mnie o przekazanie tej wiadomości bo miała dziś kontaktować się z Dzika_Figa poprzez skype... pozdrawiam przy okazji ... Quote
Dzika_Figa Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Serdecznie wszystkich zapraszam do głosowania na najlepsze zdjęcie w bazarku fotograficznym. http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-)/page42 Oczywiście nie chcę wywierać żadnej presji, ale delikatnie sugeruję, że zdjęcie nr 61 ( autorstwa Florentynki, która zupełnie przypadkowo jest moją siostrą) jest warte uwagi ;-) Quote
2010 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='MARCHEWA']To ja wpiszę wszystkie wpłaty na moje konto: Od Tilii za bazarek ick-17zł Od Selegny za bazarek ick-26zł Od Zuzy911 za bazarek ick-27zł Razem:70zł Od Aska 7 za mój bazarek -20zł Suma:90zł To wpłata 90 zl z bazarku ick....ktore zebrała (na prośbę ick) Marchewa i wpłaciła na konto Dzikiej Figi ( ok.28.07.) i zostało podzielone na konto Lapsia i Rudusia po 45 zł. Quote
Dzika_Figa Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 go-ja napisał(a):Przesyłam stałą deklaracje dla Lapsa :) Dzięki - wezmę się za księgowość na dniach Quote
Dzika_Figa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Niniejszym informuję wszystkich zainteresowanych, że w związku z zaistniałą sytuacją (Laps nieprzyjemnie się odnosił do Rudusia i Rudusia trzeba było przenieść do innego boksu), wyraziłam zgodę na dokwaterowanie Lapsowi jakiejś suczki ( z zastrzeżeniem, że ma być ładna ;-)) Tak się z Yumanji umawiałyśmy, że psiaki będą dzielić boks - skoro nie mogą ze sobą, niech dzielą z kimś innym - byle wszyscy byli zadowoleni. Quote
mmd Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 E tam, nie musi był ładna - Lapsowi ma sie podobać:) Ty, ciotka nie bądź taka teściowa:D Quote
Dzika_Figa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 mmd napisał(a):E tam, nie musi był ładna - Lapsowi ma sie podobać:) Ty, ciotka nie bądź taka teściowa:D No dobra - nie musi być ładna, ale niech będzie chociaż odrobinę inteligentna... Quote
go-ja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Lapsik nie miły dla Rudusia? A to łobuz... ;) Quote
Dzika_Figa Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Uzupełniłam rozliczenie naszego łobuza. Czekamy na zdjęcia i trzeba będzie z nową energią przystąpić do ogłoszeń. Quote
bela51 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Patrze na Lapsia i mimo ze ma tam jak w raju, to nadal nie da sobie wyczesywac kudełków? Bede miec na bazarku rękawice do pielegnacji psiej siersci, podarowana przez kogos z zagranicy. Moze zasponsorujemy Lapsiowi? Moze rękawica nie bedzie go stresowac tak jak grzebien? Quote
TERESA BORCZ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Poszły deklaracje na Lapsa, Doga i Rudusia na wrzesień. Już powinny być na koncie.koniecznie musimy delikatnie wyczesać kawalera. Muszę go zaprezentować ewentualnemu kandydatowi na jego dozgonnego przyjaciela. Może się uda. Quote
Dzika_Figa Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Belu jestem za kupieniem rękawicy - może zadziała. Wiem na pewno, że Laps daje się skubać, więc jakośtam go trzeba doprowadzić do porządku. Zabiorę się za rozliczenie dziś. Quote
anita_happy Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Lapsa poznałam - zły jegomość - obszczekał mnie!!! wieczorkeim wrzuce fotki..było ciemno i lało..fotki z boksu..ale ma sie dobrze... nawet dziwiłam sie,... hmmm...Cywil tak zmężniał???a tu klops - to Laps, a nie Cywil!!!a potem mi yuamnji powiedziała, ze on jest starszy od Cywila...niedowiary!!! ale piszę tutaj z powodu RUDUSIA...podeslijcie jego wątek! TO SAMA SŁODYCZ,,,mieszka z Lolitą - moja kochaną Lolitką... całuski rozdaje na lewo i prawo, dziewczyna mu się bardzo podoba-JAK SZUKACIE DOMU TO DLA NICH OBOJGA!!!!śpią razem.. a jak Lolita podchodzi do miziania to Laps tez. Trzyma sie jej boku i nieśmiało podchodzi...a jak poczuje wyciagnieta ręke to tyłeczek mu sie rusza! słodki jest i juz! Quote
Recommended Posts