Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja wpiszę wszystkie wpłaty na moje konto:
Od Tilii za bazarek ick-17zł
Od Selegny za bazarek ick-26zł
Od Zuzy911 za bazarek ick-27zł
Razem:70zł
Od Aska 7 za mój bazarek -20zł
Suma:90zł

Dzika Figo gdzie mam przelać te pieniążki-są to wpłaty dla Lapsa i Rudzika do podziału.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MARCHEWA']To ja wpiszę wszystkie wpłaty na moje konto:

Dzika Figo gdzie mam przelać te pieniążki-są to wpłaty dla Lapsa i Rudzika do podziału.

Na konto podane w pierwszym poście.
Wielkie dzięki wszystkim ciotkom za bazarki!!!

Posted

Ja też bardzo dziękuję - może uda mi się choć jeden bazarek porządnie zamknąć. Zawsze mi "wiszą" długo, bo któraś ciotka nie potwierdzi dotarcia przesyłki albo potwierdzi na PW i klapa.

Teraz mam bazarki wystawione "na zamówienie", ale jakbym była potrzebna to zaglądam do całej trójki:)

Posted

Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam.

Zapłaciłam za:

hotelowanie u Donki
transport
i hotelowanie u Yumanji do końca lipca. Na dniach zapłacę za sierpień.

doszło kilka wpłat - wszystko niebawem uwzględnie w rozliczeniu.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Uzupełniłam rozliczenia zgodnie z tym, o czym wiem i co dotarło na moje konto.
Pozostaje kwestia płatności za pobyt u Donki i Yumanji oraz za transport - rozumiem że we wszystkich przypadkach Wojtuś wie co i jak - Wojtusiu, uświadomisz mnie?
Musicie się uzbroić w cierpliwość - troszkę czasu mi zajmie zorganizowanie się.
Yumanji - będę dzwonić dziś lub jutro
Małgosiu i tu podziękuję :loveu:
Jak już pisałem na wątku Rudusia, chłopaki pojechały do jumanji juz po moim wyjeździe na wakacje, poprosiłem więc papatkiole i Donke by poczekali już na Ciebie z opłatami, pięknie się zgodzili za co im dziękuję:):)

Donka tutaj też bardzo dziękuje za hotelikowanie chłopaków:loveu:

papatkiole dzięki za czujność do transportu,

jumanji dzięki za wyrozumiałość z moimi telefonami;);)
muszę jednak przyznać że takie bezpośrednie rozmowy dużo dają dogomaniackiego ciepła:loveu:

Pozdrawiam i ciesze się że chłopaki takie dzielne i dalej trzymają się razem, choć Lapsia to jumanji musiała troche "ustawić";)

Posted

witam
zostałam poproszona telefonicznie prze yumanji żeby przekazać że dzisiaj nie ma dostępu do internetu bo była u niej burza /tak jak u mnie zresztą/ , a ma internet bezprzewodowy i czeka na naprawę usterki ...
... prosiła mnie o przekazanie tej wiadomości bo miała dziś kontaktować się z Dzika_Figa poprzez skype...
pozdrawiam przy okazji ...

Posted

[quote name='MARCHEWA']To ja wpiszę wszystkie wpłaty na moje konto:

To wpłata 90 zl z bazarku ick....ktore zebrała (na prośbę ick) Marchewa i wpłaciła na konto Dzikiej Figi ( ok.28.07.) i zostało podzielone na konto Lapsia i Rudusia po 45 zł.

Posted

Niniejszym informuję wszystkich zainteresowanych, że w związku z zaistniałą sytuacją (Laps nieprzyjemnie się odnosił do Rudusia i Rudusia trzeba było przenieść do innego boksu), wyraziłam zgodę na dokwaterowanie Lapsowi jakiejś suczki ( z zastrzeżeniem, że ma być ładna ;-)) Tak się z Yumanji umawiałyśmy, że psiaki będą dzielić boks - skoro nie mogą ze sobą, niech dzielą z kimś innym - byle wszyscy byli zadowoleni.

Posted

mmd napisał(a):
E tam, nie musi był ładna - Lapsowi ma sie podobać:) Ty, ciotka nie bądź taka teściowa:D

No dobra - nie musi być ładna, ale niech będzie chociaż odrobinę inteligentna...

Posted

Patrze na Lapsia i mimo ze ma tam jak w raju, to nadal nie da sobie wyczesywac kudełków? Bede miec na bazarku rękawice do pielegnacji psiej siersci, podarowana przez kogos z zagranicy. Moze zasponsorujemy Lapsiowi? Moze rękawica nie bedzie go stresowac tak jak grzebien?

Posted

Poszły deklaracje na Lapsa, Doga i Rudusia na wrzesień. Już powinny być na koncie.koniecznie musimy delikatnie wyczesać kawalera. Muszę go zaprezentować ewentualnemu kandydatowi na jego dozgonnego przyjaciela. Może się uda.

Posted

Lapsa poznałam - zły jegomość - obszczekał mnie!!!
wieczorkeim wrzuce fotki..było ciemno i lało..fotki z boksu..ale ma sie dobrze...
nawet dziwiłam sie,...
hmmm...Cywil tak zmężniał???a tu klops - to Laps, a nie Cywil!!!a potem mi yuamnji powiedziała, ze on jest starszy od Cywila...niedowiary!!!

ale piszę tutaj z powodu RUDUSIA...podeslijcie jego wątek!
TO SAMA SŁODYCZ,,,mieszka z Lolitą - moja kochaną Lolitką...
całuski rozdaje na lewo i prawo,
dziewczyna mu się bardzo podoba-JAK SZUKACIE DOMU TO DLA NICH OBOJGA!!!!śpią razem..
a jak Lolita podchodzi do miziania to Laps tez. Trzyma sie jej boku i nieśmiało podchodzi...a jak poczuje wyciagnieta ręke to tyłeczek mu sie rusza!
słodki jest i juz!