Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yumanji napisał(a):
A moze b nieelegancko zadzwonic do Pani i spytac z glupia frant,czy dostala dobry nr telefonu i zareklamowac Lapsa?

jak się czujesz na siłach, to ja jak najbadziej popieram! Przynajmniej się dowiemy, na cyzm soimy.

• 2 weeks later...
Posted

Uzupełniłam Lapsowe rozliczenie.
Dziękuję wszystkim za wpłaty.
Niestety część deklarowicżów się wykruszyła i ciągniemy głównie dzięki wpłatom jednorazowym.
Nie mam pomysłu na Lapsa... Nie wiem, co zrobić, żeby mu znaleźć dom, jak go wyróżnić...
Yumanji, napisz nam proszę trochę o naszych psiakach, w końcu Ty chłopaków znasz najlepiej - jacy są, jakie są ich największe zalety a jakie wady i jakie domy dla nich widzisz. Trzeba jakąś strategię marketingową obmyślić...

Posted

Laps-wg mnie-toleruje inne psy,suki,niesforne szczeniaki.Sprowokowany jednak-"odgryzie sie".B wesoly,"usmiechniety",b potrzebuje kontaktu z czlowiekiem.Caly czas probuje
wcisnac sie do mieszkania. Dosc energiczny,lubi dlugie spacery.Delikatny,nie lubi zbyt mocnego dotyku,czesania czy pieszczot.Przyjaznie nastawiony do dzieci,chetny do zabawy.Moglby trafic do domu ze starszymi dziecmi
ewent mlodszymi,ale niezbyt natarczywymi w stos do niego.Lubi zabawy z pilka ,patykami.
Ma dobry apetyt,dokucza mu reumatyzm czasem,nie lubi ,kiedy dotyka sie tych smiesznych lap.

Posted

Dziękuję Ci yumanji!
co do reumatyzmu... może warto by było coś mu podawać na tą dolegliwość? Gelacan fast na przykład... i może od czasu do czasu galaretę z kurzych łap (czuję się jak idiotka, już na którymś wątku o tym Gelacanie i galarecie truję, jeszcze ktoś pomyśli, że mam z tego jakieś korzyści)... Yumanji, byłabyś mu w stanie ugotować łapy czasem?