ketunia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Rozmwiałam dzisiaj z Panią. Podałam namiary na Yumanji. Teraz czekamy... Quote
wojtuś Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ketunia napisał(a):Rozmwiałam dzisiaj z Panią. Podałam namiary na Yumanji. Teraz czekamy... :kciuki: :kciuki: Lapsio trzymamy mocno :kciuki: :kciuki: Quote
go-ja Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ojej... jest szansa na domek, byłoby cudnie!!! :) Quote
ketunia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Pani do mnie sie juz nie odezwała. Ciekawa jestem czy dzwoniła do hoteliku... Quote
yumanji Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie mialam zadnego telefonu,niestety.Oddzwaniam na kazdy nr ,zeby nie przegapic. Quote
Dzika_Figa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 yumanji napisał(a):Nie mialam zadnego telefonu,niestety.Oddzwaniam na kazdy nr ,zeby nie przegapic. cholera.... Quote
yumanji Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A moze b nieelegancko zadzwonic do Pani i spytac z glupia frant,czy dostala dobry nr telefonu i zareklamowac Lapsa? Quote
Dzika_Figa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 yumanji napisał(a):A moze b nieelegancko zadzwonic do Pani i spytac z glupia frant,czy dostala dobry nr telefonu i zareklamowac Lapsa? jak się czujesz na siłach, to ja jak najbadziej popieram! Przynajmniej się dowiemy, na cyzm soimy. Quote
yumanji Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Zadzwonie jutro pzred poludniem,tylko musze od Ketuni nr tel dostac. Quote
go-ja Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 I jak tam z Lapsikiem? Coś się wyjaśniło? Quote
wojtuś Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Odwiedzam Lapsia, szkoda że Pani zrezygnowała Quote
Dzika_Figa Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Uzupełniłam Lapsowe rozliczenie. Dziękuję wszystkim za wpłaty. Niestety część deklarowicżów się wykruszyła i ciągniemy głównie dzięki wpłatom jednorazowym. Nie mam pomysłu na Lapsa... Nie wiem, co zrobić, żeby mu znaleźć dom, jak go wyróżnić... Yumanji, napisz nam proszę trochę o naszych psiakach, w końcu Ty chłopaków znasz najlepiej - jacy są, jakie są ich największe zalety a jakie wady i jakie domy dla nich widzisz. Trzeba jakąś strategię marketingową obmyślić... Quote
wojtuś Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witam sie u Lapsia:) No szkoda, że chłopak nie ma jeszcze swojego domku, Jumanji dziś wieczorkiem opisze nam Rudusia i Lapsia:);) Quote
yumanji Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Laps-wg mnie-toleruje inne psy,suki,niesforne szczeniaki.Sprowokowany jednak-"odgryzie sie".B wesoly,"usmiechniety",b potrzebuje kontaktu z czlowiekiem.Caly czas probuje wcisnac sie do mieszkania. Dosc energiczny,lubi dlugie spacery.Delikatny,nie lubi zbyt mocnego dotyku,czesania czy pieszczot.Przyjaznie nastawiony do dzieci,chetny do zabawy.Moglby trafic do domu ze starszymi dziecmi ewent mlodszymi,ale niezbyt natarczywymi w stos do niego.Lubi zabawy z pilka ,patykami. Ma dobry apetyt,dokucza mu reumatyzm czasem,nie lubi ,kiedy dotyka sie tych smiesznych lap. Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dziękuję Ci yumanji! co do reumatyzmu... może warto by było coś mu podawać na tą dolegliwość? Gelacan fast na przykład... i może od czasu do czasu galaretę z kurzych łap (czuję się jak idiotka, już na którymś wątku o tym Gelacanie i galarecie truję, jeszcze ktoś pomyśli, że mam z tego jakieś korzyści)... Yumanji, byłabyś mu w stanie ugotować łapy czasem? Quote
Dzika_Figa Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Nowe allegro naszego słodziaka, uzupełnione o informacje od yumanji: http://allegro.pl/show_item.php?item=1320084430 Trzymajcie kciuki, tak bym chciała, żeby wreszcie znalazł dom!!! Quote
go-ja Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A ja myślałam, że Lapsik pójdzie do domku i wstrzymałam się z deklaracją. Przeleję zaległość w poniedziałek :) Quote
Dzika_Figa Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 go-ja napisał(a):A ja myślałam, że Lapsik pójdzie do domku i wstrzymałam się z deklaracją. Przeleję zaległość w poniedziałek :) No niestety nie poszedł... dzięki! Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Lapsia ktos obserwuje na allegro... mam nadzieję, że to nie żadna z ciotek ;-) Quote
gazzy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Lapsowi udało się pomóc... Może pomożemy Ząbalkowi ? Zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/196776-Z%C4%85balek-potrzebuje-pomocy...-Sam-nie-da-sobie-rady.?p=15772720#post15772720 Quote
wojtuś Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Małgosiu dzieki za allegra dla Lapsia i Rudusia:) I za domki dla chłopaków trzymam;) Quote
Recommended Posts