Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::loveu:super, no nareszcie pech BARTUSIA opuścił, i zacznie normalne życie. wszyscy będziemy się informować aby wszystko poszło gładko. Ja w razie czego też nie będę się ociągać, przynajmniej poznam tę przyjazną Pszczynę. :multi:

prosimy może już o jakieś ogloszonko z Bartusiowej skarpety dla jakiegoś następnego zamieścić w DZ (czas to domek!!!) i pomysleć o innych podobnych do ogłoszonego w razie większej ilości domków, proszę o kontakt w przypadku zgłoszeń, bo mogą dzwonić osoby znowu, te negatywnie zweryfikowane, dla porównania i nie zawracania sobie głowy. :cool3:

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki jest problem!!!!
PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy![/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/1789...4#post14570454

a tu jest link do zdjęć, okropne warunki, biedne psiaki i kotki
http://picasaweb.google.pl/110372356...49256/DbcMini#
[/FONT]
DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie???

Posted

Isadora z pewnoscia widzialas ten link do Dobrocina...trzeba cos zrobic!!!! masz jakies pomysly??? trzeba poruszyc niebo i ziemie!!!!!!!!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Golarka, krem do golenia, pasta i szczoteczka do zębów też zapakowane? :):):):)

O matko.chcecie , żebym na zawał padła..??;)
Przeczytałam tytuł, potem ostatni post i gorąco mi się zrobiło, ze domek nie wypalił:/
NA szczęście to o innego jamnisia chodziło...:)
TO jak z tym pakowaniem..???

Posted

IVV napisał(a):
Isadora z pewnoscia widzialas ten link do Dobrocina...trzeba cos zrobic!!!! masz jakies pomysly??? trzeba poruszyc niebo i ziemie!!!!!!!!

Widziałąm, widziałam masakra. Ręce i cycki opadają.

IVV napisał(a):
i jeszcze jedno ...Isadorahttp://www.dogomania.pl/threads/184227-Miał-być-szczęśliwy-przeżył-piekło-w-quot-kochającym-quot-domu!-POMÓŻCIE-POSZĘ!
czy mozesz go wrzucic na jamniki prosze:roll: ja nie wiem jeszcze jak sie to robi:oops:

On już jes wrzucony przez założycielkę wątku

Posted

Anja2201 napisał(a):
Tak u mnie już wszystko ok, maluch na szczęście zdrowy . Myślę , że Bartuś mógł by pod koniec tygodnia ( czwartek, piątek) przyjechać do mnie :) Powiem szczerze , że trochę się boję , ale myślę , że damy radę z Bartusiem :) Proszę tylko o info czy trzeba się nim jakoś szczególnie , inaczej zajmować i co mam robić w razie ataku . Czy maluch dostaje jakieś leki ?

Aniu probowalam podeslac Ci PW ale Twoja skrzynka jest zapchana
czy masz jeszcze namiary na ludzi ktorzy interesowali sie Luna? w Dobrocinie jest sunia bardzo do Luny podobna,moze by nia byli zainteresowani?
przynajmniej ja mozna by bylo uratowac przed uspieniem
http://picasaweb.google.pl/110372356...49256/DbcMini# -tu sa jej zdjecia
http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy/page111

Posted

Cioteczki!!! nawet nie wiem czy Anja tu jeszcze zaglad? jesli ktoras z Was wie gdzie ja znalesc prosze podeslijcie jej wiadomosc o tej suni.
Anja miala kilka domow ktore chcialy adoptowac sunie o takim wygladzie...a w Dobrocinie same wiecie co sie dzieje...szkoda slow:(

Posted

IVV napisał(a):
Cioteczki!!! nawet nie wiem czy Anja tu jeszcze zaglad? jesli ktoras z Was wie gdzie ja znalesc prosze podeslijcie jej wiadomosc o tej suni.
Anja miala kilka domow ktore chcialy adoptowac sunie o takim wygladzie...a w Dobrocinie same wiecie co sie dzieje...szkoda slow:(

Zaglądam codziennie i trzymam za Bartusia kciuki , jeśli chodzi o panią która dzwoniła w sprawie lilki to mam meila [email protected] , ale był jeszcze ktoś zainteresowany na wątku , Bjuta (chyba) pisała .

Posted

Pani Bartusiowa, jest super,czeka z niecierpliwością na malucha i zmieni mu ze wzgledów na niemiłe wspomnienia rodzinne nieco imie na Artuś, tak by brzmiało nieco inaczej ale znajomie dla psika. Nie zapomnijcie o tym poniedziałkowym transporcie. Pani juz nawet wzięła urlop na przygotowania piesiowe.czekamy.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Zaglądam codziennie i trzymam za Bartusia kciuki , jeśli chodzi o panią która dzwoniła w sprawie lilki to mam meila [email protected] , ale był jeszcze ktoś zainteresowany na wątku , Bjuta (chyba) pisała .

postaram sie dac namiary na ta pania dziewczynom z watku Dobrocina
dziekuje Aniu!!!

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Pani Bartusiowa, jest super,czeka z niecierpliwością na malucha i zmieni mu ze wzgledów na niemiłe wspomnienia rodzinne nieco imie na Artuś, tak by brzmiało nieco inaczej ale znajomie dla psika. Nie zapomnijcie o tym poniedziałkowym transporcie. Pani juz nawet wzięła urlop na przygotowania piesiowe.czekamy.

Artuś świetnie brzmi! :klacz:

Padło na wątku pytanie o szczepienie.
Niedawno pani Grażyna założyła Artusiowi mu książeczkę zdrowia i zaszczepiła go. Nie wiem jak jest z odrobaczeniem, zapomniałam zapytać!

Czekam na telefon od figu i nastawiamy się na poniedziałek. Pani Grażynka pojedzie ze mną i maluchem do Warszawy.
Nie wiem czy figu ma jakiś transporterek, bo bardzo by się przydał.

Posted

o ile wiem pojedzie z Artulkiem siostra Figu, może nie miec transporterka. coś trzeba zaradzić, chociaż może sobie da rady. trzeba zabrać jakiś kocyk z jego domku i jakieś przysmaczki i zabawkę aby leżał spokojnie. Już się nie moge doczekać. . mam nadzieję teraz ogłosić tego pogryzionego MISIA który jest u mnie na tymczasku w spa na leczeniu przed wyjazdem do hoteliku. To cudowny psiak, może mu się powiedzie jak Artkowi.