gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Isadora7']To było smiesznie wtedy, byłam w pracy, zadzwoniła DIFunia, ja się tak zdenerwowałam, że bezczelnie na oczach szefa przerwałam pracę i weszłam na forum. Szef wie że mam hopla w psim temacie, wie czym się zajmuję, ma świadomość że w pracy zerkam na swoje tematy. Ale tez jak nigdy tego nie nadużywam i wie że już naprawdę jak pilne. to zdjęcie jest takie ciepłe: http://images8.fotosik.pl/321/b6918b07d921f4e6med.jpgJA sobie moge tylko Ciebie Dorotko wyobrazić;) JAk przeczytałam Twój post(którego już nie ma:D), to aż zadrżałam...bo najpierw czytałam post zanim zobaczyłam fotki:) A [potem wszystko się wyjasniło i miałam niezły ubaw z siebie i z nas wszystkich:D Net- to net- ale co by było, gdyby go nie było:):):D [quote name='Klaudus__']Otóż... Artuś to prawdziwy łobuz! Chociaż Pani Ela cały czas powtarza,że 'to bardzo grzeczny chłopczyk' ];-> Aczkolwiek widziałam na własne oczy jak biegał jak szalony. Gryzie [do zabawy] nie tylko swoją własną Panią,ale także gości :P (czytajcie mnie 8-) Jak ze stołu zapachniało czymś smakowitym to ten najgrzeczniejszy chłopczyk na świecie tylko fik zrobił i już zerkał co dobrego serwują :D Na to Pani Ela do Niego 'Areczku, gości mamy, nie wskakuj na stół'. Oaza spokoju i wyrozumiałości. Wspaniała kobieta... A tak ogólnie to Artek może siurać gdzie chce ! Pani zauważyła,że lubi spacerować na smyczy, więc codziennie rano spacerek na smyczce. Zdjęcie Artka [w ramach chwalenia się :)] Pani Ela wysłała już do wszystkich znajomych ;) Chłopak ma wszystko co tylko może Mu się przyśnić. Śpi oczywiście ze swoją Panią w łóżeczku. Bo gdzie by indziej? :???: Chciałabym trafiać tylko na takie domy... Raj na ziemi...TU to już bez komentarza...Klaudus czuwa na bieżąco- to serio- w ogole nie musimy się o nic martwić, bo jestem pewna na 10000000%, ze gdyby cokolwiek bylo nie tak- Klaudus wychwyci migusiem:):) Ona to nawet na ratunek zdolna w nocy 200km jechać do psa:D JA pamiętam akcje Wrocław;):):) [quote name='TERESA BORCZ']Super zdjęcia, nie tylko usmiechniety pycholek, ale i cała doza swobody to dopiero szczęście. Oby takie domki na kamieniu się rodziły, !! Pozdeawaiamy panią elzunię gorąco.Tereniu...to dzieki Twoim ogłoszeniom:):) Mnie to az trudno uwierzyć w to szczęscie:):) Artuś z pyszczka- to wypisz- wymaluj moje ukochana Ciapulinka :(..i jak widze tą usmiechniętą , zwariowana mordeczke- to widze Ciapunie kilkanaście lat wstecz...i cichutko "zazdroszczę"..:):) Quote
Hotel KADIF Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Klaudusku! Relacja super! :p A czy były jakieś napady padaczkowe odkąd Artuś jest z panią Ela? Poza tym jednym drobnym... Quote
Hotel KADIF Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 A ja nadal czekam na umowę adopcyjną! :diabloti: Quote
TERESA BORCZ Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 miałam jeszcze kolejna rozmowe z panią Elzbietą. Psiak jest w raju a pani Elżunia troszczy się o psika niezmiernie. Bardzo lubi spacerki ze smyczka na zewnatrz domu, absolutnie zaprzestał poszukiwań swego stryszku, zapomniał o tym. Jest ulubieńcem całego domku, i najwyrażniej szybko zapomni o swym nieszczęściu. Teraz juz nie czeka na uśpienie przez spadkobierczynię swej dawnej pani, ale na coraz więcej pięknych dni wypełnionych obecnością i miłością wielkiego serca swej nowej przyjaciółki. Dla mnie najbardziej wzruszające były slowa pani Eli w odpowiedzi na opis choroby Artusia: "Właśnie dlatego go chcę." Artuś w przeddzień telefonu do mnie miał delikatny atak ale są coraz rzadsze i słabe, a pani Ela wie doskonale jak psika ukoić. OBY WIECEJ TAKICH DOMKÓW. Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mamy tu takiego 4-o miesiecznego szczylka na łancuchu ,ze strachu załatwiającego sie pod siebie .... pomożecie ?? http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie-miejsce-jest-BRAKUJE-KASY!!!! Quote
Hotel KADIF Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 A może jakieś nowe wiadomości od Bartusia są? :loveu: Co u chłopaka słychać? Quote
TERESA BORCZ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 kochane cioteczki, są czasem wiadomości od Artusia, Pani Elżbieta to cudowna osoba, i dzwoni mi poopowiadać o osiagnięciach Artusia. Bardzo jest grzeczny i po psikowemu podpieszcza panią Ele podgryzaniem pieszczotliwym dłoni, jak każdy szczęśliwy, młody psiak. Potrafi już gospodarować swymi uczuciami do domowników, rozdzielając opkazywanie przywiazania. Wybiera sobie spanko z całą dowolnością w różnych pokojach oczywićie na werasalkach, zależnie od humoru, jest czysty. zachowuje się juz tak jakby tam był od urodzenia. Pani Ela dogadza mu jedzonkiem i spędzamy sporo czasu na omawianiu korzystnego dla niego menu. Czasem zdarzy się drobny atak ale nie są one zbyt klopotliwe, rzadkie, lekkie i zauważane natychmiast przez piekunkę są eliminowane delikatnymi karesami. Artuś oczywiście jest pod stałą opieką weta , w domu u pani Eli i nie można sobie wprost wymarzyć innego, równie troskliwego pełnego serca domku dla psika. Oby taki się znalazł dla Johnyego z padaczką.. Quote
Abrakadabra Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nawet nie potrafię wyrazić tego jak się cieszę! Quote
Recommended Posts