Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, oczywiście wszyscy współczują Łapie - a może któraś z Was chciałaby parenaście razy pod rząd łapać 22 kg pitbulla wysadzającego się, jak z katapulty, a w międzyczasie ratować go przed zwaleniem się na pysk, gdy w locie nastąpiła chwila sekoncentracji :evil_lol: Po każdych ćwiczeniach mam siniaki na rękach i podrapaną twarz.

Posted

Nie ma u Ciebie nudy i to mi się podoba.
Psiaki uwielbiają się popisywać.
Piłka może leżeć blisko i nie wzbudza zainteresowania wystarczy tylko że ją wezmę do ręki to się zaczyna prawdziwa gonitwa. Rudzia już zadba o nadmiar rozrywki.:evil_lol:

Posted

Greven napisał(a):
Ona normalnie wykonuje kilka różnych poleceń, ale tak ją podnieciło to że jest filmowana, że zupełnie zapomniała nawet, jak się nazywa - takie uroki posiadania bezdennie głupiego pitbulla z ADHD :diabloti:

Wiem jak to jest miec psa z ADHD :D Nawet wyraz pyska maja podobny ;)

Posted

Pilnie potrzebuję pomocy! Chodzi o wizytę przed adopcyjną w Szczecinie! Czy jest ktoś kto może mi w tym pomóc??? Pisałam do LAZY, carolinascotties - bez odzewu. Greven nie miałam miejsc w skrzynce na pw. Bardzo proszę, pomóżcie!

Posted

ponawiam swoją propozycję. mogę zrobić jakieś ogłoszenie do wydrukowania. tylko czy jesteście w stanie to wydrukować na miejscu? najlepiej w kolorze i z jednego z programów pakietu office. (word, publisher, powerpoint) a potem rozwiesić gdzie pozwolą.

nie będzie to nic szałamiająego ale zawsze coś.
dajcie znać.

Posted

Dobra, chwytam sie juz brzytwy. A moze hotelik u hycla albo ten na bezrzeczu?

Edit:
znalazlam tez hotel w kobylance (to 3km od miejsca gdzie jest sunia)
Anna Krywan
Motaniec 27
Kobylanka
Nasz telefon 601 053 885

edit2:
tylko skad kase skombinowac? ja moge wystawic bazarek ale ile z niego bedzie nie wiem :shake:

Posted

Dziękuję Greven za odzew i podanie namiarów. Tan mail podany na dogo, to wyskakuje, że nie ma takiego ale już widzę tutaj aktualny - dzięki.

pw z ofertą pomocy wysłała mi także agnieszka32 i może ona w miarę szybko sprawdzić ten domek - również jej serdecznie dziękuję:):):) będę czekać na wieści z wizyty.