Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

niestety dawno nie miałam kontaktu z Krakowem:shake: Własnie o danie je na bullowate mi chodzi:p i na tym wątku w aktualizacji na stronach początkowych:p

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Wiecie co , ja juz mam depresje jak wchodze na dogo . To się w głowie nie miesci , tych psów w potrzebie jest chyba wiecej niz mieszkancow tego chorego panstwa.

tak Beatko....to się w głowie nie miesci...to jest straszne po prostu- psów nie ubywa, natomiast domów, gdzie mozna cos wcisnąć tak:-(

2 cieszynskie na niebieskim:
http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=339280#339280

zaraz tu dam na 1 stronkę;)

Posted

Oto ostatni z naszej lubelskiej gromadki-Rufus.Na oko ma on około 7 lat,jest przyjazny,energiczny.Nie jest namolny,nie domaga się pieszczot,ale głaskany jest bardzo szczęśliwy.Z sukami ok.Jak cała reszta przebywa wewnątrz budynku kwarantanny w pojedyńczym boksie.

Posted

andzia69 napisał(a):
Dea - a cos blizej? wiek, charakter?

O Astim wiem tyle: łagodny, spokojny, i nieco zagubiony pies. Asti nie najlepiej znosi schronisko, jest cichy, często nie wychodzi z pomieszczenia, jest też coraz chudszy. Ma około 3-4 lat.

Posted

piesek - pilnie szuka domu!!!!

cytuję :

"
pies wabi sie Demon ma rok, nielubi jak mu sie zaklada kaganiec,
podnosi reke na niego, takze nielubi kotow,
lubi dlugie spacery, plywac, nie jest gresywny do innych psow
ani do nowo poznanych ludzi. lubi sie bawic i skakac.
moim zdaniem pies jest jeszcze do wyszkolenia.
Telefon kontaktowy :502493530"

oczywiście pies ma mało czasu. Niczego więcej nie wiem :shake:
Do schroniska przyjąć go nie chcą więc nie wiem co go czeka.....prawdopodobnie
uśpienie:-(

Posted

Takie info pojawilo sie dzis na jednym z watkow, napisane przez Erazm:

"Do Klembowa trafił jakiś amstaff, podobno piękny zadzwon tam, ktoś wyrzucił go z samochodu, sprawdzić zawsze można"

Wie ktos cos o nim?

Posted

Klembów jest w ok. Wawy. Maja psy stamtad swoj watek.

Z WAŻNYCH INFO - w ok. Poznania jest amstaff 5 letni z rodowodem po smierci włascicielki. Domowy. NIe odnajduje sie w schronisku.
PILNIE DO ZABRANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja go moge dac do kojca ale to nie ma sensu bo bedzie tak samo zamarzac jak w schronisku.

PILNY DT!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='andzia69']eee-tam:eviltong: trza kuc zelazo póki gorące!:evil_lol:

a widziałyscie to?:placz::placz::placz::placz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9717985#post9717985

wyrzucona jak śmieć z 2 pietra

Ludzie maleńka jest w strasznym stanie :( Na " szczescie " nie ma urazu kregoslupa ale ma polamane obie nogi i rozgruchotana miednice :-( Jutro operacja 4 godzinna, koszty maksymalnie obnizone do 600 zł :(

Posted

jeśli nie znajdzie sie nikt kto będzie chciał z Brendy pracować, to zostanie w schronisku uśpiona.
przypominam: Brendy w zabawie (jej zdaniem to zabawa) szarpie za rękawy, nogawki, za smycz, skacze itp. Jak nie trafi w rękaw to przerysuje zębami ręke.

Posted

Pomocy! woła Łódź.
Dzwoniły Ania (Niewiasta 21) i Hania.
Dziewczyny wzięły ze schronu Rufusa (amstaffa) i zawiozły do tego pana, który chciał go adoptować, z którym rozmawiała Ewatonieja. Okazało się, że pan ten jest psychicznie chory i karany!!! Dziewczyny sprawdziły. Teraz siedzą w samochodzie z Rufusem i płaczą z bezradności. Nie ma co z nim zrobić!!! To pies łagodny jak ciele, rok siedział w schronisku, ma już przykurcz łapek, drży, czy będzie musiał dziś wrócić do schroniska??????????????
HELP!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='katya']Pomocy! woła Łódź.
Dzwoniły Ania (Niewiasta 21) i Hania.
Dziewczyny wzięły ze schronu Rufusa (amstaffa) i zawiozły do tego pana, który chciał go adoptować, z którym rozmawiała Ewatonieja. Okazało się, że pan ten jest psychicznie chory i karany!!! Dziewczyny sprawdziły. Teraz siedzą w samochodzie z Rufusem i płaczą z bezradności. Nie ma co z nim zrobić!!! To pies łagodny jak ciele, rok siedział w schronisku, ma już przykurcz łapek, drży, czy będzie musiał dziś wrócić do schroniska??????????????
HELP!!!!!!!!!!!!!!

o kur... :crazyeye:
czy ta osoba takze jest z Łodzi ?

bo chciałam przestrzec przez młodym chłopakiem z Pabianic... chęci ma dobre, chce amstaffa, ale wydaje się byc nie do konca sprawny umysłowo...
może to ten sam ????

Posted

katya, sprawdzałyście dogomapę? Tam jest kilka dziewczyn, u których możliwy jest Awaryjny DT...zawsze to coś...Byłby czas na wykombinowanie jakiegoś sensownego planu.