Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niewiem dokładnie ale Pako raczej jeszcze jest w schronisku, ten pies bedzie mial cięzko z adopcją :( Pako został oddany przez właścicieli z powodu wyjazdu za granice, ma ok 3 lat. Jest psem agresywnym do obcych, potrzebuje dużo czasu żeby zaakceptować nową osobę. Jeśli ktos chciałby go zabrać to albo do kojca (nie może być wypuszczany dopuki sie nie przyzwyczai) na pewno nie może iść na bloki na jest na 99 % pewne, że może pogryźć swojego nowego opiekuna. Myślę że nienadaje sie również do dzieci.

Posted

grunge napisał(a):
mam znajomą która chciałaby szczeniaka amstafa ... czy sa gdzies szczeniaki?

Grunge u nas w schronie jest sliczna 5-miesięczna amstaffka czy byłabyś zainteresowana??

Posted

Bardzo proszę szczeniaczkę Ravę ze schroniska w Korabiewicach.
Jest w domu tymczasowym już dość długo, nie chcieliśmy, by zdziaczałą w schornie bo zdziczały amstaff to dramat. Trochę podrosła od tamtego czasu. Same dresy się zgłaszają. Koleżanka musiałaby przejść rozmowę pozytywnie.
Czy ona jest pełnoletnia? Bo jeśli nie, to tylko rodzice wchodzą w grę.
Rava ma tu gdzieś wątek, zaraz znajdę. Tam też są zdjęcia z teraz.
Tu ze strony schroniska, tam też są świeże fotki później:
http://dajmudom.pl/futro.php?id=944
Tu z dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31240

Posted

czy ktoś z Sosnowca wie, co się stało z tym psiakiem?

Edit

Już wiem - poszedł do domu...ale nie wiadomo jakiego - tam dużo dresow przychodzi po psy:placz:

a to kolejne bidy z Sosnowca szukające domów:

i dwa psiaki oddane przez wlascicieli, brązowy bo gryzie psy, a błękitny bo się ma dziecko urodzić w rodzinie. fotki poglądowe:

Posted

To ja dla poprawienia humoru napiszę, że Axel pojechał do domu a dziś przyjezdża Pani która chce zaadoptować jakiegoś asta... Może zakocha się w Młotku lub Falco.

U Axelka wszystko super. Chodzi wlepiony w nowych Państwa! I na łózko sie pcha :diabloti:

Posted

w Jastrzębiu koleś chętnie przygarnie młodego bullowatego psiaka... Jedyny jego wymóg to- przyjazne nastawienie do dzieci i ludzi. Ma malutkiego dzieciaczka, i poszukuje bullowatego, po obserwacji, żeby nie było że musi oddać bo rzuca się do dziecka... myślę, że miałby piesek dobre warunki i dobrą opiekę... KONIECZNIE PIES- NIE SUCZKA... Z OKOLIC ŚLĄSKA

Posted

Dodaje wszytskie bullowate, które trafiły do schroniska w Pabianicach w ostatnim czasie lub które przeoczyłam wcześniej:

1) Fiona- mix amstaffka, pręgowana, ok. 3lata, bardzo łgodna zarówno dla ludzi i zwierząt, towarzyska, kochana, miła. Strasznie tęskni za człowiekiem, za każdym razem, gdy pracownik sprzata boks za wszelke cenę próbuje się z niego wydostać...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33944

2) Pitka Kami - ok 1,5 roku, łagodna, towarzyska, wesoła. Ma stare szramy na głowie... Pieknie umaszczona, stalowo-brązowa, jakby posypana sreberkiem.

3) Pitbull (?) Bankier wiek ok 2-3 lata, czekoladowy. Łagodny.

Posted

clockwork napisał(a):
w Jastrzębiu koleś chętnie przygarnie młodego bullowatego psiaka... Jedyny jego wymóg to- przyjazne nastawienie do dzieci i ludzi. Ma malutkiego dzieciaczka, i poszukuje bullowatego, po obserwacji, żeby nie było że musi oddać bo rzuca się do dziecka... myślę, że miałby piesek dobre warunki i dobrą opiekę... KONIECZNIE PIES- NIE SUCZKA... Z OKOLIC ŚLĄSKA

Hm.. a skad ten Pan jest? Dlaczego nie suczka? suczki sa sterylizowane wiec problem z cieczka z nika, wiem ze dwa bullowate sa w schronisku w Rudzie Sl. ale nie wiem jaki maja stosunek do ludzi i dzieci ale w razie czego to sie dowiem.

Posted

W schronie w Żyrardowie od piątku przebywa zagłodzona, młodziutka suka z sutkami wyciągniętymi od karmienia.Właśnie odkarmila młode.Oddał ją pan twierdząc, że przybłąkała się i była już w ciąży.Z obserwacji wynika jednak że pan myślał o kokosach ze sprzedaży szczeniaków a gdy kokosów nie bylo to fruu sukę do schroniska.Jutro wkleję zdjęcia bo dzisiaj miałam akcję zwożenia cementu i płyt chodnikowych a potem rozwiozlam 2 koty i juz było ciemno.

edit

Wklejam zdjecia suni, jest młodziutka, zachowuje sie jak szczeniaczek, na pewno były to jej pierwsze szczeniaki. Jak sie troche podtuczy to bedzie wysterylizowana.