Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U nas (Pabianice) jest jeszcze jedna amstaffka, jkoas jej wcześniej nie zauważyłam.
Fiona - ok 3 lata, brazowa pręgowana, w schronisku od roku... Jest baaardzo towarzyska, łagodna dla ludzi i psów. Bardzo pilnie szuka domu. W schronisku już wariuje, nie moze wytrzymac bez człowieka. Nie mozna przy niej umyc boksu, ponieważ tak bardzo lgnie do człowieka, przytula się. Miły, łagodny, kochany psiak... :-(

Posted

Witam wczoraj adoptowałem sunie (poniższy link) ze schroniska w Żyradowie. Jest piękna, ciągle chce się przytulać, strasznie zapchlona. Dzisiaj wizyta u weterynarza i usuwanie insektów. Jest bardzo grzeczna, ale wiek jej jest nie tak jak w opisie linku, tylko niecały roczek. Już niedługo wstawię zdjęcia. Jest w Lublinie :loveu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d10ae82c48ceaacb.html
Kilkumiesieczna sunia, przytulasta, od tygodnia w schronisku. Bardzo teskni za człowiekiem, błakała sie po miescie.

Posted

bhpmch - witamy na dogo!!! I strasznie sie cieszę,że adoptowałeś sunię:multi::multi::multi: - jest śliczna!!!Załóż jej wątek w psiakach w nowym domku!!! I pisz, pisz,pisz!!!!

Posted

Niestety nie mogłam wczesniej odpisac - w tygodniu czas aby usiasc do komputera mam tylko wieczorami a wtedy serwer jest przeciazony i nie mozna sie dostac na forum.

Wczoraj byłam w schronisku i wszystkiego sie dowiedziałam o bullterierze. Jest młody, tłusciutki i dobrze utrzymany. Został przez własciciela wrzucony na klatke schodowa w bloku a ten nastepnie uciekł. Bullek próbował dodrapac sie do najblizszego mieszkania. Lokatorzy zawiadomili schronisko. Przyjechał weterynarz, pies nie dał mu sie złapac wiec musiał mu dac zastrzyk usypiajacy. Nastepnie został wsadzony do klatki 1,5 na 2 metry i tak juz zostalo. Jedzenie daja mu na haku, sprzataj przez kraty i wszyscy panicznie sie go boja. Gdy podchodziłam do kraty stał na budzie, nie wykazywał oznak agresji - zwyczajnie sie patrzyl. Jesli chodzi o zabranie go to wszyscy w schronisku podpisuja sie pod tym pomysłem rekami i nogami :)
Weterynarz chetnie przyjedzie zeby dac mu cos na uspokojenie a kierowniczka powiedziała ze trzeba "wpłacic" za niego chociaz 50 zł bo musza go zachipowac i zaszczepic przeciw wsciekliznie. Jesli szczepionka ma zwierac wszystkie choroby to trzeba dopłacic 30 zł. Schronisko jest codziennie czynne do 18.00. Ja nie moge "asystowac" w jego odbiorze tylko w poniedziałek. W pozostałe dni tygodnia jestem do dyspozycji.

Mój tel:
0-46 854 15 00
662 083 524

Posted

Aza z radomskiego schroniska jest właśnie u mnie na parę godzin - mam nadzieję,ze mi sie nie odwidzi jej oddać - no chyba,ze ludzie, którzy mają po nia przyjechać będą do d..y.. Jest koffanym stworzeniem - grzecznie jeździ samochodem, można jej zabrac jedzenie z pysia. Ma tylko jedna wadę (tą samą co moja) - nie lubi suk!

gucio - czy ona była kastrowana????

Posted

Andzia jej mozna wszystko zrobic a ona nic!!! Kierownik dal instrukcje obslugi Azy - mocno wydrapac po grzbiecie i na koniec w doopsko poklepac :) Bardzo jej sie to podoba!
Była kastrowana - 17 lipca bodajze. Wiec maluchow nie bedzie ;)

Całą droge powrotną mialam lzy w oczach, wcale mi sie nie spiesyzlo ja oddac, taka urocza przytulanka, a jak pieknie sie w tarwce tarzaaa :loveu:

Zeby nie opor mojej mamy to bym jej wcale nie zawozila tylko z nia wrocila do domu!!! Urocze psisko !!!!!!

Posted

dziewczyny dajcie mi jakis kontakt do osob zajmujacych sie ASKIEM i SAMBEM !! bo ja nie wiem gdzie tego szukac a fajnie jakbym na stronke wrzucila tez jakis kontakt.. bulki chyba juz wszystkie wrzucilam teraz zajme sie astkami :) uff ale ich jest duzo ;(

Posted

Andzia - OK szefowa ! Czytalam bodajze na zielonym, ze zaloza watek dla Azy, boze ona byla cudna, caly czas łaze i o niej mysle. Milosc od pierwszego wejzenia. Wszystko bylo OK, rodzicom sie podobala, lancuszek idealnie dopasowany, kaganiec o dziwo tez :lol: Przeznaczenie chyba. Mam nadzieje ze w nowym domku bedzie wszystko w porzadku. Spisalas co trzeba??? Jakie wrazenia odnioslas po spotkaniu z Martyna???

Kurczaki, ale kierownik chyba nie zrozumial, ze ja tego psiaka bralam zeby go do nowego domu zabrac, no nic, zobaczymy jak to bedzie.

Posted

gucio - więc za jakis czas powiedz,ze znowu trzeba jakiegoś asta wyciągnąć bo ktoś ma przyjechac no i nie przyjedzie...no chyba rodzice nie wywiozą do schrona:evil_lol:

Mam nadzieję,że nowi państwo założą psicy wątek i będziemy czytać co u niej!

Posted

Andziu tym razem naszym celem jest Berta, która pojedzie do Lublina :p Musi tylko zostac wykastrowana w schronisku. No i tę piękną panią trzeba by odwiedzici zobaczyc co z nią :) Uroczy mix. Była zastraszona, bała się podejsc do aparatu, musiał ją ktos kiedys porzadnie wystraszyc chyba....

Nr IZO06- ??? tzn znajduje sie w boksie 6 na izolatkach, ale numeru suczki nie znam. Przynajmniej tydzien temu była tam.

i reszta bullkow

Pies PSY25-598

Spiali piesek - PSY24-353

Bullowata mixturka suczka

SUK03- ??? nr psiaka nie znam!!!

Suczka mix bullowata SUK36-???

Posted

Haska daj jakies info o nim !!!!!!!

Invictus - czy ja moge dane z Twojej strony o bullach w potrzebie dac na swoją www??? Pytam, zeby nie bylo, ze plagiat

edit:

ucze siem dopiero !!!