Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milady napisał(a):
Oferuję 100zł, na pomoc psom. Jeśli coś się będzie działo poproszę o przypomnienie o deklaracji na PW. TE PSY TRZEBA WYCIĄGNĄĆ STAMTĄD

Hej,
Milady jestem nowa na forum - czy moglabys mi przelsac luink do tematu TE PSY TRZEBA WYCIAGNAC STAMTAD?

Z gory dziekuje,

Pozdrawiam,
Angie

Posted

samoglow napisał(a):
To juz wiem, co straszylo nas noca: pukanie w szyby, przygasanie swiatla, szczek zebow, chrzęst kosci :-o

TAK!
To cała ja. Zwłaszcza ten chrzęst kości:evil_lol:

Posted

lupak napisał(a):
Przepraszam, że na Pajowym wątku ale mam pytanie- kto zajmuje się adopcją Spinki ? Czy ma swój wątek, bo mi się nie znalazło ?

adopcją Spinki zajmuje się autorka wątku Pajuta ;)

Posted

lupak napisał(a):
Przepraszam, że na Pajowym wątku ale mam pytanie- kto zajmuje się adopcją Spinki ? Czy ma swój wątek, bo mi się nie znalazło ?

Ja sie zajmuje adopcją, a Ty się bedziesz zajmować po adopcji.:diabloti:
Uznałam:loveu:, że podam Twój telefon Państwu, którzy chcą adoptowac Spinkę, w ramach doszkoleń i wzajemnych kontaktów psich. Masz dwóch chcłopców powinni się dogadać.
Będzie sprzeciw???

Nie sprzeciwiaj się. Masz malamuty i doświadczenie. Na pewno im pomożesz, gdyby coś nie wiedzieli.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Ja sie zajmuje adopcją, a Ty się bedziesz zajmować po adopcji.:diabloti:
Uznałam:loveu:, że podam Twój telefon Państwu, którzy chcą adoptowac Spinkę, w ramach doszkoleń i wzajemnych kontaktów psich. Masz dwóch chcłopców powinni się dogadać.
Będzie sprzeciw???

Nie sprzeciwiaj się. Masz malamuty i doświadczenie. Na pewno im pomożesz, gdyby coś nie wiedzieli.

A gdzieżbym śmiała się sprzeciwic :diabloti: . Nie pierwszyzna, (z bonusami-dzięki takiemu doszkalaniu poznałam najwspanialszych przyjaciół :eviltong: )
A jeżeli trafi do domku rezerwowego, kontakty będą ,a doszkalanie niepotrzebne Potencjalny towarzysz będzie obecny w Krakowie w niedzielę to mózna zobaczy jaki zadbany i kofany :lol::lol::lol:
Jeżeli pójdzie wcześniej, też służę pomocą.

Posted

[quote name='lupak']A gdzieżbym śmiała się sprzeciwic :diabloti: . Nie pierwszyzna, (z bonusami-dzięki takiemu doszkalaniu poznałam najwspanialszych przyjaciół :eviltong: )
A jeżeli trafi do domku rezerwowego, kontakty będą ,a doszkalanie niepotrzebne Potencjalny towarzysz będzie obecny w Krakowie w niedzielę to mózna zobaczy jaki zadbany i kofany :lol::lol::lol:
Jeżeli pójdzie wcześniej, też służę pomocą.

Ta Pani z Tarnowa??

Posted

Pani dzwonila wczoraj.
Spineczke Państwo oglądali w sobotę i są zdecydowani. W środe jedzie do nich.
Opowiadałam takie okropne rzeczy o malamutach i tak straszne :), że jak się nie wystraszyli to może będzie dobrze.

Posted

Pajus mój kochany wszytskich pozdrawia.
I....
I....
Pajuś dostał list. List z dalekiej Angli.
A w liście moc pozdrowień, uścisków i życzeń zdrowia.
I pieniążek dostał: 100zł i 20 funtów.
I ma na Rimadyl :) i Pańcia dwie paczki kupi.

Posted

samoglow napisał(a):
Pamietaj, ze mialas kupic troche oliwy do naoliwienia szanownych kosci :evil_lol:

Ale to dla Paja było, nie dla mnie.
Ja to se musze zarobić na te oliwy.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Bardzo proszę. Ale z wdziękiem, dowcipem (nie przesadzać, aby NIKOGO nie zdenerwować) inteligentnie i przez samo H.

HOP Pajuniu, Marioli Piesiuniu! :diabloti:

moze byc?