mar.gajko Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Pewnei już w trakcie diagnozy jest. Będzie diagnoza - leczenie - RACHUNEK. Cóz. Quote
samoglow Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 jak bys z nami do swan pojechala, to autko by bylo cale :eviltong: Coz.... Quote
Angie :) Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Milady napisał(a):Oferuję 100zł, na pomoc psom. Jeśli coś się będzie działo poproszę o przypomnienie o deklaracji na PW. TE PSY TRZEBA WYCIĄGNĄĆ STAMTĄD Hej, Milady jestem nowa na forum - czy moglabys mi przelsac luink do tematu TE PSY TRZEBA WYCIAGNAC STAMTAD? Z gory dziekuje, Pozdrawiam, Angie Quote
samoglow Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Byłam z Wami duchem, cały czas. To juz wiem, co straszylo nas noca: pukanie w szyby, przygasanie swiatla, szczek zebow, chrzęst kosci :-o Quote
mar.gajko Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 samoglow napisał(a):To juz wiem, co straszylo nas noca: pukanie w szyby, przygasanie swiatla, szczek zebow, chrzęst kosci :-o TAK! To cała ja. Zwłaszcza ten chrzęst kości:evil_lol: Quote
samoglow Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 mar.gajko napisał(a):TAK! To cała ja. Zwłaszcza ten chrzęst kości:evil_lol: Trzeba sie troche naoliwic :razz: Quote
mar.gajko Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Nie ma na oliwy żadne. Pajusiowi Rimadyl trzeba na cito kupić bo nei ma. I artroflex mu sie kończy. A ty o takich głupotach naoliwijących myślisz. Quote
samoglow Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ja myslalam o oliwie z....oliwek na ten przyklad :evil_lol: A obejrzalas fotoreportaz na stadzie podlesnym? :razz: Quote
lupak Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Przepraszam, że na Pajowym wątku ale mam pytanie- kto zajmuje się adopcją Spinki ? Czy ma swój wątek, bo mi się nie znalazło ? Quote
kinga Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 lupak napisał(a):Przepraszam, że na Pajowym wątku ale mam pytanie- kto zajmuje się adopcją Spinki ? Czy ma swój wątek, bo mi się nie znalazło ? adopcją Spinki zajmuje się autorka wątku Pajuta ;) Quote
mar.gajko Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 lupak napisał(a):Przepraszam, że na Pajowym wątku ale mam pytanie- kto zajmuje się adopcją Spinki ? Czy ma swój wątek, bo mi się nie znalazło ? Ja sie zajmuje adopcją, a Ty się bedziesz zajmować po adopcji.:diabloti: Uznałam:loveu:, że podam Twój telefon Państwu, którzy chcą adoptowac Spinkę, w ramach doszkoleń i wzajemnych kontaktów psich. Masz dwóch chcłopców powinni się dogadać. Będzie sprzeciw??? Nie sprzeciwiaj się. Masz malamuty i doświadczenie. Na pewno im pomożesz, gdyby coś nie wiedzieli. Quote
lupak Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja sie zajmuje adopcją, a Ty się bedziesz zajmować po adopcji.:diabloti: Uznałam:loveu:, że podam Twój telefon Państwu, którzy chcą adoptowac Spinkę, w ramach doszkoleń i wzajemnych kontaktów psich. Masz dwóch chcłopców powinni się dogadać. Będzie sprzeciw??? Nie sprzeciwiaj się. Masz malamuty i doświadczenie. Na pewno im pomożesz, gdyby coś nie wiedzieli. A gdzieżbym śmiała się sprzeciwic :diabloti: . Nie pierwszyzna, (z bonusami-dzięki takiemu doszkalaniu poznałam najwspanialszych przyjaciół :eviltong: ) A jeżeli trafi do domku rezerwowego, kontakty będą ,a doszkalanie niepotrzebne Potencjalny towarzysz będzie obecny w Krakowie w niedzielę to mózna zobaczy jaki zadbany i kofany :lol::lol::lol: Jeżeli pójdzie wcześniej, też służę pomocą. Quote
mar.gajko Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='lupak']A gdzieżbym śmiała się sprzeciwic :diabloti: . Nie pierwszyzna, (z bonusami-dzięki takiemu doszkalaniu poznałam najwspanialszych przyjaciół :eviltong: ) A jeżeli trafi do domku rezerwowego, kontakty będą ,a doszkalanie niepotrzebne Potencjalny towarzysz będzie obecny w Krakowie w niedzielę to mózna zobaczy jaki zadbany i kofany :lol::lol::lol: Jeżeli pójdzie wcześniej, też służę pomocą. Ta Pani z Tarnowa?? Quote
lupak Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Tak, od 6 lat mają półbrata mojego Lupaczka :diabloti: Quote
mar.gajko Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Pani dzwonila wczoraj. Spineczke Państwo oglądali w sobotę i są zdecydowani. W środe jedzie do nich. Opowiadałam takie okropne rzeczy o malamutach i tak straszne :), że jak się nie wystraszyli to może będzie dobrze. Quote
mar.gajko Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Pajus mój kochany wszytskich pozdrawia. I.... I.... Pajuś dostał list. List z dalekiej Angli. A w liście moc pozdrowień, uścisków i życzeń zdrowia. I pieniążek dostał: 100zł i 20 funtów. I ma na Rimadyl :) i Pańcia dwie paczki kupi. Quote
samoglow Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pamietaj, ze mialas kupic troche oliwy do naoliwienia szanownych kosci :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 samoglow napisał(a):Pamietaj, ze mialas kupic troche oliwy do naoliwienia szanownych kosci :evil_lol: Ale to dla Paja było, nie dla mnie. Ja to se musze zarobić na te oliwy. Quote
mar.gajko Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Bardzo proszę. Ale z wdziękiem, dowcipem (nie przesadzać, aby NIKOGO nie zdenerwować) inteligentnie i przez samo H. Quote
samoglow Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Kinga napisala, ze teraz to tylko wolno hopac. Czy mozemy pohopac Pajutka? Please! Quote
samoglow Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 mar.gajko napisał(a):Bardzo proszę. Ale z wdziękiem, dowcipem (nie przesadzać, aby NIKOGO nie zdenerwować) inteligentnie i przez samo H. HOP Pajuniu, Marioli Piesiuniu! :diabloti: moze byc? Quote
samoglow Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 za oknem switanie - czas na Pajutka hopanie :razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts