Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie świtało dużo wczesniej.
A Pajuś słonko moje, na razie radzi sobie z wskakiwaniem.
Jest gorąco i sucho. To i stawy go tak pewnie nei bolą.
Znowu nam się kończą te cholerne jabłka.
I napewno zapomnę jutro kupić.
I znowu będie spojrzenei z wyrzutem w tych najpiękniejszych oczkach.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo to czas na banany sie przestawic, ciotka Pajowi tylko te jabole wciska ;)
Mar.gajko, nastepnym razem oliwka tez sie znajdzie, cobys szybko do wilka leciala (ile promili mozna miec, poruszajac sie pieszo - bo wiesz, z oliwek tylko whiskacz wchodzi w gre :diabloti: ).

Posted

Banany? Owszem, owszem. Tez lubimy.
No to kupimy banany.
On bardzo maliny lubi.
I poziomki.
Taki jest chłopiec wykwintny.

Jeżeli chodzi o ilość promili we krwii podczas poruszanie się nożnego, to jest nieograniczona formalnie. Tyle ile nogi uniosą, gorzej jak nie uniosą.
U nas w Krakowie (ze słyszenia wiem, żeby nei było) Izba Dla Tych Którzy Przesadzili jest na ulicy ROZRYWKI - ot, tak.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Banany? Owszem, owszem. Tez lubimy.
No to kupimy banany.
On bardzo maliny lubi.
I poziomki.
Taki jest chłopiec wykwintny.

Jeżeli chodzi o ilość promili we krwii podczas poruszanie się nożnego, to jest nieograniczona formalnie. Tyle ile nogi uniosą, gorzej jak nie uniosą.
U nas w Krakowie (ze słyszenia wiem, żeby nei było) Izba Dla Tych Którzy Przesadzili jest na ulicy ROZRYWKI - ot, tak.

A to ci dopiero! :loveu:
Hop, Pajuniu - wielbicielu owocow!

Posted

To teraz wiadomo bedzie, gdzie Was szukac :evil_lol:.
A z owocow sangrie chyba Pajowi na poprawe nastroju, w koncu prawie pelnoletni jest.. [/quote]Jeżeli chodzi o ilość promili we krwii podczas poruszanie się nożnego, to jest nieograniczona formalnie. Tyle ile nogi uniosą, gorzej jak nie uniosą.
U nas w Krakowie (ze słyszenia wiem, żeby nei było) Izba Dla Tych Którzy Przesadzili jest na ulicy ROZRYWKI - ot, tak.[/quote]

Posted

kinga napisał(a):
a on lubi zepsute?
banany?

po trzech dniach w temperaturze ponad 30 stopni... :hmmmm:

Dzis deszczyk. Chłodniej.
I dlategoż nie kupiłam od razu 20 tylko 6:eviltong:.

A zepsut eteż lubi.
On lubi wszytsko.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Dzis deszczyk. Chłodniej.
I dlategoż nie kupiłam od razu 20 tylko 6:eviltong:.

A zepsut eteż lubi.
On lubi wszytsko.

To uwazaj, aby Cie nie pozarl, jak jakas dziewczyne-maline :evil_lol:

Posted

Witam wszystkie miłośniczki Pajutka!!!
Niedobra ciotka Myszu wróciła już z wakacji i jak tylko znajdzie kierowcę stawi się w tym tygodniu z dostawą owoców :lol:.

Posted

To ja trzymam za słowo.
Bo mnie głowa boli pzrzez te ciągłe pamiętanie o tych owockach.
Zwłaszcza, że Majka (sznaucerka) też uwielbia jabłuszka i zeżera troche Pajusiowi.

Posted

mar.gajko napisał(a):
To ja trzymam za słowo.
Bo mnie głowa boli pzrzez te ciągłe pamiętanie o tych owockach.
Zwłaszcza, że Majka (sznaucerka) też uwielbia jabłuszka i zeżera troche Pajusiowi.

I Bendżi też :evil_lol:

Posted

Jak jabłuszka cieszą się taką popularnością to chyba nie mam innego wyjścia jak wynająć ciężarówkę:evil_lol:. Jak dobrze pójdzie to transport owocków będzie w piątek w przypadku problemów z samochodem a raczej z kierowcą przywiozę wam dzisiaj wieczorem do domu.
Czy Pajut potrzebuje nadal artroflexu???

Posted

Doczekacie do konca lipca? po 25 pojda nastepne zyczenia Pajowi? Moze wreszcie sie to wczesniejsze dowlecze :mad:... Wymiziaj Pajowego od kumpla, to sie chlopak w ego podbuduje :evil_lol:

Posted

Wymiziam.
Choc teraz jest młody ok. 3-4 leni (na moje oko) malamut w hotelu. Na wakacje - mający włąścicieli i on nienawidzi Pajusia :( jak przechodzimy obok jego kojca to zeżarłby go. Taki jest drań jeden.

Posted

Eeee. no nie dran, one tak maja w genotypie, te zarazy jedne, a jeszcze jak ma przyzwolenie w domu na takie fochy, to szaleje. Paju pare lat temu pewnie nie gorszy byl :evil_lol:...A te scenki, to takie czesto pokazowe, duzo ryku, nastroszonego futra, klaki leca, a chlopaki szybko sobie wyjasniaja sprawy..

Posted

karjo2 napisał(a):
Eeee. no nie dran, one tak maja w genotypie, te zarazy jedne, a jeszcze jak ma przyzwolenie w domu na takie fochy, to szaleje. Paju pare lat temu pewnie nie gorszy byl :evil_lol:...A te scenki, to takie czesto pokazowe, duzo ryku, nastroszonego futra, klaki leca, a chlopaki szybko sobie wyjasniaja sprawy..

Tak, a wystarczy żeby pojawił się na horyzoncie jakiś wróg odwieczny np ON, natychmiast w pełnej zgodzie i harmonii polecą spuścić manto intruzowi zapominając, że swoje sprawy mają niedokończone :mad:.