Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po iluś tam telefonach które dziś odebrałam, sugerujących, że Skutek Uboczny ( którego plakaty wiszą na Złotego Wieku) to być może ten pies którego szukamy mam jeden zasadniczy wniosek. Chyba nie mają sensu w przypadku Chanel czarno białe plakaty. To samo mówiła pani dokarmiająca koty - znała Chanel tylko z czarno białego zdjęcia, dopóki rodzina Chanelki nie pokazała jej fotki w kolorze.
W przypadku Chanel maść jest bardzo charakterystyczna. Jeśli wieszać - to tylko kolorowe, taki z tego wniosek. W przeciwnym razie możemy mieć mylne sygnały.

Posted

a nie uda się jej smaczkami zwabić? Jakimś przepysznym jedzonkiem, paróweczką? Jeśli jest mocno płochliwa to faktycznie próba usidlenia jej skończy się tym, że pobiegnie w nieznane i tyle ją widzieli...

Posted

Atrisko napisał(a):
Chanelka w kulki sobie leci...ot co....ehh...Czekoladko ale narobiłaś....

No właśnie...dziewczyny już stają na głowie by ją złapać! Że też ona nie rozumie, że chcemy dla niej dobrze...

Posted

Strasznie sprytna ta Chanelka, mam jednak nadzieję, że podobnie jak Żabka, będzie miała w końcu swoje określone terytorium
i miejsce w którym śpi i wtedy moze spróbujemy z klatką...

Posted

kurde łazi mi po głowie cały czas ta cholera.. boje sie o nia. Mam nadzieje ze nie straciliśmy wszysycy nadziei.. Moze któras Ciocia ma czas połazic tam, porozwieszac jesczez plakaty?

Posted

Nikt nie stracił nadziei! Ale to takie przykre, że Chanelka ciągle nam umyka :( Myszka - która zgubiła się niedaleko mnie, znalazła się we wtorek w 4 dzień od ucieczki i udało ją się złapać. A ta cholera nie chce się dać złapać!

Posted

[quote name='olalolaa']kurde łazi mi po głowie cały czas ta cholera.. boje sie o nia. Mam nadzieje ze nie straciliśmy wszysycy nadziei.. Moze któras Ciocia ma czas połazic tam, porozwieszac jesczez plakaty?[/QUOTE]
nie możemy się poddawać, musimy ją złapać, najgorsze jest to, że my jestesmy daleko a Cioteczki pewnie nie mają tyle czasu, zeby bez przerwy biegac po tych osiedlach

Posted

[quote name='kopciuszek']No jest taka cioteczka co to jutro przed szkołą podjedzie na Strusia i polata jak Struś Pędziwiatr po osiedlu tu i tam rozwieszając plakaty :evil_lol:[/QUOTE]
Super Kopciuszku, że znajdziesz chłiłkę!

Posted

A kto powiedzial, ze to ja hmmm ... kto się wygadał.... :mad:
Bo napewno nie nakierował Cię ten struś .... Ani szybko biegać nie potrafię ... Ani nóg długich nie mam ... No moze czasem w piórka obrastam ale tylko jak mi tymczas dziure w poduszce wygryza:evil_lol:

Ps. Przepraszam mam dziś głupawke :roll:

Posted

[quote name='kopciuszek']A kto powiedzial, ze to ja hmmm ... kto się wygadał.... :mad:
Bo napewno nie nakierował Cię ten struś .... Ani szybko biegać nie potrafię ... Ani nóg długich nie mam ... No moze czasem w piórka obrastam ale tylko jak mi tymczas dziure w poduszce wygryza:evil_lol:

Ps. Przepraszam mam dziś głupawke :roll:[/QUOTE]

:roflt: dobre z tymi piórkami haha