wojtuś Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zdjęcia cudo:-) I ja mówię ... Proszę Cie Divia..... to nie terrorystka ... to piękna Dama... to piękna Księżniczka i teraz tak zadbana przez Jaagę, a że czasem :-) ma humory ...to przecież każdej kobitce się przydaży :-) Quote
Jaaga Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ha, ha, jakby każda aż takie humory miała, to ginęłybysmy śmiercią tragiczną. Dzis od rana Mitzi ma zły nastrój przez kota, który śmiał jej zakłócic spokój. Wyszła zła na spacer i zaczęło się. Pusciłam je do ogrodu, a Mitzi cały czas biegała Nikowi za nogami z wściekłym jazgotem. To jeszcze nic, choć ma piskliwy głosik i jej autentyczna furia jest naprawdę zabawna. Oczy zrobiłam dopiero, jak zobaczyłam, że z obu stron pysia zrobiły jej się sople śliny. Wyglądała jak rozzłoszczony molos przez przypadek zmniejszony, jak Alicja w Krainie Czarów. W końcu nawet Niko tego nie wytrzymał. Odwrócił się, zaczął on ją gonic i złość MItzi wyparowała. Dotarło do niej, ze może nie tylko gonić, a też być gonioną. Quote
divia_gg Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 O nie, ale sie usmiala...Rany no co za suka. Moze w koncu rzeczywiscie cos do tej zlosnicy dotrze. No po prostu wymiękam z tymi jej humorami:) Quote
Jaaga Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Erka mnie pociesza, że może ona tak tylko w cieczce szaleje. Quote
divia_gg Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Wplynelo 20 zł na mala zlosnice od Grosziwo:loveu: Bardzo dziekujemy;) Quote
yoko100 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 wyslalam wlasnie 30 zl dla Mitzi divia daj znaka jak dojdzie Quote
divia_gg Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Potwierdze na watku i bedzie w poscie rozliczeniowym. Bardzo dziekuje w imieniu tej humorzastej zlosnicy jedzacej z raczki i terroryzujacej duuuze psy:) Quote
divia_gg Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Wplynely pieniazki od yoko100 - 30 zł. Bardzo dziekujemy:) Quote
Maada Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 hej, jest dom w Krakowie chętny na mała kudłatą sunię - info od missieek. Przesłała mi tel do nich na pw, chętnie komuś przeslę, tylko komu? Lepiej, zeby zadzwonil ktoś kto zna Mitzi i jej sytuację. Ja dom mogę sprawdzić jesli będzie trzeba. czekam na odzew w tej sprawie! Quote
erka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ale chyba juz jest ktos chętny na Mitzi, tylko nie weim, czy to juz pewne. Quote
divia_gg Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Mitzi jest powaznie zainteresowana Magnesiatko, a wlasciwie jej ciocia. Czekamy na konkrety i na zakonczenie cieczki i sterylke. A Jaaga jest jednak najlepiej zorienotwana wiec jesli mozesz to podeslij jej prosze namiar. Quote
Jaaga Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Mysle, ze na razie nie ma i tak co umawiać kogoś innego na Mitzi. Jesli Ciocia Magnesiątka jej nie będzie chciała, to wtedy poszukamy innego domu. Zresztą Mitzi na dzień dzisiejszy i tak nie jest gotowa do adopcji. Za to na wątku kudłaczków widziałam pełno ślicznych maleństw. Może udałoby się któremuś z nich? Quote
Owieczka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jaaga napisał(a):Mysle, ze na razie nie ma i tak co umawiać kogoś innego na Mitzi. Jesli Ciocia Magnesiątka jej nie będzie chciała, to wtedy poszukamy innego domu. Zresztą Mitzi na dzień dzisiejszy i tak nie jest gotowa do adopcji. Za to na wątku kudłaczków widziałam pełno ślicznych maleństw. Może udałoby się któremuś z nich? Jaaga a możesz wkleić linka do wątku kudłaczy ? Quote
divia_gg Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Tu zglaszasz; http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-wAE-tek-dyskusyjny A tu sie pojewiaja i tam sie nie pisze;) http://www.dogomania.pl/threads/175754-KudA-acze-do-adopcji-PROSZAE-NIE-PISAAE-NA-TYM-WAE-TKU Quote
divia_gg Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Czy dzis ksiezniczka tez miala humor przez kota zepsuty? Jak tam zlosnica pospolita? Niko jej jeszcze nie zjadl? Quote
Jaaga Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dziś, jak rozmawiałam z Erką, to dorwała kota i był znowu jazgot. Tłumaczyłam Ewie, że to tylko Mitzi sie złości. Niko miałby zjeść Mitzi? Gdyby była wieksza, to zjadłaby Nika. To ona go ustawia. Plącze mu się karzełek pod nogami i wszędzie musi być pierwsza. Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dziś dopiero nadrabiam wątki, bo wreszcie mam chwilę czasu, jestem zachwycona obecnym wyglądem Mitzi- no wypiękniała strasznie :) złośnica humorzasta strasznie...;) ale jak tu nie kochać takiego małego potworka, kiedy sprawia tyle radości:) Quote
Recommended Posts