Jaaga Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Chyba właśnie od czerwca zmienię strone i osobę prowadzącą, bo trudno ciągle się prosić. Najpierw wysyłam maila, potem SMS-a, a na koniec dzwonie z prośbą. Koleżanka ma stronę prowadzoną z aktualizacją do 48 godz. Ze złej karmy długowłose psy mogą mieć problemy. Szczególnie, jeśli są karmione gotowanym jedzeniem z kaszą. Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Zaktuazlizowalam pierwszy post i wyslalam pieniazki. Daj znac Jaaga jak beda u Ciebie na koncie. I jak mala dama? Grzeczna? Quote
MIKUŚ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jaga - proszę pamiętaj o moim Domu dla Mitzi. Daje sobie łeb uciąć. Najlepszy dom jaki mógłby tylko być ;) Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 MIKUS mam wyrzuty ze mala zareklamowalam i zrobilam nadzieje...Ale chyba ciocia Magnesiatka byla pierwsza. W sumie nawet jak mala nie byla jeszcze schwytana. Ale jeszcze nic pewnego - panie maja sie poznac i zobaczymy. Jeszcze nic nie ustalone chyba. Mitzi musi dojsc chwilke do siebie - jednak jeszcze swieza po sterylce;) Quote
Jaaga Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Rozmawiałam, z MIKUŚ i znalazłam podobną suczkę. Pisałam w sprawie Zimki, ale opiekunowie nie są pewni i chcą się zastanowić. Quote
MIKUŚ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Rozmawiałam przed chwilą z Jaagą. Uparcie czekam na Mitzi. No jednak gdyby nie Ona to jakaś inna psia bieda. Ale nie ukrywam ze zalezy mi na psiaku z domu tymczasowego no i jeszcze tak blisko jak Jaga :D:D Quote
Jaaga Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wstawiam Maję. Kolejną bezdomną świętokrzyską sunię. Ma ok. 6 kg, czyli tyle, ile MItzi powinna mieć, gdyby więcej jadła. Quote
jusstyna85 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 W Schronisku w Rudzie jest 3 kg suczka w razie czego :) Quote
ewelinka_m Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 żeby o wszystkie psiaki bez ogłoszeń domki sie tak biły:cool3:...to by było cudownie :evil_lol: Mitzi charakterna księżniczka nawet nie spodziewa się, że tu tyle osób by ją chciało mieć na wyłączność ;) trzymam kciuki za ten jedyny cudowny domek :lol: Quote
mshume Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jest na mikropsiakach? Jak ma na imię? jusstyna85 napisał(a):W Schronisku w Rudzie jest 3 kg suczka w razie czego :) Quote
Magnesiatko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A propo :) Jaaga kiedy mogłabym z Ciocią podjechać? :) Mogłabyś na PW wysłać mi swój nr kom? Quote
jusstyna85 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mshume napisał(a):jest na mikropsiakach? Jak ma na imię? Nie ma jeszcze,czekam na zdj Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Wstawiam Maję. Kolejną bezdomną świętokrzyską sunię. Ma ok. 6 kg, czyli tyle, ile MItzi powinna mieć, gdyby więcej jadła. A co to za swietokrzyska bieda? To ta c erka ja wyczaila kolo siebie w pracy? Czy jaka. Bo wstawilam ja w kilka miejsc i namiar na erke podaje... Quote
MIKUŚ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jaaga jakby co to dzwoń. Ja normalnie to kazdego psiaka bym wzięła. Doradzisz mi gdyby coś ;) Quote
Jaaga Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Magnesiątko, możesz dac znać, kiedy chciałybyscie przyjechać? Najlepiej byłoby jeszcze w tym tygodniu. Mitzi ma maleńkie cięcie, które swietnie się goi, więc może bez przeszkód jechac do domu? Mój tel i tak jest na wszystkich wątkach i ogłoszeniach podawany: 660124623. Przyjedziecie samochodem, bo Mitzi inaczej nie da sie za bardzo teraz zabrac, żeby jej nie wymeczyć i nie wygnieść ? Gosiu, ta sunia podobna do Mitzi jest w schronisku chyba w Ostrowcu Świetokrzyskim. Na świętokrzyskim sa wątkich tamtejszych psów. Szkoda, ze tak mało osób tam zagląda, bo mają naprawdę śliczne psiaki. Quote
andzia69 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jaaga napisał(a):= Gosiu, ta sunia podobna do Mitzi jest w schronisku chyba w Ostrowcu Świetokrzyskim. Na świętokrzyskim sa wątkich tamtejszych psów. Szkoda, ze tak mało osób tam zagląda, bo mają naprawdę śliczne psiaki. Jaaga - to sunia z przytuliska z Buska Zdroju;) prosiłam je o założenie ogólnego wątku i nei na świętokrzyskim lecz na ogólnym...ale one jakoś tak sie do tego zbierają...Basia1968 chyba założyła taki ogólny...ale nie ma go nawet kto uzupełniać... Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Własnie nie sprawdziłam dokładnie gdzie to schronisko, bo małą znalazłam na mikro psach. Też zaproponowałam załozenie zbiorczego wątku na ogólnym. To duzo daje, na świętokrzyskie wchodzi mało kto. W każdym bądź razie mała jest do adopcji, możliwy jej dowóz, tylko nie ma pieniędzy na paliwo. Dziś rozmawiałam z Magnesiątkiem i jesteśmy umówione na sobotę. Quote
divia_gg Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No zeby male poszlo juz do siebie;) A jak sie czuje? Doszla juz do siebie? Grzeczna jest:)?? Quote
wojtuś Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Odwiedzam Moją Damę i Księżniczkę:loveu: Niedługo Dama będzie miała swój domek, Buziaki Jaaga za opieke :loveu: Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nawet grzeczna. przeniosła sie do kotów, to ma sie na kim wyżywać. Tak na serio jakos już sie wyciszyła po sterylce. Niczego nie zbiera do legowiska. Quote
andzia69 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='MIKUŚ']Jaaga jakby co to dzwoń. Ja normalnie to kazdego psiaka bym wzięła. Doradzisz mi gdyby coś ;) a może Gucia byś przygarnęła:p Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 To ma być maleńka, dorosła sunia po sterylce. MIKUŚ nie szuka psa dla siebie, tylko dla znajomych. Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Znalazłam idealny 'zastępnik' pięknej MITZI: [quote name='ocelot'] [FONT=Comic Sans MS]Imię:[/FONT]Sisi [FONT=Comic Sans MS]Plec:[/FONT] suczka [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/FONT]ok. 2 latek [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/FONT]3 kg [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/FONT] Tomaszów Mazowiecki [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: Tak[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/FONT]: poytywny [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do innych psow[/FONT][/FONT]: w porządku, dogaduje się z suczkami i dużymi psiakami też [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do kotow:[/FONT][/FONT]nie znany [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Dodatkowe informacje: jest wielkości kota [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/FONT]spokojna, grzeczna, roześmiana, uwielbia spacery i kolana [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Kontakt:[/FONT][/FONT][email protected], tel. 604 416 873 [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Wątekgólny tomaszowski[/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts