Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ustawia Nika, bo jest z naszymi psami. Po sterylce Sonia jest w domu z Nikiem, więc Mitzi nie może być z nimi.
Mitzi ma bardzo siny instynkt opiekuńczy. Ze skarpet przerzuciła się na szczenięta. Cały czas jest z nimi, wylizuje im pupki, śpią razem. Tylko, że one mają już 2 mies. i uciekają jej przed taką nadopiekuńczością.

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Na Mitzi już ustawiła sie kolejka chętnych, więc z domem nie powinno być problemów.

Ale jak to Jaaga mozliwe, pisałaś że nie jest nigdzie ogłaszana a tu aż kolejka domków czeka:-)
I Nikuś już w domku, teraz piekny misio Bary u Ciebie - on też pewno niedługo znajdzie domek:-)
Pozdrowienia:-)

Posted

Oby, bo Teri u mojej mamy i Sonia u nas nie mają jakoś wzięcia. Małym psiaczkom szybciutko znajduje sie domy w mieście, z duzymi gorzej. Od Mikuś, która tu pisała, dostałam SMS-a "błagam o Mitzi". Może kojarzycie gdzieś suczke w podobnym typie?

Posted

No to niezla gwiazda z niej. I mala wiedzma to czuje stad taka rozkapryszona dama :evil_lol: Miejmy nadzieje, ze sie jej szybciutko uda. Ale jakos narazie az tak sie nie obawiam...Ale kciuki trzymam nadal. No i za strylke takze.

A teraz tak poza - nie widzialam dawno tego dzikuska co z Mitzi byl....Zawoeze jedzenie i juz jakis czas nie tkniete. Jak byl snieg widziala co prawda slady, ale teraz to juz wcale. I jedzenie lezy i psiaka tez wcale nie widuje....Ale obserwuje i nadal bede jezdzic....:roll:

Posted

[quote name='necia25']kurcze rzeczywiście te linki sie nie otwieraja - nie wiem dlaczego ...
jeszcze raz sprobuje - sunia naprawdę śliczna i aż dziw, że jeszcze w dt siedzi:
http://www.dogomania.pl/threads/143815-PrzytulaA-na-Zimka-maA-y-lisek-szuka-nowego-domku/page4
przepraszam za zaśmiecanie wątku Mitzi, ale mogę edytować postów (nie wiem czy tylko ja tak mam) ...
teraz powinno już się otworzyć:
http://www.dogomania.pl/threads/143815 -PrzytulaA-na-Zimka-maA-y-lisek-szuka-nowego-domku

Posted

mshume, myslałam, że dawno jest na stronie, bo od razu wysyłałam p. Elenie. Nie mam już sił do proszenia sie o te aktualizacje. Robię z siebie idiotke, bo wszystkich zainteresowanych kieruję na stronę. Dziś zamówił sobie pan kotkę, tez mu wmawiam, że zdjęcia są na stronie, a tam od 10 dni nic.

Zimka podobna jest do Mitzi, wiec może ją zareklamuję.

Mitzi już jest po operacji. Telepie się biedulka po narkozie.
Zapłaciłam 214 zł. Prosiłabym też o doliczenie za paliwo do Mikołowa 15 zł, bo Andrzej nie był zbyt zadowolony i nie chcę przeginać. Wczoraj o Barym dowiedział sie, jak juz miał przyjechać, a o jutrzejszej jeździe na kastrację właśnie teraz.
U mnie jest 125 zł na Mitzi, wiec brakuje jeszcze 89 zł.
Zaraz wstawię rachunek.

Posted

Nie chce mi się tu rachunek wkleić, więc wysyłam Divii na maila. Andrzej wziął tylko zwykły na recepcie. Czy mam wziąć fakturę na jakąś fundację, bo na początku bła o tym mowa?

Posted

U mnie Mitzi ma 210 zł wiec zrobie przelew wieczorkiem, bo teraz juz wychodze. Przeleje 110 zł (z paliwem). Zgadza sie?

Zostanie na jej koncie 100 zł - moejmy nadzieje, ze juz nie potrzebne beda....

Oki wkleje wieczorkiem tez ten rachunek i dam do postu rozliczeniowego.

Jaaga dziekuje jeszcze raz za opieke nad mala wiedźmą :loveu:

A co do faktury to byla mowa o tym ale narazie cisza. Jak cos to czy mozna by wziac fakture na 150 zł a reszte doplacic. Bo tylko taka opcja wchodzila w gre, ale to bylo jakis czas temu i nie wiem na ile aktualne. W razie czego jeszcze cos mamy na mala, wiec jakos damy rade.

Posted

To trzeba Panią porządnie pouczyć ;) w końcu na tym rynku jest spora konkurencja...
Fizia już ładnie odrasta, bo ją leczyli (podobno łysiała ze stresu, ale według mnie ta fatalna karma jest przyczyną).