Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś dopiero nadrabiam wątki, bo wreszcie mam chwilę czasu,
jestem zachwycona obecnym wyglądem Mitzi- no wypiękniała strasznie :)

złośnica humorzasta strasznie...;) ale jak tu nie kochać takiego małego potworka, kiedy sprawia tyle radości:)

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dziś w wolnej chwili nadrabiam wątki.

Mitzi strasznie wypiękniała na ostatnich zdjęciach :)
a i charakterna mała terrorystka z niej..ale jak tu nie kochać takiego potworka kiedy dostarcza tyle radości:)
domek będzie miał super pociechę z niej

Posted

[quote name='ewelinka_m']Dziś dopiero nadrabiam wątki, bo wreszcie mam chwilę czasu,
jestem zachwycona obecnym wyglądem Mitzi- no wypiękniała strasznie :)

złośnica humorzasta strasznie...;) ale jak tu nie kochać takiego małego potworka, kiedy sprawia tyle radości:)[/QUOTE]

Dziękuję Ewelinka, dziękuje za wsparcie - ja uważam podobnie- Mitzi jest przekochana, choc tutaj pojawiają się podejrzenia że to potworzyca i złośnica, a ja się staram i mi nie wychodzi bronienie Damy:-)

Posted

Wojtuś, jakbyś był w skórze Nikusia, to zmieniłbyś zdanie.
Może nie jest potworzycą, ale zmanierowana jest straszliwie, a w domu robi zamiast dzwonka. Co na dobre wychodzi, bo ten przy drzwiach odłączony, wiec tylko na niej mogę polegać.

Posted

a w domu robi zamiast dzwonka. Co na dobre wychodzi, bo ten przy drzwiach odłączony, wiec tylko na niej mogę polegać.

Ja juz tak mam od zawsze.
Czasem jest taki halas w domu zebym dzwonka i tak nie uslyszala, natomiast jazgot psi nie sposob nie uslyszec :)

Posted

Nie, pisałam tu, że chyba najlepiej żeby sie poznały, jak Mitzi bedzie gotowa już do nowego domu. Jesli się spodoba, to od razu pojedzie, a jesli nie, to bedę szukac jej domu.

Posted

Gdyby tak akurat byłoby więcej domków,to pamiętaj,że w Rudzie jest parę małych suczek,które czekają już pół roku na dom, między innymi te:
Wiek 4-5 lat,przytulaśna,spokojna,domowa,ładnie chodzi na smyczy

Również 4-5 lat,lubi koty,uwielbia dzieci,kontaktowa

Są jeszcze bardziej kolorowe,ale one mniej czekają na dom

Posted

Jaaga czy Mitzi jest nadal aktualna? Kurczę takiej właśnie Suni poszukuję dla mojej znajomej. I blisko :)

Szczerze wyznam ze mam ogromne trudności z tym forum - jakoś tak inaczej - miau...to myk,pyk i po sprawie. .....

A tu jestem zagubiona ;(

Posted

MIKUS Mitzi zrobila nas w "balona";) i zaraz po przyjezdzie do Jaagi dostala cieczki. Wiec wszystkie sprawy sterylkowo adopcyjne sa wstrzymane do czasu zakonczenia i sterylki. Jak z terminami to juz Jaaga musi sie wypowiedziec. W pierwszej kolejnosci Magnesiatko "zarezerwowalo" ja dla swojej cioci. Jesli sie spodoba i zostanie to nieaktualne, natomiast jak cos bedzie nie tak to artystka bedzie nadal aktualna.
Mysle ze sprawa w polowie czy w trzecim tyg marca sie rozwieje...
Ale jak Jaaga zajrzy to moze napisze dokladnie jak to wyglada i kiedy sterylka i w ogole.

Posted

Tak, jak Divia_gg napisała ze sterylką trzeba poczekać jeszcze ok. 1,5 tyg. Jesli Ciocia Magnesiątka jej nie weźmie, to będzie szukac domu.
Najśmieszniejsze jest to, że wcale się Mitzi nie ogłasza, a ciągle zgłaszają się na nia chętni.

Jusstyna85, ta druga sunia z Twoich zdjęć wygląda całkiem jak miniaturka mojego Wolfa. Może tu ją ktos dostrzeże. Masz jeszcze jakies jej zdjęcia? jesli tak, to wyslij mi na maila.

Posted

[quote name='Jaaga']Tak, jak Divia_gg napisała ze sterylką trzeba poczekać jeszcze ok. 1,5 tyg. Jesli Ciocia Magnesiątka jej nie weźmie, to będzie szukac domu.
Najśmieszniejsze jest to, że wcale się Mitzi nie ogłasza, a ciągle zgłaszają się na nia chętni.

Jusstyna85, ta druga sunia z Twoich zdjęć wygląda całkiem jak miniaturka mojego Wolfa. Może tu ją ktos dostrzeże. Masz jeszcze jakies jej zdjęcia? jesli tak, to wyslij mi na maila.[/QUOTE]

Wysłałam Ci jeszcze 2 fotki na maila...:)

Posted

Witam i jak tam dziewczyna sobie radzi? Jaaaga ja tak mysle, żeby zgadać się w przyszłym tygodniu, albo może nawet w ten weekend jakoś i podjechać z Ciocią, niech już z Mitzi się zapoznają, będzie sprawa jasna, co Ty na to?

Posted

Teraz nie dam rady, mam bardzo chorego psa na kroplówkach i wciąż z nim jeżdżę, do tego wydaję szczeniaki, więc ciągle ktos przyjeżdża. Nie wspominając o psach umówionych na strzyżenie. Może w przyszłym tygodniu w weekend pasowałoby Wam? Wtedy powinnam mieć luz.

Posted

Jaaga napisał(a):
Wojtuś, jakbyś był w skórze Nikusia, to zmieniłbyś zdanie.
Może nie jest potworzycą, ale zmanierowana jest straszliwie, a w domu robi zamiast dzwonka. Co na dobre wychodzi, bo ten przy drzwiach odłączony, wiec tylko na niej mogę polegać.

Jaaga no cóż, ale jakby na to nie patrzeć to jest kochana:-)

divia_gg napisał(a):
Oj wojtus wojtus, ulegles czarowi malej terrorystki. Toz to przeciez zlosnik / jazgotnik pospolity w skorze ksiezniczki;)

A tak to prawda, uległem.
A jak Divia jeszcze pisałaś, że to Artystka - to może nie jest to zwykła sunia ale Mitzi Artysta:-)

Posted

Sterylka chyba w tym tyg jest z tego co kojarze. Mam nadzieje, ze dama nie sterroryzuje wetki;) Ale Jaaga cos mi sie zdaje, ze po sterylce bedziecie musieli sie uzbroic w cierpliwosc bo dopiero dama foszasta bedzie;)

Posted

Sterylizacja umówiona jest na przyszły poniedziałek. Po cieczce jest znacznie lepiej. Mitzi buzowały hormony.
Pobrałam 75 zł za 2 tyg. tymczasowania. Divia_gg, uzupełnij w jej wydatkach proszę.