Havanka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 elik napisał(a):Cegła się "znalazła" - siedzi na koncie od przedwczoraj, a ja właśnie od przedwczoraj jestem kompletnie rozwalona psychicznie. Nie mam głowy do niczego, nawet nie zaglądałam do konta, soreczki :( Dobrze, że się przypomniałaś :) Elik, myślałam, że po tylu latach takiej działalności nic nie jest już w stanie dobić Cię psychicznie. Quote
elik Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Havanka napisał(a):Elik, myślałam, że po tylu latach takiej działalności nic nie jest już w stanie dobić Cię psychicznie. Bezsensowne cierpienie, które trwa, a któremu nie mogę przeciwdziałać, zawsze odbiera siły i katuje moją psychikę :( Quote
Havanka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Masz rację. Człowiek, który ma serce na właściwym miejscu nigdy nie pogodzi się z bestialstwem i bezsensownym katowaniem zwierząt, a to się chyba nigdy nie skończy. Żyć się odechciewa. Quote
enia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='agaciaaa']No właśnie??? Ciotki, a ja po raz kolejny pytam - czy jest tu ktoś kto mógłby napisać Azuni nowy tekst do ogłoszeń? Zrobiłabym jej więcej nowych ogłoszeń, bo ze starym tekstem nie ma sensu robić kolejnych.. agaciaa- a ten tekst się nie nadaje? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=914147457 [FONT="]Poznajcie Azę, maleństwo:[/FONT] [FONT="]Porzucone w mroźną noc...[/FONT] [FONT="]Odnalazło się na nowo, dzięki wolontariuszce.[/FONT] [FONT="]Jak zlodowaciałe musiało być serce tego, który zostawił ją na pastwę losu?[/FONT] [FONT="]Samą, w ciemną noc, przy -25 C....[/FONT] [FONT="]Czy Azunia może liczyć na ciepły, kochający dom? Który zapewni jej bezpieczeństwo..[/FONT] [FONT="]i już nigdy nie porzuci?[/FONT] [FONT="]Azunia jest żywą suczką, bawi się, lubi i psy i koty. Jest posłuszna, choć zdarza jej się narozrabiać, ale to przecież normalne u szczeniaków. Wygląda na to, że wyrośnie na średniej wielkości psa. Mądra sunia po przejściach czeka na odpowiedzialnego i wyrozumiałego opiekuna, który zadba o jej rozwój i dobre maniery.[/FONT][FONT="]Przy przekazaniu psa nowym opiekunom podpisujemy umowę adopcyjną, oraz przeprowadzamy wizytę w nowym domu.[/FONT] [FONT="]kontakt [email protected][/FONT] [FONT="]tel 609 143 446[/FONT] Quote
elik Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Havanka']Masz rację. Człowiek, który ma serce na właściwym miejscu nigdy nie pogodzi się z bestialstwem i bezsensownym katowaniem zwierząt, a to się chyba nigdy nie skończy. Żyć się odechciewa. Ale musimy, bo jak zostaną same dranie to będzie masakra :( Cioteczki kochane przepraszam za ofa, ale bardzo Was proszę zaglądajcie i wpisujcie się na wątku Amika, kolejnego po Leonku bezdomnego psiaka, którym zaopiekowała się margo001. On bardzo potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/threads/181732-Amik-staruszek-ktA-ry-ma-tylko-karton-do-spania-ale-i-to-wkrA-tce-straci Quote
agaciaaa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przyznam szczerze, że przez to niedziałające ostatnio dogo zapomniałam o ogłoszeniach dla Azulki. Zrobię je w najbliższym czasie, z tym tekstem, który tu Enia ostatnio wkleiłaś z allegro. Quote
marysia55 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='enia']Jezuuuu, no tak, ale dziś mam zakręcony dzień, odebrałam w pracy telefon słowami: tak, dziękuję:stupid: jak mi sie polepszy to skrobnę słów kilka..... kochana ja jestem lepsza 'w te klocki' . Odbierając swój prywatny, stacjonarny telefon w domu przedstawiam się imieniem, nazwiskiem i nazwą firmy:cool3::evil_lol: Quote
__Lara Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 marysia55 napisał(a):kochana ja jestem lepsza 'w te klocki' . Odbierając swój prywatny, stacjonarny telefon w domu przedstawiam się imieniem, nazwiskiem i nazwą firmy:cool3::evil_lol: Hhahahahaha :D marysiu, niezłe :D :D :D Quote
enia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 marysia55 napisał(a):kochana ja jestem lepsza 'w te klocki' . Odbierając swój prywatny, stacjonarny telefon w domu przedstawiam się imieniem, nazwiskiem i nazwą firmy:cool3::evil_lol: DOBRE :) ja ostatnio odebrałam tel słowami: " noo co tam znowu???" na szczęście to moja kom. i na dokładke dzwoniła ciocia elik:oops: aaa myślalam że to moja siostra;) a w ogóle czy nasza księgowa może powiedzieć, czy już czas wpłacać na azulkowy hotelik? Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 enia napisał(a):DOBRE :) ja ostatnio odebrałam tel słowami: " noo co tam znowu???" na szczęście to moja kom. i na dokładke dzwoniła ciocia elik:oops: aaa myślalam że to moja siostra;)... Tak, tak Cioteczko, ale Ciem za bardzo lubiem, coby się na Cię obrażać :) enia napisał(a):...a w ogóle czy nasza księgowa może powiedzieć, czy już czas wpłacać na azulkowy hotelik? Hmmm Azula nieźle, a powiedziałabym nawet, że dobrze stoi z kasą. Po zapłaceniu za hotel do końca marca ma na koncie 315,- zł. Jeszcze nie wszystkie Cioteczki wpłaciły deklarowane kwoty za marzec. Z pewną nieśmiałością zapytam, czy Cioteczki, które nie wpłaciły jeszcze Azulowych deklaracji, mogłyby zasilić konto Misia ? On też jest pod naszą wspólna opieką, przynajmniej tak mi się wydaje. Co na to zainteresowane Cioteczki ? :modla: Quote
enia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jestem za !!!! proszę pomóżcie też Misiowi:-( http://www.dogomania.pl/threads/181895-Pies-z-poderA-niAE-tym-gardA-em-o-ktA-rego-walczyA-o-pA-A-Polski Quote
evita. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja też dziś wpłaciłam "azulkowy marzec" na Misia ;) Quote
Evelin Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Pipi..powinnaś oberwać....I normalnie oberwiesz jak się spotkamy... Ale gdzie Wy wpłacacie???? Quote
agaciaaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To ja też wpłacę dla Misia swoją dyszkę :) Evelin - pewnie do Elik, wydaje mi się, że to ona miała zbierać kasę na Misia? Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 :multi: Cioteczki jesteście kochane i wspaniałe. :loveu: Zaraz lecę sprawdzić, czy któraś z powyższych wpłat nie została już wpisana na konto Azuli i dokonam ewentualnej korekty. Acha no, a ładnie to tak ? Ładnie ? Tak koleżankę wrabiać ? no no no :mad: Ja sobie to odbiję, jeszcze nie wiem jak, ale..... ale niech już będzie, tylko bardzo proszę Kochane Cioteczki pamiętajcie, żeby pisać w tytule przelewu kto (nic z dogo) i dla którego psiaka przeznaczona jest wpłata. Teraz, gdy będą wpłaty na kilka psiaków, to trudno mi będzie biegać po watkach i pytać kto i dla kogo wpłacił, nie mówiąc już o tym, że spowoduje to opóźnienia w rozliczeniach. Quote
Evelin Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Elik, ja Ci współczuję...Mam tylko specjane konto dla Gucia i tyle z tym roboty...Ale spieszę Ci donieść,że wszystko wpłacone co obiecałam...i na Misia ..a z ratą Azy zrobisz co zechcesz...jak będzie brakowało -to dla Misia,jak nie dla Azy..Według uznania :) Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='enia']Elik dasz radę:loveu: Z Tobą Cioteczko to ja się specjalnie policzę :diabloti: [quote name='Evelin']Elik, ja Ci współczuję...Mam tylko specjane konto dla Gucia i tyle z tym roboty...Ale spieszę Ci donieść,że wszystko wpłacone co obiecałam...i na Misia ..a z ratą Azy zrobisz co zechcesz...jak będzie brakowało -to dla Misia,jak nie dla Azy..Według uznania :) Eeeee tam, drobiazg ;) Jeszcze nie wpłynęła kasa. Może teraz Misio w większej potrzebie jest. Ma tylko 70 zł na koncie, a wydatków cała masa :( Quote
Evelin Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Elik kasiorka wpłynie jutro ( taki była napis na ekranie)....Będzie dobrze,zobaczysz :) Quote
AlinaS Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Doszły pieniążki za pobyt Azy. Aza w dalszym ciągu terroryzuje Orkanka i nie tylko jak jej się któryś koleś trafi pod łapkę to kokietuje każdego. wydaje mi się że podrosła ale widząc codziennie to może się mylę. Azula posiada niespożyte pokłady energii Quote
elik Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Evelin napisał(a):Elik kasiorka wpłynie jutro ( taki była napis na ekranie).... Jaki super program bankowy, informuje o dacie zrealizowania przelewu :-o Co to za bank ? Masz rację - wpłynęła :) Evelin napisał(a):...Będzie dobrze,zobaczysz :) Masz rację - już jest :multi::sweetCyb::bigcool::Cool!: AlinaS napisał(a):... jak jej się któryś koleś trafi pod łapkę to kokietuje każdego. wydaje mi się że podrosła ale widząc codziennie to może się mylę. Azula posiada niespożyte pokłady energii To może już czas ciachnąć panienkę :cool3: Quote
agaciaaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kochani, zapraszam serdecznie na bazarek dla Misia, psiaka z okolic Pipi: http://www.dogomania.pl/threads/182106-Misz-masz-rA-A-noA-ci-dla-psa-podgrzewacz-usb-sudoku-i-inne-na-Misia-do-28-03-10 Zajrzyjcie, podrzućcie czasem do góry, a może ktoś upatrzy coś dla siebie ;) Quote
Recommended Posts