malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 super super super!!!!!!! Elvisku to będzie wspaniały domek!!!!!!!! nieczęsto się zdarza, zeby już po jednym mailu mieć takie dobre wrażenie o ludziach :) Quote
beka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Hej, była dziś u państwa w konstancinie. Elwisek bedzie miał dom z ogrodem, ok 6-7bletniego chłopca do zabawy, ale najbardziej wyczekuje psa Pan :). Zazwyczaj to kobiety są takie emocjonalne, ale tu Pan gra pierwsze skrzypce. Pan zakochany w sznaucerach, z poprzednim psem 4 lata jeźdizł na szkolenie na psa ratownika. Zgadzają się na kastracje , zobowiązali się do rehabilitacji, ale proszę dokładnie wytłumaczyc jak ona ma wyglądac. Z poprzednim psem jeździli wszedzie wiec Elwisek też bedzie jeździł na wywczasy nad Bałtyk... Dobrze trafił... Nawet chciałam im wyadoptowac swoja donkę ale nie dali się namówic;). Za jakis czas mogę wpac zobaczyc jak sie malec aklimatyzuje. Quote
zerduszko Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ale cudne wieści :) beka napisał(a): Zazwyczaj to kobiety są takie emocjonalne, ale tu Pan gra pierwsze skrzypce. Coś ostatnio sznupki mają szczęście do Panów :) Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mnie to juz głowa boli z emocji bo Elvisek jutro a Nugat w niedziele . Ale sie wyrycze za wszystkie czasy , opróżnie kanaliki lzowe jak nigdy . Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kochani Dogomaniacy, Serdecznie zapraszamy na bazarek dla Kundelkowej Skarbonki! Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!! :cool2: http://www.dogomania.pl/threads/179836-PrzyozdA-b-mieszkanie-na-wiosnAE-dla-kundelkA-w-Do-27-02-2010-r-do-godz-22-giej Quote
gameta Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 marlenka napisał(a):mnie to juz głowa boli z emocji bo Elvisek jutro a Nugat w niedziele . Ale sie wyrycze za wszystkie czasy , opróżnie kanaliki lzowe jak nigdy . oj tam oj tam - jak znam życie to nie będziesz mieć czasu ;) Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Gameta Nugat też jedzie w niedzile :) Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 zerduszko napisał(a):Ale cudne wieści :) Coś ostatnio sznupki mają szczęście do Panów :) hahah racja bo Marcel też zawojował pana najbardziej Quote
nincia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 radosc nie z tej ziemi super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maly udalo sie :-D Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Piromanka napisał(a):Cieszymy się i radujemy! Śmiało! Elvis jutro jedzie do nowego domu do Konstancina! To super :):) Quote
Ingrid44 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ogromnie sie ciesze ze Wiwisiek bedzie mial taki fajny domek. :) Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):Ogromnie sie ciesze ze Wiwisiek bedzie mial taki fajny domek. :) Dzis ostatnia noc Wiwisia w moim domu , rano się tak przytulał jakby się zegnał . Zryczałam się , ale musze się do tego przyzwyczajać . Quote
Lucyna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Marlenko, tak dużo dla niego zrobiłaś ,,, głowa do góry dzielna kobieto ...:Rose: Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Lucyna napisał(a):Marlenko, tak dużo dla niego zrobiłaś ,,, głowa do góry dzielna kobieto ...:Rose: Wiem wiem ale 2 psy w jeden wekend ...ciezko będzie . Ale za to jak się Barak ucieszy ....jego zona będzie z nim w domu . I tesciowa pewnie tez . Chłopak bedzie mial znowu swoje dziewczyny dla siebie . Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 feliksik napisał(a):o której mały jedzie? o 18 Pan ma przyjechac Quote
feliksik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 nie mogę się doczekać ralacji już z domku Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 dorobella napisał(a):Ja też :D opatrzonej fotorelacją Dorobella ja to sie ni emoge doczekać ...( wiesz czego) . Po miesiacu na Nk zmienie zdjecia hihihi Quote
mru Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='beka']Hej, była dziś u państwa w konstancinie. Elwisek bedzie miał dom z ogrodem, ok 6-7bletniego chłopca do zabawy, ale najbardziej wyczekuje psa Pan :). Zazwyczaj to kobiety są takie emocjonalne, ale tu Pan gra pierwsze skrzypce. Pan zakochany w sznaucerach, z poprzednim psem 4 lata jeźdizł na szkolenie na psa ratownika. Zgadzają się na kastracje , zobowiązali się do rehabilitacji, ale proszę dokładnie wytłumaczyc jak ona ma wyglądac. Z poprzednim psem jeździli wszedzie wiec Elwisek też bedzie jeździł na wywczasy nad Bałtyk... Dobrze trafił... Nawet chciałam im wyadoptowac swoja donkę ale nie dali się namówic;). Za jakis czas mogę wpac zobaczyc jak sie malec aklimatyzuje. o matko, ale super :) ps: nie chce ktoś szczeniakow? http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-z-lecznicy-pod-WarszawAE-4-SZCZENIAKI-mamy-czas-do-jutra-info-post-1-i-612?p=13689985 Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='mru']o matko, ale super :) ps: nie chce ktoś szczeniakow? http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-z-lecznicy-pod-WarszawAE-4-SZCZENIAKI-mamy-czas-do-jutra-info-post-1-i-612?p=13689985 Nie moge pomóc obiecałam sobie ze narazie zadnych na DT :( musze odpocząc Quote
Bambino Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [QUOTE=sleepingbyday;14140982 jak marlenka zejdzie, kto mi będzie przeszkadzał (czytaj - umilał czas :-) )podczas kapieli? to jest jej cholera jakies hobby! co wleze do wanny, to marlenka łapie za telefon i do mnie dzwoni.....[/QUOTE] SBD, to chociaż siedziałaś - a ja niestety : dzwoni kiedyś marlena, słowotokiem leje, słyszę że co chwilę jest w innym miejscu ( kuchnia, łazienka, pokój ) a ja stoję w przedpokoju jak ta flinta, bo mi Puśka zeżarła telefon bezprzewodowy. Ale w końcu skończyła ( mimo wszystko szkoda, choć nie była po alkoholu ), bo gdzieś musiała jechać. Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Bambino']sleepingbyday;14140982 jak marlenka zejdzie, kto mi będzie przeszkadzał (czytaj - umilał czas :-) )podczas kapieli? t[B napisał(a):o jest jej cholera jakies hobby! co wleze do wanny, to marlenka łapie za telefon i do mnie dzwoni..... SBD, to chociaż siedziałaś - a ja niestety : dzwoni kiedyś marlena, słowotokiem leje, słyszę że co chwilę jest w innym miejscu ( kuchnia, łazienka, pokój ) a ja stoję w przedpokoju jak ta flinta, bo mi Puśka zeżarła telefon bezprzewodowy. Ale w końcu skończyła ( mimo wszystko szkoda, choć nie była po alkoholu ), bo gdzieś musiała jechać. Poczekaj po 24 .02 zadzwonie jak mi sie darmowe zaczną upiję się i wtedy będziesz musiała krzesełko pod doopsko podstawić Quote
Bambino Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A czym będziesz się upijać? Co byś nie wymiotowała? Quote
Recommended Posts