Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, była dziś u państwa w konstancinie.
Elwisek bedzie miał dom z ogrodem, ok 6-7bletniego chłopca do zabawy, ale najbardziej wyczekuje psa Pan :).
Zazwyczaj to kobiety są takie emocjonalne, ale tu Pan gra pierwsze skrzypce.
Pan zakochany w sznaucerach, z poprzednim psem 4 lata jeźdizł na szkolenie na psa ratownika.
Zgadzają się na kastracje , zobowiązali się do rehabilitacji, ale proszę dokładnie wytłumaczyc jak ona ma wyglądac.
Z poprzednim psem jeździli wszedzie wiec Elwisek też bedzie jeździł na wywczasy nad Bałtyk...
Dobrze trafił...
Nawet chciałam im wyadoptowac swoja donkę ale nie dali się namówic;).
Za jakis czas mogę wpac zobaczyc jak sie malec aklimatyzuje.

Posted

Kochani Dogomaniacy, Serdecznie zapraszamy na bazarek dla Kundelkowej Skarbonki!
Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!!
:cool2:
http://www.dogomania.pl/threads/179836-PrzyozdA-b-mieszkanie-na-wiosnAE-dla-kundelkA-w-Do-27-02-2010-r-do-godz-22-giej

Posted

marlenka napisał(a):
mnie to juz głowa boli z emocji bo Elvisek jutro a Nugat w niedziele . Ale sie wyrycze za wszystkie czasy , opróżnie kanaliki lzowe jak nigdy .

oj tam oj tam - jak znam życie to nie będziesz mieć czasu ;)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ogromnie sie ciesze ze Wiwisiek bedzie mial taki fajny domek. :)

Dzis ostatnia noc Wiwisia w moim domu , rano się tak przytulał jakby się zegnał . Zryczałam się , ale musze się do tego przyzwyczajać .

Posted

Lucyna napisał(a):
Marlenko, tak dużo dla niego zrobiłaś ,,, głowa do góry dzielna kobieto ...:Rose:

Wiem wiem ale 2 psy w jeden wekend ...ciezko będzie . Ale za to jak się Barak ucieszy ....jego zona będzie z nim w domu . I tesciowa pewnie tez . Chłopak bedzie mial znowu swoje dziewczyny dla siebie .

Posted

[quote name='beka']Hej, była dziś u państwa w konstancinie.
Elwisek bedzie miał dom z ogrodem, ok 6-7bletniego chłopca do zabawy, ale najbardziej wyczekuje psa Pan :).
Zazwyczaj to kobiety są takie emocjonalne, ale tu Pan gra pierwsze skrzypce.
Pan zakochany w sznaucerach, z poprzednim psem 4 lata jeźdizł na szkolenie na psa ratownika.
Zgadzają się na kastracje , zobowiązali się do rehabilitacji, ale proszę dokładnie wytłumaczyc jak ona ma wyglądac.
Z poprzednim psem jeździli wszedzie wiec Elwisek też bedzie jeździł na wywczasy nad Bałtyk...
Dobrze trafił...
Nawet chciałam im wyadoptowac swoja donkę ale nie dali się namówic;).
Za jakis czas mogę wpac zobaczyc jak sie malec aklimatyzuje.

o matko, ale super :)

ps: nie chce ktoś szczeniakow? http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-z-lecznicy-pod-WarszawAE-4-SZCZENIAKI-mamy-czas-do-jutra-info-post-1-i-612?p=13689985

Posted

[QUOTE=sleepingbyday;14140982

jak marlenka zejdzie, kto mi będzie przeszkadzał (czytaj - umilał czas :-) )podczas kapieli? to jest jej cholera jakies hobby! co wleze do wanny, to marlenka łapie za telefon i do mnie dzwoni.....[/QUOTE]

SBD, to chociaż siedziałaś - a ja niestety : dzwoni kiedyś marlena, słowotokiem leje, słyszę że co chwilę jest w innym miejscu ( kuchnia, łazienka, pokój ) a ja stoję w przedpokoju jak ta flinta, bo mi Puśka zeżarła telefon bezprzewodowy. Ale w końcu skończyła ( mimo wszystko szkoda, choć nie była po alkoholu ), bo gdzieś musiała jechać.

Posted

[quote name='Bambino']

sleepingbyday;14140982

jak marlenka zejdzie, kto mi będzie przeszkadzał (czytaj - umilał czas :-) )podczas kapieli? t[B napisał(a):
o jest jej cholera jakies hobby! co wleze do wanny, to marlenka łapie za telefon i do mnie dzwoni.....

SBD, to chociaż siedziałaś - a ja niestety : dzwoni kiedyś marlena, słowotokiem leje, słyszę że co chwilę jest w innym miejscu ( kuchnia, łazienka, pokój ) a ja stoję w przedpokoju jak ta flinta, bo mi Puśka zeżarła telefon bezprzewodowy. Ale w końcu skończyła ( mimo wszystko szkoda, choć nie była po alkoholu ), bo gdzieś musiała jechać.

Poczekaj po 24 .02 zadzwonie jak mi sie darmowe zaczną upiję się i wtedy będziesz musiała krzesełko pod doopsko podstawić