Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Gusiu, możesz napisać do Pani Oli czy przyjeżdzają? Jakaś niejasna dla mnie sytuacja, mieli dzwonić wczoraj. A CI Państwo mają w ogóle adres, telefon do Ronji? Bo jak nie to wg mnie nie przyjadą.

Już piszę. Ja adresu ani telefonu nie podawałam.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona pięknieje w oczach :)

Na szczęście obie się myliłyście i Pani Ola i Pan Chłopak Oli przyjeżdżają w czwartek :eviltong:

Maja od mojej Pani Grażynki dostała 100 zł.
Przywiozę Ci Martuś w czwartek

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ona pięknieje w oczach :)

Na szczęście obie się myliłyście i Pani Ola i Pan Chłopak Oli przyjeżdżają w czwartek :eviltong:

Maja od mojej Pani Grażynki dostała 100 zł.
Przywiozę Ci Martuś w czwartek

Gusiu, daj od razu może 200 ( z Amigo) a ja przeleję Marcie mniej o 200 za marzec. I rozwiążemy problem przekazania.

Powiem szczerze- trochę mi się nie podoba, że nie zadzwonili i nie napisali, Ty musiałaś zapytać o ten czwartek.
I w ogóle mam dosyć Poznania :evil_lol:

Majeczka wygląda przepięknie:loveu:

Posted

Spokojnie;), wszystko sobie obgadamy na miejscu.

Dzwonił dzisiaj do mnie Pan Tz Pani Oli i sobie porozmawialiśmy. Jak dla mnie, z rozmów telefonicznych i maili, to bardzo sensowni a co najważniejsze odpowiedzialni ludzie. Nie podejmują decyzji pochopnie, wszystko rozsądnie planują.

Z resztą, jutro się zobaczymy to będzie o czym rozmawiać ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Powinni być między 19 a 20. Jedziesz ze mną?:)

Nie wiem, jeśli nei wezmę na jutro urlopu to chyba nie, bo ja w pracy do 17:30 mniej więcej, musiałabym prosto do Ronji. A muszę dom odgruzowywać (swoją drogę to trochę głupie to sprzątanie, bo Święta; ale to dobra okazja, żeby się przymusić do porządków ;) )
No nie wiem, może urlop wezmę...Myślę jeszcze.

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Śliczna staruszka, to tam też jest Ślimak?
Może by je razem wsadzić do boxu, to Slimak byłby bezpieczny.[/QUOTE]
Może warto im to napisać na wątku, tylko z tego co wiem to wolontariuszki niewiele tam mają do powiedzenia...

Urlopu na dzisiaj wziąć nie mogłam... niestety.

Posted

[quote name='mysza 1']
Urlopu na dzisiaj wziąć nie mogłam... niestety.[/QUOTE]

Szkodaaaa.......

Gusia mnie zabiera do Ronji:loveu: z czego się cieszę jak jakiś gupek:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']

Gusia mnie zabiera do Ronji:loveu: z czego się cieszę jak jakiś gupek:evil_lol:[/QUOTE]

Tylko Tosi proszę mi nie kraść!! Tosia już spakowana i czeka na piatek :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Tylko Tosi proszę mi nie kraść!! Tosia już spakowana i czeka na piatek :)[/QUOTE]

My już też praktycznie w blokach startowych - uprzejmie donoszę, że jutro opuszczam biuro o 14-ej i czekam na deklarację reszty Delegacji! :)
Ale zanim nastąpi jutro, trzymam kciuki za Majeczkę! Gusia, przypomnij sobie tę przemowę co ją sobie dla Uli w sprawie Tosi szykowałaś i będzie dobrze! :)

Posted

Maja się spodoba na bank, byle tylko państwo się Mai spodobali;):evil_lol:
zaraz idę ją czesać, bo ledwo zarosła, już zaczęła linieć

ps. a my w komplecie. nikogo nam nie ubyło w rodzinie. postanowilam, że Rudzia sama zdecyduje kiedy będzie chciała odejść.

Posted

[quote name='ronja']Maja się spodoba na bank, byle tylko państwo się Mai spodobali;):evil_lol:
zaraz idę ją czesać, bo ledwo zarosła, już zaczęła linieć
ps. a my w komplecie. nikogo nam nie ubyło w rodzinie. postanowilam, że Rudzia sama zdecyduje kiedy będzie chciała odejść.

To i tak lepiej niż nasza Toskanka, bo ona zaczęła linieć, zanim zdążyła zarosnąć! :)
Co do Rudzi, to Ty Martuś wiesz najlepiej... Ale się cieszę...

Posted

[quote name='ronja']ps. a my w komplecie. nikogo nam nie ubyło w rodzinie. postanowilam, że Rudzia sama zdecyduje kiedy będzie chciała odejść.

Marta... dopóki nie cierpi, może jeszcze cieszyć się byciem z Wami. Najważniejszy jest jej komfort. Myślałam o niej od rana i cieszę się, że nadal jest:-)