gusia0106 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 mysza 1 napisał(a):Gusiu, możesz napisać do Pani Oli czy przyjeżdzają? Jakaś niejasna dla mnie sytuacja, mieli dzwonić wczoraj. A CI Państwo mają w ogóle adres, telefon do Ronji? Bo jak nie to wg mnie nie przyjadą. Już piszę. Ja adresu ani telefonu nie podawałam. Quote
mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 gusia0106 napisał(a):Już piszę. Ja adresu ani telefonu nie podawałam. Ja też, mieli wczoraj dzwonić. Zatem raczej nic z tego. Quote
ronja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='mysza 1']Ja też, mieli wczoraj dzwonić. Zatem raczej nic z tego. ich strata Quote
gusia0106 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Ona pięknieje w oczach :) Na szczęście obie się myliłyście i Pani Ola i Pan Chłopak Oli przyjeżdżają w czwartek :eviltong: Maja od mojej Pani Grażynki dostała 100 zł. Przywiozę Ci Martuś w czwartek Quote
mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 gusia0106 napisał(a):Ona pięknieje w oczach :) Na szczęście obie się myliłyście i Pani Ola i Pan Chłopak Oli przyjeżdżają w czwartek :eviltong: Maja od mojej Pani Grażynki dostała 100 zł. Przywiozę Ci Martuś w czwartek Gusiu, daj od razu może 200 ( z Amigo) a ja przeleję Marcie mniej o 200 za marzec. I rozwiążemy problem przekazania. Powiem szczerze- trochę mi się nie podoba, że nie zadzwonili i nie napisali, Ty musiałaś zapytać o ten czwartek. I w ogóle mam dosyć Poznania :evil_lol: Majeczka wygląda przepięknie:loveu: Quote
Ania i Kajber Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Majeczka rzeczywiście wygląda pieknie. Trochę mnie martwi to wynajmowane mieszkanie p.Oli i jej chłopaka- w takich sytuacjach różnie bywa z sąsiadami i właścicielami . Quote
gusia0106 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Spokojnie;), wszystko sobie obgadamy na miejscu. Dzwonił dzisiaj do mnie Pan Tz Pani Oli i sobie porozmawialiśmy. Jak dla mnie, z rozmów telefonicznych i maili, to bardzo sensowni a co najważniejsze odpowiedzialni ludzie. Nie podejmują decyzji pochopnie, wszystko rozsądnie planują. Z resztą, jutro się zobaczymy to będzie o czym rozmawiać ;) Quote
gusia0106 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 mysza 1 napisał(a):O której przyjeżdzają? Powinni być między 19 a 20. Jedziesz ze mną?:) Quote
Tora&Faro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Śliczna wesoła Majeczka:):):) aż nie chce się wierzyć że w tak krótkim czasie przeszła taką metamorfozę.... SUPER:loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 gusia0106 napisał(a):Powinni być między 19 a 20. Jedziesz ze mną?:) Nie wiem, jeśli nei wezmę na jutro urlopu to chyba nie, bo ja w pracy do 17:30 mniej więcej, musiałabym prosto do Ronji. A muszę dom odgruzowywać (swoją drogę to trochę głupie to sprzątanie, bo Święta; ale to dobra okazja, żeby się przymusić do porządków ;) ) No nie wiem, może urlop wezmę...Myślę jeszcze. Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Przepraszam, że na wątku Majeczki, ale spójrzcie jaka śliczna staruszka jest w Dłużynie Górnej :( Quote
Ania i Kajber Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Śliczna staruszka, to tam też jest Ślimak? Może by je razem wsadzić do boxu, to Slimak byłby bezpieczny. Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Śliczna staruszka, to tam też jest Ślimak? Może by je razem wsadzić do boxu, to Slimak byłby bezpieczny.[/QUOTE] Może warto im to napisać na wątku, tylko z tego co wiem to wolontariuszki niewiele tam mają do powiedzenia... Urlopu na dzisiaj wziąć nie mogłam... niestety. Quote
Tora&Faro Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mysza 1'] Urlopu na dzisiaj wziąć nie mogłam... niestety.[/QUOTE] Szkodaaaa....... Gusia mnie zabiera do Ronji:loveu: z czego się cieszę jak jakiś gupek:evil_lol: Quote
ronja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 to lecę po ciasto Gusia, Tora, jestem w trakcie wielkiego sprzątania - nie przestraszyć się;) Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='ronja']to lecę po ciasto Gusia, Tora, jestem w trakcie wielkiego sprzątania - nie przestraszyć się;)[/QUOTE] Nie leć!! ja przywiozę !! :) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Tora&Faro'] Gusia mnie zabiera do Ronji:loveu: z czego się cieszę jak jakiś gupek:evil_lol:[/QUOTE] Tylko Tosi proszę mi nie kraść!! Tosia już spakowana i czeka na piatek :) Quote
Nutusia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Tylko Tosi proszę mi nie kraść!! Tosia już spakowana i czeka na piatek :)[/QUOTE] My już też praktycznie w blokach startowych - uprzejmie donoszę, że jutro opuszczam biuro o 14-ej i czekam na deklarację reszty Delegacji! :) Ale zanim nastąpi jutro, trzymam kciuki za Majeczkę! Gusia, przypomnij sobie tę przemowę co ją sobie dla Uli w sprawie Tosi szykowałaś i będzie dobrze! :) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nutusiu, już Ci piszę PW odnośnie piątku ;) Ja też trzymam kciuki za Majeczkę, będzie dobrze. Ona nie ma prawa się nie spodobać. :) Quote
ronja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Maja się spodoba na bank, byle tylko państwo się Mai spodobali;):evil_lol: zaraz idę ją czesać, bo ledwo zarosła, już zaczęła linieć ps. a my w komplecie. nikogo nam nie ubyło w rodzinie. postanowilam, że Rudzia sama zdecyduje kiedy będzie chciała odejść. Quote
Nutusia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='ronja']Maja się spodoba na bank, byle tylko państwo się Mai spodobali;):evil_lol: zaraz idę ją czesać, bo ledwo zarosła, już zaczęła linieć ps. a my w komplecie. nikogo nam nie ubyło w rodzinie. postanowilam, że Rudzia sama zdecyduje kiedy będzie chciała odejść. To i tak lepiej niż nasza Toskanka, bo ona zaczęła linieć, zanim zdążyła zarosnąć! :) Co do Rudzi, to Ty Martuś wiesz najlepiej... Ale się cieszę... Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='ronja']ps. a my w komplecie. nikogo nam nie ubyło w rodzinie. postanowilam, że Rudzia sama zdecyduje kiedy będzie chciała odejść. Marta... dopóki nie cierpi, może jeszcze cieszyć się byciem z Wami. Najważniejszy jest jej komfort. Myślałam o niej od rana i cieszę się, że nadal jest:-) Quote
Recommended Posts