Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majeczka ok, poza jednodniowym rozwolnieniem. dałam jej do wczorajszego obiadu oleju z ryb zakupionego na bazarku (podobno wpływa na sierść - chciałam, by Maja była jeszcze śliczniejsza). dziś już jest ok.
fotki jutro:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas dziś z fotek nici - szaro-buro, a ja nie mogę się ruszyć tak się objadłam...
zapomniałam napisac, że od kilku dni Maja chodzi na spacery w parze z rotkowatą Dodą (z Bartkiem, ja wyprowadzam osobno) - jest jak najbardziej ok

Posted

[quote name='mysza 1']Wkleiłam tam Maję, dzieki.

Na 53 stronie są bardzo ładne zdjęcia Majuśki, będą dobre do ogłoszeń. (piszę, żeby mi nie umknęło)

Toffikowa pyta o Maję

Posted

myślę, ze warto tam napisac o ew bezpłatnym transporcie
bo Toffikowa dopytuje się czy pies jest w wielkopolce
a przecie transport to ni problem (no dobra czasami ale zawsze do przezwyciężenia)
a szkoda zeby sunia traciła szanse tylko dlatego ze nie jest w wielkopolsce

Posted

[quote name='3 x']myślę, ze warto tam napisac o ew bezpłatnym transporcie
bo Toffikowa dopytuje się czy pies jest w wielkopolce
a przecie transport to ni problem (no dobra czasami ale zawsze do przezwyciężenia)
a szkoda zeby sunia traciła szanse tylko dlatego ze nie jest w wielkopolsce[/QUOTE]
Masz racje i na pw wyslac namiar bo tez o to prosila:)

Posted

wysłałam mailem najładniejsze fotki Mai, napisałam,że transport do dogadania i że odpowiedzialne za Maję są Gusia i Mysza - bo to one decydują

Posted

[quote name='ronja']wysłałam mailem najładniejsze fotki Mai, napisałam,że transport do dogadania i że odpowiedzialne za Maję są Gusia i Mysza - bo to one decydują[/QUOTE]

To teraz trzymamy kciuki :)

Posted

[quote name='ronja']wysłałam mailem najładniejsze fotki Mai, napisałam,że transport do dogadania i że odpowiedzialne za Maję są Gusia i Mysza - bo to one decydują[/QUOTE]
Dzięki, zobaczymy czy dalej będzie zainteresowana. Znowu Poznań.:evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Ja też odpisałam, cięzko cały czas na dogo siedzieć. Zresztą pyta tez o inne. Nic na siłę ;)[/QUOTE]
Tak wiem ale skoro zobaczylam ,ze pyta to uwazalam ,ze to jest wazna informacja dla Was, pozdrawiam.