ronja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Majeczka ok, poza jednodniowym rozwolnieniem. dałam jej do wczorajszego obiadu oleju z ryb zakupionego na bazarku (podobno wpływa na sierść - chciałam, by Maja była jeszcze śliczniejsza). dziś już jest ok. fotki jutro:) Quote
Nutusia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Halo, halo, już po świętach, gdzie decyzja?... Quote
mysza 1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='gusia0106']Do mnie nie dzwonili póki co[/QUOTE] Do mnie też nie. Gusiu, doszła wpłata od 3x- 10 zł. Dziękujemy :loveu: Dopiszesz? Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='gusia0106']Ja - ha ;)[/QUOTE] Muchi oglądałaś ostatnio?? :) Quote
Tora&Faro Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kurcze miałam nadzieję że dzisiaj zadzwonią....ale spokojnie poczekajmy..... Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 tutaj chca adoptowac sunie onka............................. http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Quote
mysza 1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']tutaj chca adoptowac sunie onka............................. http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Wkleiłam tam Maję, dzieki. Na 53 stronie są bardzo ładne zdjęcia Majuśki, będą dobre do ogłoszeń. (piszę, żeby mi nie umknęło) Quote
ronja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 u nas dziś z fotek nici - szaro-buro, a ja nie mogę się ruszyć tak się objadłam... zapomniałam napisac, że od kilku dni Maja chodzi na spacery w parze z rotkowatą Dodą (z Bartkiem, ja wyprowadzam osobno) - jest jak najbardziej ok Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mysza 1']Wkleiłam tam Maję, dzieki. Na 53 stronie są bardzo ładne zdjęcia Majuśki, będą dobre do ogłoszeń. (piszę, żeby mi nie umknęło) Toffikowa pyta o Maję Quote
ronja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Toffikowa pyta o Maję odpisałam... Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ronja']odpisałam...[/QUOTE] Dziekuję:) Quote
3 x Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 myślę, ze warto tam napisac o ew bezpłatnym transporcie bo Toffikowa dopytuje się czy pies jest w wielkopolce a przecie transport to ni problem (no dobra czasami ale zawsze do przezwyciężenia) a szkoda zeby sunia traciła szanse tylko dlatego ze nie jest w wielkopolsce Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='3 x']myślę, ze warto tam napisac o ew bezpłatnym transporcie bo Toffikowa dopytuje się czy pies jest w wielkopolce a przecie transport to ni problem (no dobra czasami ale zawsze do przezwyciężenia) a szkoda zeby sunia traciła szanse tylko dlatego ze nie jest w wielkopolsce[/QUOTE] Masz racje i na pw wyslac namiar bo tez o to prosila:) Quote
ronja Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wysłałam mailem najładniejsze fotki Mai, napisałam,że transport do dogadania i że odpowiedzialne za Maję są Gusia i Mysza - bo to one decydują Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ronja']wysłałam mailem najładniejsze fotki Mai, napisałam,że transport do dogadania i że odpowiedzialne za Maję są Gusia i Mysza - bo to one decydują[/QUOTE] To teraz trzymamy kciuki :) Quote
mysza 1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Toffikowa pyta o Maję Ja też odpisałam, cięzko cały czas na dogo siedzieć. Zresztą pyta tez o inne. Nic na siłę ;) Quote
mysza 1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ronja']wysłałam mailem najładniejsze fotki Mai, napisałam,że transport do dogadania i że odpowiedzialne za Maję są Gusia i Mysza - bo to one decydują[/QUOTE] Dzięki, zobaczymy czy dalej będzie zainteresowana. Znowu Poznań.:evil_lol: Quote
kizimizi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zapisuje sobie ślicznotke i kciuki za nia trzymam :) Quote
mysza 1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ronja']Ola z Jackiem milczą?[/QUOTE] Do mnie się nie odzywali, wcześniej Gusia pisała, że do Niej tez nie. Quote
Ellig Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mysza 1']Ja też odpisałam, cięzko cały czas na dogo siedzieć. Zresztą pyta tez o inne. Nic na siłę ;)[/QUOTE] Tak wiem ale skoro zobaczylam ,ze pyta to uwazalam ,ze to jest wazna informacja dla Was, pozdrawiam. Quote
Recommended Posts