mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Mokotów to moje rejony....tak w razie czego;) btw Majeczka ma obserwatora na allegro.... Będziesz miała na oku, jakby co ;) Bardzo sympatyczna Pani, miała wiele lat sunię- owczarkę i Maja ją zauroczyła. Mieszka w kamienicy na Mokotowie. Tylko nie wiem jak z tą wycieczką. Kurde, malowanie mam jutro w domu, nie bardzo mogę wyjść. Quote
ronja Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 można do nas dojechać autobusem tylko, że ja jutro mam warsztaty od 10.30 do 14 na Pradze, a potem muszę umyć okna (przed niedzielą muszę zdążyc):roll: jeżeli ktoś by z panią przyjechał, to możemy dać Maję na spacer Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='ronja']można do nas dojechać autobusem tylko, że ja jutro mam warsztaty od 10.30 do 14 na Pradze, a potem muszę umyć okna (przed niedzielą muszę zdążyc):roll: jeżeli ktoś by z panią przyjechał, to możemy dać Maję na spacer Już wszystko wiem. Wtorek tak jak rozmawiałyśmy byłby ok? Jeszcze zadzwonię do Ciebie. Quote
ronja Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 wtorek ok daj pani mój telefon, niech zadzwoni, to się domówimy Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ronja napisał(a):wtorek ok daj pani mój telefon, niech zadzwoni, to się domówimy Ok, super. A w wolnej chwili rozlicz Majeczkę na koniec marca, chciałabym wpłacić na dniach. Quote
mysza 1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No nie, znowu taka cisza tutaj, że koniec świata. Miałam jeszcze jeden telefon, od rodziny z okolic Krakowa- dom z ogrodem, sunia by miała mieszkać w domu. Ale najpierw zobaczymy czy coś wyjdzie z Warszawy. Quote
gusia0106 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mysza 1 napisał(a):No nie, znowu taka cisza tutaj, że koniec świata. Miałam jeszcze jeden telefon, od rodziny z okolic Krakowa- dom z ogrodem, sunia by miała mieszkać w domu. Ale najpierw zobaczymy czy coś wyjdzie z Warszawy. Albo z Poznania ;) Quote
mysza 1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Z Warszawy nic nie wyjdzie, Pani napisała smsa, że właściciel mieszkania się nie zgodził. Nie idą nam te adopcje ostatnio :( Quote
gusia0106 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mysza 1 napisał(a):Z Warszawy nic nie wyjdzie, Pani napisała smsa, że właściciel mieszkania się nie zgodził. Nie idą nam te adopcje ostatnio :( Ale Poznań przyjeżdża w czwartek - i tak właśnie tam idą prawie wszystkie Twoje psy ;) Quote
Tora&Faro Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A ja co do Mai jestem dobrej myśli...dziewczynka wzbudza zainteresowanie:):):) Quote
mysza 1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tora&Faro napisał(a):A ja co do Mai jestem dobrej myśli...dziewczynka wzbudza zainteresowanie:):):) Też prawda, w jej wypadku to kwestia czasu. gusia0106 napisał(a):Ale Poznań przyjeżdża w czwartek - i tak właśnie tam idą prawie wszystkie Twoje psy ;) Ale pisali do Ciebie? Bo mnie ten Pan powiedział, że zadzwonią dzisiaj z decyzją. Szczerze mówiąc, mam już dosyć tego Poznania. Zero nowości, ciągle jeden kierunek ;) Quote
gusia0106 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mysza 1 napisał(a):Ale pisali do Ciebie? Bo mnie ten Pan powiedział, że zadzwonią dzisiaj z decyzją. Szczerze mówiąc, mam już dosyć tego Poznania. Zero nowości, ciągle jeden kierunek ;) No nie, Pani Ola pisała do mnie w piątek, że przyjeżdżają w czwartek ;) Quote
Nutusia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 gusia0106 napisał(a):No nie, Pani Ola pisała do mnie w piątek, że przyjeżdżają w czwartek ;) A my po Tosinę w piątek i wielkie pustki uczynim w domku Ronjowym... :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nutusia, o której Tosia jedzie do domku? Ja chciałabym być u Ronji, ale pracuję do 16-tej i nie wiem czy zdążę :( Quote
mala_czarna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ellig napisał(a):O matulu, to ktore psiaki znalazly domek?:) Nasz Tosia - dzięki Nutusi i Gusi :) Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 I może Majeczka, ale to będzie wiadomo po wizycie w czwartek:-) Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ewa Marta napisał(a):I może Majeczka, ale to będzie wiadomo po wizycie w czwartek:-) Pieknie sie porobilo:) Quote
Nutusia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Nutusia, o której Tosia jedzie do domku? Ja chciałabym być u Ronji, ale pracuję do 16-tej i nie wiem czy zdążę :( Spoczko, jak mawia mój Synio... Ja pracuję do 16.30 (choć może w piątek jakaś litościwość pracodawcę ogarnie...), potem powinnam jechać się zrehabilitować do Łomianek, tam się umówić z Ulą, żeby się przesiadła do mnie, a mój Małż do Włodka i stamtąd jakieś 20-30 min. do Ronji... Poza tym w razie czego możemy na Ciebie poczekać. A masz czym przyjechać czy chciałabyś się jakoś z nami zabrać?... A przy okazji, czy ktoś wie jak ona się zachowuje w samochodzie?... Quote
mala_czarna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tosia w samochodzie jest cacy. Jak ją wiozłam z Klembowa do Ronji razem z Kago, to caluteńką drogę spała :) Quote
Nutusia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Tosia w samochodzie jest cacy. Jak ją wiozłam z Klembowa do Ronji razem z Kago, to caluteńką drogę spała :) No to superaśnie, przyjedziemy moim autem, bo większe. Czyli co, umawiamy się na miejscu, po trasie czy jak?... Quote
mala_czarna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nutusiu, ja będę jechała z Woli, ale też liczę na to, że zlitują się nad nami przedświątecznie i wyjdę wcześniej. Muszę jeszcze raz zapytać Ronję o dojazd autobusem, bo ja byłam tylko samochodem u niej, i to nie swoim, bo nie posiadam :) Quote
Nutusia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Nutusiu, ja będę jechała z Woli, ale też liczę na to, że zlitują się nad nami przedświątecznie i wyjdę wcześniej. Muszę jeszcze raz zapytać Ronję o dojazd autobusem, bo ja byłam tylko samochodem u niej, i to nie swoim, bo nie posiadam :) Kurcze, właśnie się zorientowałam, że zaśmiecamy wątek Majeczki - wysyłam Ci priv'a :) Quote
gusia0106 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Się napracowałyśmy :) Zapraszamy http://www.dogomania.pl/threads/182797-B-I-A-U-T-E-R-I-A-na-MajAE-Amigo-i-LunAE-do-6-04-g-00-00?p=14387538#post14387538 Quote
mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Gusiu, możesz napisać do Pani Oli czy przyjeżdzają? Jakaś niejasna dla mnie sytuacja, mieli dzwonić wczoraj. A CI Państwo mają w ogóle adres, telefon do Ronji? Bo jak nie to wg mnie nie przyjadą. Quote
Recommended Posts