Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Mokotów to moje rejony....tak w razie czego;)

btw Majeczka ma obserwatora na allegro....

Będziesz miała na oku, jakby co ;)
Bardzo sympatyczna Pani, miała wiele lat sunię- owczarkę i Maja ją zauroczyła. Mieszka w kamienicy na Mokotowie. Tylko nie wiem jak z tą wycieczką. Kurde, malowanie mam jutro w domu, nie bardzo mogę wyjść.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

można do nas dojechać autobusem
tylko, że ja jutro mam warsztaty od 10.30 do 14 na Pradze, a potem muszę umyć okna (przed niedzielą muszę zdążyc):roll:
jeżeli ktoś by z panią przyjechał, to możemy dać Maję na spacer

Posted

[quote name='ronja']można do nas dojechać autobusem
tylko, że ja jutro mam warsztaty od 10.30 do 14 na Pradze, a potem muszę umyć okna (przed niedzielą muszę zdążyc):roll:
jeżeli ktoś by z panią przyjechał, to możemy dać Maję na spacer
Już wszystko wiem. Wtorek tak jak rozmawiałyśmy byłby ok? Jeszcze zadzwonię do Ciebie.

Posted

ronja napisał(a):
wtorek ok
daj pani mój telefon, niech zadzwoni, to się domówimy

Ok, super.
A w wolnej chwili rozlicz Majeczkę na koniec marca, chciałabym wpłacić na dniach.

Posted

No nie, znowu taka cisza tutaj, że koniec świata.

Miałam jeszcze jeden telefon, od rodziny z okolic Krakowa- dom z ogrodem, sunia by miała mieszkać w domu. Ale najpierw zobaczymy czy coś wyjdzie z Warszawy.

Posted

mysza 1 napisał(a):
No nie, znowu taka cisza tutaj, że koniec świata.

Miałam jeszcze jeden telefon, od rodziny z okolic Krakowa- dom z ogrodem, sunia by miała mieszkać w domu. Ale najpierw zobaczymy czy coś wyjdzie z Warszawy.

Albo z Poznania ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Z Warszawy nic nie wyjdzie, Pani napisała smsa, że właściciel mieszkania się nie zgodził. Nie idą nam te adopcje ostatnio :(

Ale Poznań przyjeżdża w czwartek - i tak właśnie tam idą prawie wszystkie Twoje psy ;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
A ja co do Mai jestem dobrej myśli...dziewczynka wzbudza zainteresowanie:):):)

Też prawda, w jej wypadku to kwestia czasu.
gusia0106 napisał(a):
Ale Poznań przyjeżdża w czwartek - i tak właśnie tam idą prawie wszystkie Twoje psy ;)

Ale pisali do Ciebie? Bo mnie ten Pan powiedział, że zadzwonią dzisiaj z decyzją. Szczerze mówiąc, mam już dosyć tego Poznania. Zero nowości, ciągle jeden kierunek ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale pisali do Ciebie? Bo mnie ten Pan powiedział, że zadzwonią dzisiaj z decyzją. Szczerze mówiąc, mam już dosyć tego Poznania. Zero nowości, ciągle jeden kierunek ;)

No nie, Pani Ola pisała do mnie w piątek, że przyjeżdżają w czwartek ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
No nie, Pani Ola pisała do mnie w piątek, że przyjeżdżają w czwartek ;)

A my po Tosinę w piątek i wielkie pustki uczynim w domku Ronjowym... :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nutusia, o której Tosia jedzie do domku? Ja chciałabym być u Ronji, ale pracuję do 16-tej i nie wiem czy zdążę :(

Spoczko, jak mawia mój Synio... Ja pracuję do 16.30 (choć może w piątek jakaś litościwość pracodawcę ogarnie...), potem powinnam jechać się zrehabilitować do Łomianek, tam się umówić z Ulą, żeby się przesiadła do mnie, a mój Małż do Włodka i stamtąd jakieś 20-30 min. do Ronji...
Poza tym w razie czego możemy na Ciebie poczekać. A masz czym przyjechać czy chciałabyś się jakoś z nami zabrać?...
A przy okazji, czy ktoś wie jak ona się zachowuje w samochodzie?...

Posted

mala_czarna napisał(a):
Tosia w samochodzie jest cacy. Jak ją wiozłam z Klembowa do Ronji razem z Kago, to caluteńką drogę spała :)

No to superaśnie, przyjedziemy moim autem, bo większe.
Czyli co, umawiamy się na miejscu, po trasie czy jak?...

Posted

Nutusiu, ja będę jechała z Woli, ale też liczę na to, że zlitują się nad nami przedświątecznie i wyjdę wcześniej. Muszę jeszcze raz zapytać Ronję o dojazd autobusem, bo ja byłam tylko samochodem u niej, i to nie swoim, bo nie posiadam :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nutusiu, ja będę jechała z Woli, ale też liczę na to, że zlitują się nad nami przedświątecznie i wyjdę wcześniej. Muszę jeszcze raz zapytać Ronję o dojazd autobusem, bo ja byłam tylko samochodem u niej, i to nie swoim, bo nie posiadam :)

Kurcze, właśnie się zorientowałam, że zaśmiecamy wątek Majeczki - wysyłam Ci priv'a :)

Posted

Gusiu, możesz napisać do Pani Oli czy przyjeżdzają? Jakaś niejasna dla mnie sytuacja, mieli dzwonić wczoraj. A CI Państwo mają w ogóle adres, telefon do Ronji? Bo jak nie to wg mnie nie przyjadą.