mala_czarna Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Tośka to jest kawał psa. Maja przy niej to chucherko :) Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 mala_czarna napisał(a):Tośka to jest kawał psa. Maja przy niej to chucherko :) Maja to w ogóle chucherko ;) Quote
ronja Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Maja to 23,70kg super mądrego psa:) . Moim zdaniem w bloku też będzie szczęśliwa. U mnie chodzi na 3 spacery, w tym popołudniowy długi i jest puszczana po ogródku na trochę. W domu nic nie niszczy, jest czyściutka. Jest najszczęsliwsza wtedy, gdy poświęca się jej uwagę. Quote
mysza 1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 To w ogóle bardzo mądra sunia jest. Potwierdzam, wpłynęło 100 zł. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
mysza 1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 gusia0106 napisał(a):Ooo! Ja też myślałam, że oślepłam, ale ogłoszeń zwierzęcych faktycznie nie ma ostatnio. Znaczy nie oślepłaś :evil_lol: O kurde, nie wiedziałam, to bardzo niedobrze :( Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 mysza 1 napisał(a):O kurde, nie wiedziałam, to bardzo niedobrze :( Już się naprawili ;) Dzisiaj było 6 psów w Metrze Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Mysza, a masz może jakiś tekst, którym ogłaszasz Maję? Jeśli byś miała to ja chętnie ją poogłaszam, kampania jest jej potrzebna ;) Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='gusia0106']Mysza, a masz może jakiś tekst, którym ogłaszasz Maję? Jeśli byś miała to ja chętnie ją poogłaszam, kampania jest jej potrzebna ;) A mam, zaraz wkleję. Zamówiłam ogłoszenia na bazarku, tam jest 57 portali tylko nie wiem na kiedy by były ogłoszenia. U mnie jest kiszka czasowa :( Dobrze, że Metro już się naprawiło ;) Chciałam donieść, że Tora&Faro zrobiła Mai i Amigo allegro :loveu: Tekst: (zmodyfikuj jeśli coś znajdziesz ;) ) [FONT=Verdana]Maja to urocza, drobna, 4-letnia sunia rasy owczarek niemiecki.[/FONT] [FONT=Verdana]Jest bardzo grzeczna, wyjątkowo inteligentna i pojętna. Błyskawicznie uczy się nowych rzeczy. Zna komendy, jest karna. Pozostawiona w domu, niczego nie niszczy i zachowuje czystość. [/FONT] [FONT=Verdana]Przyjacielska, kocha ludzi, łagodna w stosunku do dzieci. Nieagresywna. [/FONT][FONT=Verdana]Maja bardzo lubi spacery, a jej ogromną miło[/FONT][FONT=Verdana]ścią są patyki:), wyszukuje je w czasie spaceru i pięknie aportuje.[/FONT] [FONT=Verdana] Sunia jest łagodna w stosunku do innych psów i kotów.[/FONT] [FONT=Verdana]To wyjątkowy pies, zasługuje na wyjątkowy dom:):):) [/FONT] [FONT=Verdana]Maja jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana.[/FONT] Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 W kwestii wpłat w marcu: 100 zł p. Sylwia i 10 zł 3x ( nie wiem czy tą wpłatę ujęłaś to w poście rozliczeniowym) Zbiża się koniec miesiąca, mamy ok 200 zł na koncie; leczenie plus hotel będą kosztowały z 500. Dobrze nie jest. :( Quote
Tora&Faro Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Allegro Majeczki: http://www.allegro.pl/item972521438_maja_urocza_sunia_owczarka_szuka_domu.html Za ogłoszenia też się postaram zabrać w wolnej chwili:) Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ale będzie lepiej - zbazarkuję się w weekend. A dzisiaj jadę do Mai w odwiedziny;) Quote
Tora&Faro Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 gusia0106 napisał(a): A dzisiaj jadę do Mai w odwiedziny;) oczywiście zazdroszczę okropnie...;) Quote
Nutusia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mysza 1 napisał(a): Chciałam donieść, że Tora&Faro zrobiła Mai i Amigo allegro :loveu: Tekst: (zmodyfikuj jeśli coś znajdziesz ;) ) Przepraszam, że się "wtrancam", ale może dopiszcie, że jest filigranowa, mniejsza niż "tradycyjny" owczarek. Dopóki mieszkałam w bloku, byłaby to dla mnie cenna informacja :) Quote
Tora&Faro Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mysza 1 napisał(a):W kwestii wpłat w marcu: 100 zł p. Sylwia i 10 zł 3x ( nie wiem czy tą wpłatę ujęłaś to w poście rozliczeniowym) ...kurcze czy ja przelałam swoją miesięczną deklarację?:oops::roll: Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 A ja dostałam dzisiaj 20 zł od Cioci 3x więc 10 zł leci na konto Mai i 10 na konto Amigo. Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Tora&Faro napisał(a):...kurcze czy ja przelałam swoją miesięczną deklarację?:oops::roll: Zaraz zobaczę, może już ujęte we wpłatach; od Ciebie widziałam 20 na Amigo i 50 na Figę ale zaraz sprawdzę. Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Tora&Faro napisał(a):...kurcze czy ja przelałam swoją miesięczną deklarację?:oops::roll: Moment, moment - miesięczną deklarację to Ty masz na AMIGO, a nie na MAJĘ ;) Quote
Tora&Faro Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dziewczyny mnie się już wszystko pomylilo:roll:...tak czy inaczej przeleję 20 zł, a dla Amigo w przyszłym tyg... Quote
ronja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nutusia napisał(a):Przepraszam, że się "wtrancam", ale może dopiszcie, że jest filigranowa, mniejsza niż "tradycyjny" owczarek. Dopóki mieszkałam w bloku, byłaby to dla mnie cenna informacja :) i że zachowuje czystość i nic nie niszczy Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 gusia0106 napisał(a):Moment, moment - miesięczną deklarację to Ty masz na AMIGO, a nie na MAJĘ ;) Właśnie, i mam przelew od Ciebie 20 zł na Amigo z 3.03. Poza tym nie było nic. Tora&Faro napisał(a):Dziewczyny mnie się już wszystko pomylilo:roll:...tak czy inaczej przeleję 20 zł, a dla Amigo w przyszłym tyg... Nie ma potrzeby, przelałaś, pisałam nawet wyżej ;) ronja napisał(a):i że zachowuje czystość i nic nie niszczy Dopiszecie? Przegapiłam. Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='mysza 1'] [FONT=Verdana]Maja to urocza, 4-letnia sunia rasy owczarek niemiecki.[/FONT] [FONT=Verdana]Jest bardzo grzeczna, wyjątkowo inteligentna i pojętna. Błyskawicznie uczy się nowych rzeczy. Zna komendy, jest karna. Pozostawiona w domu, niczego nie niszczy i zachowuje czystość. [/FONT] [FONT=Verdana]Przyjacielska, kocha ludzi, łagodna w stosunku do dzieci. Nieagresywna. [/FONT][FONT=Verdana]Maja bardzo lubi spacery, a jej ogromną miło[/FONT][FONT=Verdana]ścią są patyki:), wyszukuje je w czasie spaceru i pięknie aportuje.[/FONT] [FONT=Verdana] Sunia jest łagodna w stosunku do innych psów i kotów.[/FONT] [FONT=Verdana]To wyjątkowy pies, zasługuje na wyjątkowy dom:):):) [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Maja jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana.[/FONT] Nie wiem tylko gdzie dodać info o tych gabarytach, w sumie to suczki owczarka z reguły nie są wielkie. Quote
Ewa Marta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie wiem tylko gdzie dodać info o tych gabarytach, w sumie to suczki owczarka z reguły nie są wielkie. Napisałabym: Maja, to urocza, niewielka, 4-letnia sunia.... Ewentualnie zamiast niewielka - drobna. Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ewa Marta napisał(a):Napisałabym: Maja, to urocza, niewielka, 4-letnia sunia.... Ewentualnie zamiast niewielka - drobna. Dzięki, drobna jest fajne :) Quote
Tora&Faro Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Super:), to powiedzcie jeszcze gdzie dodać informację o tym że Majeczka nie niszczy i zachowuje czystość:) PS dopiero zauważyłam że to już Mysza dopisała...sorry:oops: Quote
Recommended Posts