Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Ale Wam fajnie, zamisat porządki robić, będzie impreza ;)
Przemaglujcie porządnie Państwa ;)[/QUOTE]

Przeca ja jestem pierwszym maglem RP! :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Przeca ja jestem pierwszym maglem RP! :evil_lol:[/QUOTE]
Dobrze, dobrze :evil_lol:

Dzwonił miły Pan z okolic Bydgoszczy w sprawie Mai, mieszka w segmencie. Ma jutro dzwonić.

Posted

[quote name='mysza 1']Dobrze, dobrze :evil_lol:

Dzwonił miły Pan z okolic Bydgoszczy w sprawie Mai, mieszka w segmencie. Ma jutro dzwonić.[/QUOTE]

I miła Pani do mnie;) Ale nie wiem skąd. Też ma jutro zadzwonić.

I wczoraj ta Pani z Krakowa;)

Posted

[quote name='gusia0106']I miła Pani do mnie;) Ale nie wiem skąd. Też ma jutro zadzwonić.

I wczoraj ta Pani z Krakowa;)[/QUOTE]
A właśnie miałam jakieś połączenie jak rozmawiałam z tym Panem. Jak dzwonią to wszyscy na raz. Ale to dobrze ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Podobno ok ;) Państwo fajni ale rozsądni, zadzwonią z decyzją po Świętach.[/QUOTE]

Kurka wodna. Rozsądek rozsądkiem, ale nad czym się zastanawiać? Majeczka jest słodka, grzeczna, posłuszna, ładna, czego chcieć więcej?

Posted

[quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Rozsądek rozsądkiem, ale nad czym się zastanawiać? Majeczka jest słodka, grzeczna, posłuszna, ładna, czego chcieć więcej?[/QUOTE]
A ja tam nie wiem, ale w końcu to decyzja na długie lata itd. Mamy jeszcze kilka innych potencjalnie zainteresowanych osób więc w razie czego nie ma dramatu ;)

Posted

jak dla mnie państwo bardzo fajni. pan szalał z Mają - radość była obustronna.

trzymam kciuki za dobre decyzje;)
z bolącym sercem, ale jak najbardziej oddałabym im Maję:)

Posted

Dokładnie tak:loveu:....trzymam mocno kciuki żeby Ola i Jacek podjęli właściwą decyzję;):) widać gołym okiem że Maja ich urzekła:loveu: zresztą nie ma co się dziwić, to super sunieczka...radosna, bystra i rozdająca wesołe buziaki:loveu::loveu::loveu:

A ja oczywiście wróciłam urzeczona całym stadem Ronji;):loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Dokładnie tak:loveu:....trzymam mocno kciuki żeby Ola i Jacek podjęli właściwą decyzję;):) widać gołym okiem że Maja ich urzekła:loveu: zresztą nie ma co się dziwić, to super sunieczka...radosna, bystra i rozdająca wesołe buziaki:loveu::loveu::loveu:

A ja oczywiście wróciłam urzeczona całym stadem Ronji;):loveu:[/QUOTE]

To ja znowu swoje: jest szansa żebym buchnęła Didi??:loveu:
Najfajniej to chyba Karmelek ma - same kobietki dookoła ;)

Posted

Karmelek nie ma jajek, więc trochę jest jak dziewczyna;)
jemu wszystko i tak się majta
a Didi jest najbardziej strzeżonym skarbem na świecie;) możecie tylko o niej pomarzyć - o mojej Didi z Noskiem

Posted

[quote name='Nutusia']Beeee tam, myślałam, że Majeczka spędzi Święta już z nową rodzinką...
Trudno, nie każdy jest taki w gorącej wodzie kąpany jak ja...;)[/QUOTE]

Ale to, że nie spędzi działa akurat na korzyść tej rodziny ;)
Bo odpowiedzialni, bo z głową na karku :)

Jakby Ola z Jackiem zdecydowali się ją wziąć, miałaby naprawdę fajny, psi, aktywny i ciepły dom.

Posted

[quote name='gusia0106']Ale to, że nie spędzi działa akurat na korzyść tej rodziny ;)
Bo odpowiedzialni, bo z głową na karku :)

Jakby Ola z Jackiem zdecydowali się ją wziąć, miałaby naprawdę fajny, psi, aktywny i ciepły dom.[/QUOTE]

No wiesz, Gusia?... Wyszło na to, że ja jestem kompletnie nieodpowiedzialna! :mad: Żartowałam... Zjem jajo w intencji jedynej słusznej decyzji Oli i Jacka! :)

No i przynajmniej Ronji nie będzie smutno w Święta - zawsze coś!;)

Posted

Majeczka do góry.

Ronja, nie zapłaciłam za marzec, czuję się niekomfortowo ;). Podeślij rozliczenie to po Świętach przeleję.

Edit: widzę, że Gusia wpisała w pierwszy post a czy dawała Ci kasę w gotówce? Nie wiem ile mam zapłacić. :roll:

Posted

[quote name='ronja']Gusia dała mi 200zł
rozliczenie wyślę Ci zaraz mailem

i wesołego jajka od Majeczki;)[/QUOTE]
Dziękujemy, za rozliczenia i życzenia. Dla Was też wesołego ;)