mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale Wam fajnie, zamisat porządki robić, będzie impreza ;) Przemaglujcie porządnie Państwa ;) Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='mysza 1']Ale Wam fajnie, zamisat porządki robić, będzie impreza ;) Przemaglujcie porządnie Państwa ;)[/QUOTE] Przeca ja jestem pierwszym maglem RP! :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']Przeca ja jestem pierwszym maglem RP! :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, dobrze :evil_lol: Dzwonił miły Pan z okolic Bydgoszczy w sprawie Mai, mieszka w segmencie. Ma jutro dzwonić. Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='mysza 1']Dobrze, dobrze :evil_lol: Dzwonił miły Pan z okolic Bydgoszczy w sprawie Mai, mieszka w segmencie. Ma jutro dzwonić.[/QUOTE] I miła Pani do mnie;) Ale nie wiem skąd. Też ma jutro zadzwonić. I wczoraj ta Pani z Krakowa;) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale się ruszyło :) No, ale wcale się nie dziwię, trzeba ten zimowy zastój w adopcjach odrobić ;) Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']I miła Pani do mnie;) Ale nie wiem skąd. Też ma jutro zadzwonić. I wczoraj ta Pani z Krakowa;)[/QUOTE] A właśnie miałam jakieś połączenie jak rozmawiałam z tym Panem. Jak dzwonią to wszyscy na raz. Ale to dobrze ;) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mam nadzieję, że wszystko ok! Majeczka, śmigaj do domu! ;) Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Podobno ok ;) Państwo fajni ale rozsądni, zadzwonią z decyzją po Świętach. Cudna ta Majeczka:loveu: Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mysza 1']Podobno ok ;) Państwo fajni ale rozsądni, zadzwonią z decyzją po Świętach.[/QUOTE] Kurka wodna. Rozsądek rozsądkiem, ale nad czym się zastanawiać? Majeczka jest słodka, grzeczna, posłuszna, ładna, czego chcieć więcej? Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Rozsądek rozsądkiem, ale nad czym się zastanawiać? Majeczka jest słodka, grzeczna, posłuszna, ładna, czego chcieć więcej?[/QUOTE] A ja tam nie wiem, ale w końcu to decyzja na długie lata itd. Mamy jeszcze kilka innych potencjalnie zainteresowanych osób więc w razie czego nie ma dramatu ;) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mysza, ja to tak zawsze, bo generalnie skończoną pesymistką jestem. Quote
ronja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 jak dla mnie państwo bardzo fajni. pan szalał z Mają - radość była obustronna. trzymam kciuki za dobre decyzje;) z bolącym sercem, ale jak najbardziej oddałabym im Maję:) Quote
Tora&Faro Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dokładnie tak:loveu:....trzymam mocno kciuki żeby Ola i Jacek podjęli właściwą decyzję;):) widać gołym okiem że Maja ich urzekła:loveu: zresztą nie ma co się dziwić, to super sunieczka...radosna, bystra i rozdająca wesołe buziaki:loveu::loveu::loveu: A ja oczywiście wróciłam urzeczona całym stadem Ronji;):loveu: Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']Dokładnie tak:loveu:....trzymam mocno kciuki żeby Ola i Jacek podjęli właściwą decyzję;):) widać gołym okiem że Maja ich urzekła:loveu: zresztą nie ma co się dziwić, to super sunieczka...radosna, bystra i rozdająca wesołe buziaki:loveu::loveu::loveu: A ja oczywiście wróciłam urzeczona całym stadem Ronji;):loveu:[/QUOTE] To ja znowu swoje: jest szansa żebym buchnęła Didi??:loveu: Najfajniej to chyba Karmelek ma - same kobietki dookoła ;) Quote
ronja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Karmelek nie ma jajek, więc trochę jest jak dziewczyna;) jemu wszystko i tak się majta a Didi jest najbardziej strzeżonym skarbem na świecie;) możecie tylko o niej pomarzyć - o mojej Didi z Noskiem Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No wiesz? Co z tego, że bez jajek? To już dziewczyny nie mogą mu się podobać? :) Quote
Nutusia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Beeee tam, myślałam, że Majeczka spędzi Święta już z nową rodzinką... Trudno, nie każdy jest taki w gorącej wodzie kąpany jak ja...;) Quote
gusia0106 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Nutusia']Beeee tam, myślałam, że Majeczka spędzi Święta już z nową rodzinką... Trudno, nie każdy jest taki w gorącej wodzie kąpany jak ja...;)[/QUOTE] Ale to, że nie spędzi działa akurat na korzyść tej rodziny ;) Bo odpowiedzialni, bo z głową na karku :) Jakby Ola z Jackiem zdecydowali się ją wziąć, miałaby naprawdę fajny, psi, aktywny i ciepły dom. Quote
Nutusia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='gusia0106']Ale to, że nie spędzi działa akurat na korzyść tej rodziny ;) Bo odpowiedzialni, bo z głową na karku :) Jakby Ola z Jackiem zdecydowali się ją wziąć, miałaby naprawdę fajny, psi, aktywny i ciepły dom.[/QUOTE] No wiesz, Gusia?... Wyszło na to, że ja jestem kompletnie nieodpowiedzialna! :mad: Żartowałam... Zjem jajo w intencji jedynej słusznej decyzji Oli i Jacka! :) No i przynajmniej Ronji nie będzie smutno w Święta - zawsze coś!;) Quote
Ania i Kajber Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [FONT=Times New Roman]Wesołych, „Patykowych” ŚWIĄT- [/FONT] [FONT=Times New Roman]DLA WSZYSTKICH DWU- I CZWORONOGOW!!![/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
mysza 1 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Majeczka do góry. Ronja, nie zapłaciłam za marzec, czuję się niekomfortowo ;). Podeślij rozliczenie to po Świętach przeleję. Edit: widzę, że Gusia wpisała w pierwszy post a czy dawała Ci kasę w gotówce? Nie wiem ile mam zapłacić. :roll: Quote
ronja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Gusia dała mi 200zł rozliczenie wyślę Ci zaraz mailem i wesołego jajka od Majeczki;) Quote
mysza 1 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='ronja']Gusia dała mi 200zł rozliczenie wyślę Ci zaraz mailem i wesołego jajka od Majeczki;)[/QUOTE] Dziękujemy, za rozliczenia i życzenia. Dla Was też wesołego ;) Quote
Recommended Posts