mala_czarna Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mnie tam od pierwszego momentu Didi zauroczyła, tylko cały czas plan opracowuję jak ją buchnąć :D Quote
mysza 1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 gusia0106 napisał(a):Ja doniosę ;) Bo Ronja jest ciężko zakochana w Mai gusia0106 napisał(a):Dziewczyna - Ola - w mailach bardzo rozsądna i odpowiedzialna. Mają już kotka z adopcji i ani wizyta, ani umowa ich nie przeraża;) Tak wiem, chociaż nie dosłyszałam imienia i nazwiska Pana, bo zasięg ginął, ale wizyty się nie boją. Chcieli adoptować Lusię z Krakowa ale opiekunowie wolą, żeby była na miejscu. Quote
Diora Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mala_czarna napisał(a):Mnie tam od pierwszego momentu Didi zauroczyła, tylko cały czas plan opracowuję jak ją buchnąć :D To Ty zwędzisz Didi, a Ronja w zamian zostawi sobie Maję. Sztuka za sztukę :D Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Diora napisał(a):To Ty zwędzisz Didi, a Ronja w zamian zostawi sobie Maję. Sztuka za sztukę :D Kochana, Ronja by mnie zamordowała!!! Zwłaszcza, że praktycznie wie gdzie mieszkam :D Quote
Tora&Faro Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 przepraszam czy już można się cieszyć....?;) Quote
gusia0106 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):przepraszam czy już można się cieszyć....?;) Absolutnie NIE!! Na razie można kciuki trzymać;) Quote
mysza 1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):przepraszam czy już można się cieszyć....?;) Ejjj, ciotka! Bo baty będą. Quote
ronja Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mysza, Gusia, a to będzie tak, że oni już Maję zabiorą w czwartek? będzie już po wizycie przedadopcyjnej? Quote
mysza 1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mala_czarna napisał(a):Kochana, Ronja by mnie zamordowała!!! Zwłaszcza, że praktycznie wie gdzie mieszkam :D Uciekniesz, zmienisz tożsamość, jest dużo opcji ;) Quote
mysza 1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ronja napisał(a):Mysza, Gusia, a to będzie tak, że oni już Maję zabiorą w czwartek? będzie już po wizycie przedadopcyjnej? Nie, nie, nie zabiorą. To będzie pierwsza wizyta, zapoznawcza. Jesli się zdecydują, zrobimy wizytę a potem przyjadą po Maję. Quote
Tora&Faro Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Ejjj, ciotka! Bo baty będą. ja tylko spytałam.....:evil_lol: absolutnie się nie cieszę.... nawet mi to przez myśl nie przeszło;) Quote
Nutusia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ronja napisał(a):Mysza, Gusia, a to będzie tak, że oni już Maję zabiorą w czwartek? będzie już po wizycie przedadopcyjnej? Nie martw się, Ronja, jak zatęsknisz, to sobie do Tośki przyjedziesz :) A Didi jest boska - potwierdzam - bródka jak u chińskiego mandaryna - Dindirindi! :) Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wczoraj dostałam smsa o treści " Chce psa." Wyrasta konkurencja, bo chyba o Maję chodziło:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Wczoraj dostałam smsa o treści " Chce psa." Wyrasta konkurencja, bo chyba o Maję chodziło:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Gusia, dopisz pls wpłatę od Tory&Faro- 20 zł. Dziękujemy:loveu: Quote
gusia0106 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Gusia, dopisz pls wpłatę od Tory&Faro- 20 zł. Dziękujemy:loveu: Baaaardzo :) Idę wpisać Quote
Nutusia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Wczoraj dostałam smsa o treści " Chce psa." Wyrasta konkurencja, bo chyba o Maję chodziło:evil_lol: Od nadmiaru głowa nie boli - będzie można poprzebierać, pogrymasić i postawić wyyysokieeee wymagania! :) A swoją drogą ilu jeszcze ludzi jest bez psa (albo bez kompletu psów) - to jednak napawa nadzieją, nieprawdaż? :) Quote
Tora&Faro Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zabójczy ten sms....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dobrze że sytuacja się rozkręca u Majeczki:loveu: Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Wczoraj dostałam smsa o treści " Chce psa." Wyrasta konkurencja, bo chyba o Maję chodziło:evil_lol: Ja bym odpisała "A w nic chcesz?" Po takim smsie tylko to mogłabym oddać:-) Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ano rozkręca się ;) Miałam bardzo obiecujący telefon od Pani z Mokotowa ( Warszawa, gdyby ktoś nietutejszy czytał ;) ) Pani chciałaby jutro zobaczyć Majeczkę, (już się zakochała w zasadzie) ale jest niezmotoryzowana. Mam pytanie- czy ewentualnie ktoś nie jedzie w weekend do Ronji ? Może mógłby zabrać Panią? Jeśli nie- to jak tam trafić bez samochodu? Ronja podpowiesz? I od razu napisz jakie godziny odwiedzin Ci pasują. Quote
Ania i Kajber Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dziewczyny, plizz, tylko bardzo dobry domek dla Majki,zeby nie uciekła, nie błąkała się potem i nie dostała znów nużycy. Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Dziewczyny, plizz, tylko bardzo dobry domek dla Majki,zeby nie uciekła, nie błąkała się potem i nie dostała znów nużycy. W zasadzie nie wiem co Ci odpisać, ale dzięki, ciśnienie już mam wyższe, zrezygnuję z kawki ;) Quote
Tora&Faro Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Ano rozkręca się ;) Miałam bardzo obiecujący telefon od Pani z Mokotowa ( Warszawa, gdyby ktoś nietutejszy czytał ;) ) Pani chciałaby jutro zobaczyć Majeczkę, (już się zakochała w zasadzie) ale jest niezmotoryzowana. Mam pytanie- czy ewentualnie ktoś nie jedzie w weekend do Ronji ? Może mógłby zabrać Panią? Jeśli nie- to jak tam trafić bez samochodu? Ronja podpowiesz? I od razu napisz jakie godziny odwiedzin Ci pasują. Mokotów to moje rejony....tak w razie czego;) btw Majeczka ma obserwatora na allegro.... Quote
Recommended Posts