Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ja doniosę ;) Bo Ronja jest ciężko zakochana w Mai

gusia0106 napisał(a):
Dziewczyna - Ola - w mailach bardzo rozsądna i odpowiedzialna.
Mają już kotka z adopcji i ani wizyta, ani umowa ich nie przeraża;)

Tak wiem, chociaż nie dosłyszałam imienia i nazwiska Pana, bo zasięg ginął, ale wizyty się nie boją.
Chcieli adoptować Lusię z Krakowa ale opiekunowie wolą, żeby była na miejscu.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Mnie tam od pierwszego momentu Didi zauroczyła, tylko cały czas plan opracowuję jak ją buchnąć :D

To Ty zwędzisz Didi, a Ronja w zamian zostawi sobie Maję. Sztuka za sztukę :D

Posted

ronja napisał(a):
Mysza, Gusia, a to będzie tak, że oni już Maję zabiorą w czwartek? będzie już po wizycie przedadopcyjnej?

Nie, nie, nie zabiorą. To będzie pierwsza wizyta, zapoznawcza. Jesli się zdecydują, zrobimy wizytę a potem przyjadą po Maję.

Posted

ronja napisał(a):
Mysza, Gusia, a to będzie tak, że oni już Maję zabiorą w czwartek? będzie już po wizycie przedadopcyjnej?

Nie martw się, Ronja, jak zatęsknisz, to sobie do Tośki przyjedziesz :)
A Didi jest boska - potwierdzam - bródka jak u chińskiego mandaryna - Dindirindi! :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wczoraj dostałam smsa o treści " Chce psa." Wyrasta konkurencja, bo chyba o Maję chodziło:evil_lol:

Od nadmiaru głowa nie boli - będzie można poprzebierać, pogrymasić i postawić wyyysokieeee wymagania! :) A swoją drogą ilu jeszcze ludzi jest bez psa (albo bez kompletu psów) - to jednak napawa nadzieją, nieprawdaż? :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wczoraj dostałam smsa o treści " Chce psa." Wyrasta konkurencja, bo chyba o Maję chodziło:evil_lol:

Ja bym odpisała "A w nic chcesz?" Po takim smsie tylko to mogłabym oddać:-)

Posted

Ano rozkręca się ;)

Miałam bardzo obiecujący telefon od Pani z Mokotowa ( Warszawa, gdyby ktoś nietutejszy czytał ;) )

Pani chciałaby jutro zobaczyć Majeczkę, (już się zakochała w zasadzie) ale jest niezmotoryzowana.

Mam pytanie- czy ewentualnie ktoś nie jedzie w weekend do Ronji ? Może mógłby zabrać Panią?

Jeśli nie- to jak tam trafić bez samochodu? Ronja podpowiesz? I od razu napisz jakie godziny odwiedzin Ci pasują.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Dziewczyny, plizz, tylko bardzo dobry domek dla Majki,zeby nie uciekła, nie błąkała się potem i nie dostała znów nużycy.

W zasadzie nie wiem co Ci odpisać, ale dzięki, ciśnienie już mam wyższe, zrezygnuję z kawki ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ano rozkręca się ;)

Miałam bardzo obiecujący telefon od Pani z Mokotowa ( Warszawa, gdyby ktoś nietutejszy czytał ;) )

Pani chciałaby jutro zobaczyć Majeczkę, (już się zakochała w zasadzie) ale jest niezmotoryzowana.

Mam pytanie- czy ewentualnie ktoś nie jedzie w weekend do Ronji ? Może mógłby zabrać Panią?

Jeśli nie- to jak tam trafić bez samochodu? Ronja podpowiesz? I od razu napisz jakie godziny odwiedzin Ci pasują.

Mokotów to moje rejony....tak w razie czego;)

btw Majeczka ma obserwatora na allegro....