Tora&Faro Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Naprawdę...piękna dziewczynka z Mai:loveu: Quote
mysza 1 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Piękna, jak mądrze patrzy :) Z ogłoszeniami chyba w lesie jesteśmy, nie miałam kiedy zrobić... Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wybaczcie offa, ale musze to jakoś rozreklamować... Zapraszam serdecznie na swój pierwszy w życiu bazarek na Rufusa i Idola:-) Mam pietra, czy wszystko jest czytelne, czy ktokolwiek tam zajrzy, ale trzeba próbować dla naszych ulubieńców w potrzebie:-) http://www.dogomania.pl/threads/181880-Bazarek-ksiAE-A-kowy-na-Rufusa-i-Idola-do-dnia-26-marca-2010-do-godziny-22-00?p=14300029#post14300029 Quote
Ania i Kajber Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pozdrowienia dla naszej kochanej Majeczki. Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Troszkę dzisiaj ogłaszałam malutką ale jeszcze jest co robić... Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Odwiedzajcie Majeczkę... Wpłat nowych na niunię nie było :( Quote
mala_czarna Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No mówiłam, że ludzie są dziwni. Taka śliczna, taka przylepa :roll: Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przyznam się, że mam zablokowane allegro, ogłaszam ciągle jakieś psy i rachunek spory a kasy brak. Dlatego Maja i Amigo nie maja teraz allegro a to jednak najlepsze miejsce do ogłaszania. Quote
Tora&Faro Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Mysza ile kosztuje takie allegro? Zupełnie się na tym nie znam.... Quote
mysza 1 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tora&Faro napisał(a):Mysza ile kosztuje takie allegro? Zupełnie się na tym nie znam.... Wiesz, jeśli robisz zwykle, niewyróżnione to mało, kilka zł. Ja jednak robiłam wielu psom, często wyróżnione ( wtedy razem z podświetleniami ponad 20zł jedno); rachunek mam do zapłacenia spory. Ale damy radę, chwilowa dziura ;) Quote
ronja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziś byliśmy u weta z Mają na kontroli gruczołów (jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i na ostatniej iwermektynie. Mamy się pokazać za miesiąc:) Najgorsze za nami. Bardzo się cieszę. Ważyłam Maję i zaczęła tyć w końcu. Waży 23,70kg. Dziś zapłaciliśmy 21zł iwermektyna, 58zł kiltix i 10zł dojazd Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Super wieści Martucha! :) Wielkie dzięki :) Quote
ronja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 nie ma za co:) oby gruczoły już się nie zapychały Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Słodziak jaki:) No dobra, to i ja biorę się za ogłoszenia dla niej Quote
Tora&Faro Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Maja jest odjazdowa z tymi patykami:loveu:...strasznie się cieszę że już jest ok:bigcool: Quote
mysza 1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 gusia0106 napisał(a):Słodziak jaki:) No dobra, to i ja biorę się za ogłoszenia dla niej Już zrobiłam trochę, na pewno cafeanimal, alegratkę, eoferty, gumtree, zapomniałam co jeszcze. Muszę zapisywać. Majusia cudna jest, nie wiem dlaczego nikt nie dzwoni :( Bardzo się cieszę, że tyje i gruczoły zdrowe:loveu: Quote
3 x Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='mysza 1']Już zrobiłam trochę, na pewno cafeanimal, alegratkę, eoferty, gumtree, zapomniałam co jeszcze. Muszę zapisywać. : a czy to ja oślepłam czy w metrze nie ma ostatnio zwierzków do adopcji? Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 3 x napisał(a):a czy to ja oślepłam czy w metrze nie ma ostatnio zwierzków do adopcji? Ooo! Ja też myślałam, że oślepłam, ale ogłoszeń zwierzęcych faktycznie nie ma ostatnio. Znaczy nie oślepłaś :evil_lol: Quote
Ania i Kajber Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Dostałam wiadomośc od p.Sylwii, wirtualnej opiekunki Mai: [FONT=Arial]„Witam,[/FONT][FONT=Arial]dziękujemy za zdjecia, trochę ogladamy również Majeczki na forum. W [/FONT][FONT=Arial]zeszłym tygodniu przesłałam pieniązki dla Mai na konto Iwony .[/FONT][FONT=Arial] Co do pomocy w szukaniu domu, postaramy sie popytać wśród [/FONT][FONT=Arial]znajomych, jeśli mogłybyśmy pomóc w jakiś inny sposób proszę[/FONT][FONT=Arial]napisać. [/FONT][FONT=Arial]Przyznam się szczerze, że trochę mysłałyśmy z corką o wzięciu Mai do[/FONT][FONT=Arial]nas (nie mamy psa a córcia bardzo by chciała), ale po rozważeniu racji[/FONT][FONT=Arial]męża, że takiej dużej suni najlepiej będzie w domu z ogrodem, trochę [/FONT][FONT=Arial]przychylam się do tej opini... Mam nadzieję, że dla Mai uda się[/FONT][FONT=Arial]znależć dobry dom, jakąś fajną rodzinkę...[/FONT][FONT=Arial]Co do odwiedzin - chętnie Maję odwiedzimy - córka bardzo by chciała. [/FONT][FONT=Arial]Często jeździmy z Łodzi do Warszawy właśnie przez Sochaczew, więc[/FONT][FONT=Arial]jeśli by się udało przy okazji byłoby super...[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Pozdrawiamy[/FONT][FONT=Arial]Sylwia i Marika”[/FONT] [FONT=Arial]‘[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
mala_czarna Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Czy mogę parę słów wtrącić? Maja nie jest duża, naprawdę. Początkowo jak zobaczyłam zdjęcia stwierdziłam, że jest wielkości sporego onka, a tak naprawdę, w rzeczywistości, Maja jest dość filigranową sunią. Może za dużo powiedziane filigranowa. Jest drobnej budowy :) Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Dostałam wiadomośc od p.Sylwii, wirtualnej opiekunki Mai: [FONT=Arial]„Witam,[/FONT][FONT=Arial]dziękujemy za zdjecia, trochę ogladamy również Majeczki na forum. W [/FONT][FONT=Arial]zeszłym tygodniu przesłałam pieniązki dla Mai na konto Iwony .[/FONT][FONT=Arial] Co do pomocy w szukaniu domu, postaramy sie popytać wśród [/FONT][FONT=Arial]znajomych, jeśli mogłybyśmy pomóc w jakiś inny sposób proszę[/FONT][FONT=Arial]napisać. [/FONT][FONT=Arial]Przyznam się szczerze, że trochę mysłałyśmy z corką o wzięciu Mai do[/FONT][FONT=Arial]nas (nie mamy psa a córcia bardzo by chciała), ale po rozważeniu racji[/FONT][FONT=Arial]męża, że takiej dużej suni najlepiej będzie w domu z ogrodem, trochę [/FONT][FONT=Arial]przychylam się do tej opini... Mam nadzieję, że dla Mai uda się[/FONT][FONT=Arial]znależć dobry dom, jakąś fajną rodzinkę...[/FONT][FONT=Arial]Co do odwiedzin - chętnie Maję odwiedzimy - córka bardzo by chciała. [/FONT][FONT=Arial]Często jeździmy z Łodzi do Warszawy właśnie przez Sochaczew, więc[/FONT][FONT=Arial]jeśli by się udało przy okazji byłoby super...[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Pozdrawiamy[/FONT][FONT=Arial]Sylwia i Marika”[/FONT] [FONT=Arial]‘[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Super! Pozdrowienia dla Pani Sylwii:) Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 mala_czarna napisał(a):Czy mogę parę słów wtrącić? Maja nie jest duża, naprawdę. Początkowo jak zobaczyłam zdjęcia stwierdziłam, że jest wielkości sporego onka, a tak naprawdę, w rzeczywistości, Maja jest dość filigranową sunią. Może za dużo powiedziane filigranowa. Jest drobnej budowy :) Potwierdzam !! Na oko ze 20 kilo i ciut przed kolano ;) Quote
Recommended Posts