Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam się, że mam zablokowane allegro, ogłaszam ciągle jakieś psy i rachunek spory a kasy brak. Dlatego Maja i Amigo nie maja teraz allegro a to jednak najlepsze miejsce do ogłaszania.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Mysza ile kosztuje takie allegro? Zupełnie się na tym nie znam....

Wiesz, jeśli robisz zwykle, niewyróżnione to mało, kilka zł. Ja jednak robiłam wielu psom, często wyróżnione ( wtedy razem z podświetleniami ponad 20zł jedno); rachunek mam do zapłacenia spory.
Ale damy radę, chwilowa dziura ;)

Posted

Dziś byliśmy u weta z Mają na kontroli gruczołów (jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i na ostatniej iwermektynie.
Mamy się pokazać za miesiąc:) Najgorsze za nami. Bardzo się cieszę. Ważyłam Maję i zaczęła tyć w końcu. Waży 23,70kg.
Dziś zapłaciliśmy 21zł iwermektyna, 58zł kiltix i 10zł dojazd

Posted

gusia0106 napisał(a):
Słodziak jaki:)

No dobra, to i ja biorę się za ogłoszenia dla niej

Już zrobiłam trochę, na pewno cafeanimal, alegratkę, eoferty, gumtree, zapomniałam co jeszcze. Muszę zapisywać.

Majusia cudna jest, nie wiem dlaczego nikt nie dzwoni :(
Bardzo się cieszę, że tyje i gruczoły zdrowe:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Już zrobiłam trochę, na pewno cafeanimal, alegratkę, eoferty, gumtree, zapomniałam co jeszcze. Muszę zapisywać.

:

a czy to ja oślepłam czy w metrze nie ma ostatnio zwierzków do adopcji?

Posted

3 x napisał(a):
a czy to ja oślepłam czy w metrze nie ma ostatnio zwierzków do adopcji?

Ooo!
Ja też myślałam, że oślepłam, ale ogłoszeń zwierzęcych faktycznie nie ma ostatnio. Znaczy nie oślepłaś :evil_lol:

Posted

Dostałam wiadomośc od p.Sylwii, wirtualnej opiekunki Mai:
[FONT=Arial]„Witam,[/FONT][FONT=Arial]dziękujemy za zdjecia, trochę ogladamy również Majeczki na forum. W [/FONT][FONT=Arial]zeszłym tygodniu przesłałam pieniązki dla Mai na konto Iwony .[/FONT][FONT=Arial] Co do pomocy w szukaniu domu, postaramy sie popytać wśród [/FONT][FONT=Arial]znajomych, jeśli mogłybyśmy pomóc w jakiś inny sposób proszę[/FONT][FONT=Arial]napisać. [/FONT][FONT=Arial]Przyznam się szczerze, że trochę mysłałyśmy z corką o wzięciu Mai do[/FONT][FONT=Arial]nas (nie mamy psa a córcia bardzo by chciała), ale po rozważeniu racji[/FONT][FONT=Arial]męża, że takiej dużej suni najlepiej będzie w domu z ogrodem, trochę [/FONT][FONT=Arial]przychylam się do tej opini... Mam nadzieję, że dla Mai uda się[/FONT][FONT=Arial]znależć dobry dom, jakąś fajną rodzinkę...[/FONT][FONT=Arial]Co do odwiedzin - chętnie Maję odwiedzimy - córka bardzo by chciała. [/FONT][FONT=Arial]Często jeździmy z Łodzi do Warszawy właśnie przez Sochaczew, więc[/FONT][FONT=Arial]jeśli by się udało przy okazji byłoby super...[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Pozdrawiamy[/FONT][FONT=Arial]Sylwia i Marika”[/FONT]
[FONT=Arial]‘[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Czy mogę parę słów wtrącić? Maja nie jest duża, naprawdę. Początkowo jak zobaczyłam zdjęcia stwierdziłam, że jest wielkości sporego onka, a tak naprawdę, w rzeczywistości, Maja jest dość filigranową sunią. Może za dużo powiedziane filigranowa. Jest drobnej budowy :)

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Dostałam wiadomośc od p.Sylwii, wirtualnej opiekunki Mai:
[FONT=Arial]„Witam,[/FONT][FONT=Arial]dziękujemy za zdjecia, trochę ogladamy również Majeczki na forum. W [/FONT][FONT=Arial]zeszłym tygodniu przesłałam pieniązki dla Mai na konto Iwony .[/FONT][FONT=Arial] Co do pomocy w szukaniu domu, postaramy sie popytać wśród [/FONT][FONT=Arial]znajomych, jeśli mogłybyśmy pomóc w jakiś inny sposób proszę[/FONT][FONT=Arial]napisać. [/FONT][FONT=Arial]Przyznam się szczerze, że trochę mysłałyśmy z corką o wzięciu Mai do[/FONT][FONT=Arial]nas (nie mamy psa a córcia bardzo by chciała), ale po rozważeniu racji[/FONT][FONT=Arial]męża, że takiej dużej suni najlepiej będzie w domu z ogrodem, trochę [/FONT][FONT=Arial]przychylam się do tej opini... Mam nadzieję, że dla Mai uda się[/FONT][FONT=Arial]znależć dobry dom, jakąś fajną rodzinkę...[/FONT][FONT=Arial]Co do odwiedzin - chętnie Maję odwiedzimy - córka bardzo by chciała. [/FONT][FONT=Arial]Często jeździmy z Łodzi do Warszawy właśnie przez Sochaczew, więc[/FONT][FONT=Arial]jeśli by się udało przy okazji byłoby super...[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Pozdrawiamy[/FONT][FONT=Arial]Sylwia i Marika”[/FONT]
[FONT=Arial]‘[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Super!

Pozdrowienia dla Pani Sylwii:)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Czy mogę parę słów wtrącić? Maja nie jest duża, naprawdę. Początkowo jak zobaczyłam zdjęcia stwierdziłam, że jest wielkości sporego onka, a tak naprawdę, w rzeczywistości, Maja jest dość filigranową sunią. Może za dużo powiedziane filigranowa. Jest drobnej budowy :)

Potwierdzam !!

Na oko ze 20 kilo i ciut przed kolano ;)