Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, w dodatku baaaaardzo głośno, że Maja jest C U D O W N A !!
Grzeczna, szybciutko się uczy, idealnie chodzi na smyczy, a jak lgnie do człowieka!:)
Jest kontaktowa bardziej niż ja ;)

A w Ronję wpatrzona jak w obrazeczek.

Fajna ta Maja :) Fajny dom musimy jej znaleźć :)

Posted

[quote name='mysza 1']Zaraz się rozpłaczę, że mnie nie było. Muszę to naprawić, chociaż sama nie wiem, jeszcze się zakocham...;)[/QUOTE]

Następnym razem ;)
Ona malutka jest, wiesz? Wielkości Luny/Braxy mniej więcej

Posted

[quote name='gusia0106']Następnym razem ;)
Ona malutka jest, wiesz? Wielkości Luny/Braxy mniej więcej[/QUOTE]
My przyzwyczajone do większych gabarytów owczarkowych ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Mysza, robimy interesik? Zamienimy Tosię na Maję!! Słusznych rozmiarów dziewczynka jest :evil_lol:[/QUOTE]
A w życiu! Psa idealnego chcesz mi zabrać :evil_lol:. Mowy nie ma.:eviltong:

Posted

[quote name='gusia0106']O kurka!!

Ale mi poprawiłaś humor Ewunia! :)

Bardzo się cieszę:-) Pstrykałam im więcej zdjęć, ale Majeczka przemieszcza sie tak szybko, że to jedyne, które wyszło:-) Fajna jest, naprawdę:-)

Edit: znalazłam jeszcze jedno:-)

Posted

Byliśmy dziś z Mają u weta. Gruczoły bez wydzieliny krwistej, ale jest coś zielonkawego jak ropa (wydzieliny tej nie było dużo). Czyli stan zapalny nadal się utrzymuje:( Ponieważ Maja dosyć długo brała antybiotyki, na razie się wstrzymujemy z ponownym podawaniem. Być może Maja sama to zwalczy, bo gruczoły są czyste, nie zaczerwienione jak wcześniej. Widzimy się za tydzień na podaniu iwermektyny. Dziś nic nie zapłaciliśmy. Tylko transport 10zł.

Posted

Maja puszczona luzem po ogródku testuje wysokość ogrodzenia. skacze na ogrodzenie i patrzy w górę. Nie ryzykowałabym zostawić jej samej bez nadzoru. Wołana pięknie wraca.