bela51 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wpłynęły wpłaty od : agat21 10 zł lider 2 10 zł ( nie wiem, czy to za bazarek, czy wpłata jednorazowa?) ala123 50 zł Bardzo dziękujemy :loveu: Mam tez troche noweych wiadomosci o Barnim, bo dzwonilam przed chwilą. Operacja zostala przesunieta, gdyz potrzeby innych psów okazały sie pilniejsze. Jeden z ONków jest po operacji powiek ( chyba Mars) i Odyn czeka na operacje usunieciua zmiany nowotworowej z uda, ktopra brzydko wyglada i jest bolesna. Wet zadecydował, że Barnaba na razie, może spokojnie poczekac. Chłopak ma sie dobrze, polubił. męża p. Joanny i jego stosunek do ludzi zmiania sie na lepsze. Z psami na razie bez zmian. Czyli zęby w ruchu. Quote
majqa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wrzuciłam wpłatę od Lider2 we wpłaty jednorazowe. Quote
ogonek2 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 lider2 to wpłata jednorazowa , ale mam nadzieję że od następnego m-ca będzie już stała(pracuję nad siłą perswazji ;-) Quote
ala123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 bela51 napisał(a):Wpłynęły wpłaty od : agat21 10 zł lider 2 10 zł ( nie wiem, czy to za bazarek, czy wpłata jednorazowa?) ala123 50 zł Bardzo dziękujemy :loveu: Mam tez troche noweych wiadomosci o Barnim, bo dzwonilam przed chwilą. Operacja zostala przesunieta, gdyz potrzeby innych psów okazały sie pilniejsze. Jeden z ONków jest po operacji powiek ( chyba Mars) i Odyn czeka na operacje usunieciua zmiany nowotworowej z uda, ktopra brzydko wyglada i jest bolesna. Wet zadecydował, że Barnaba na razie, może spokojnie poczekac. Chłopak ma sie dobrze, polubił. męża p. Joanny i jego stosunek do ludzi zmiania sie na lepsze. Z psami na razie bez zmian. Czyli zęby w ruchu. na kiedy został zaplanowany następny termin operacji ? Quote
bela51 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Niestety, nie wiem. Zdaje się, ze hotelik wspólpracuje tylko z jednym wetem ( podobno zresztą b.dobrym) i na razie decyzja jest taka,że Odyn musi iśc na zabieg, bo to pilna sprawa. Barnaba musi poczekać. Myslę, że to kwestia tygodnia czy tez dwóch. Szkoda, że p.Joanna nie ma na tyle czasu, ale wejśc na wątek. Mam byc z nią w kontakcie. Dzwońcie również, na pewno chetnie udzieli informacji o Barnim. Quote
J_ulia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Przepraszam za zwłokę , ale dopiero teraz dostałam zdjęcia .... ale myślę ,że na TAKIE zdjęcia warto było poczekać... Czyż Barni nie jest piękny.... Quote
J_ulia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Powiem Wam ,że na żywo Barni prezentuje się 100 razy lepiej! Quote
kaskadaffik Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dziewczyny asia tez by Wam nic nie powiedziała dokładnie, bo sama nie wie jeszcze ..... Jutro będzie wet w hotelu jak się ugadają na konkretny dzień, to dam znać, a jest to naprawde dobry weterynarz :) Quote
Cantadorra Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Barni, ladnie wybarwiony i zdjecia same w sobie sliczne. Powialo nadzieją, jak widzi sie taki pychol Barnaby. Quote
majqa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Zupełnie nie ten sam, zgaszony pies zza siatki. Quote
agada Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :loveu:no piękny futrzak z niego, ....bo klapnięte uszko mam:siara: Quote
bela51 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Zdjęcia piekne, model również. :loveu: Julio, bardzo dziekujemy !:lol: Quote
kakaicezar Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Piekne,piekne zdjęcia.:crazyeye:...nie moge się na niego napatrzeć...a te klapniete uszko-świetnie do niego pasuje. :cool3:Przypomina mi mojego Zoranka który odszedł 5 miesięcy temu.:-( Quote
kaskadaffik Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Barni dzisiaj dostał kombajn,a że nerwowy z natury to w kagańcu ;) Guza Doktor dotykał, za jakieś dwa tygodnie około zabieg byłby, konkretna data do umówienia . Quote
majqa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Rozumiem, że nie da się ugrać wcześniejszego terminu zabiegu? Tak? Z innej beczki... Allegro na max wyróżnione dograne z Selengą. Belo, dane wpłatowe prześlę na PW. Quote
kaskadaffik Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kombajnem czyli szczepionką na kilka chorób naraz:) ,tak u nas weci mówią, z tego co ja usłyszałam to cos o dwóch tygodniach było mówione, jakby Wam strasznie zależało z jakiegoś powodu żeby szybciej, to musicie zadzwonić i zapytać Asi .... Quote
bela51 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Musze zadzwonić i zapytać ile ten kombajn kosztuje, bo trzeba zaplacic.:lol: Co do zabiegu, to nie wiadomo, czy teraz nie trzeba odczekać po szczepieniu. Dzwoniłam, szczepionka kosztuje 45 zl, zaraz zrobie przelew. Wet sugeruje, aby poczekać troche z zabiegiem, z uwagi rowniez na pogodę. Podobno gorzej goją sie rany. Nie naciskajmy, dwa tygodnie to juz nie długo. Quote
majqa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ... czyli do p.Joanny. OK, zadzwonię najpóźniej w sb. Uzupełniam post na 1 stronie o szczepienie ale... skoro to szczepienie zrozumiałe są te 2 tyg. Quote
bela51 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wpłynęło 10 zł stałej deklaracji od Livki . Dziekujemy bardzo:loveu: Zaplacilam 45 zl za szczepienie Barnaby. Quote
Recommended Posts