Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
A ja już zazdroszczę maluszkowi TAKIEJ MAMY!!!!

Takiej, co zamiast siedzieć z dzieckiem będzie latać za psami, kotami i końmi? ;) Ja to raczej współczuję mojej córce... Ojciec pracoholik, matka zwierzoholik. :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Cudak :loveu::loveu::loveu::loveu: będziemy Ci-Wam kibicować :loveu::loveu::loveu:

Oj tak !
Sprawa zalatwiona dzisiaj zadzwoni do Ciebie Bogusia.....juz trzeba szukac transportu dla karmy z Marek pod Warszawa do Was:)

Posted

Ellig napisał(a):
Sprawa zalatwiona dzisiaj zadzwoni do Ciebie Bogusia....

Z Wójtem załatwione? :)

Ellig napisał(a):
juz trzeba szukac transportu dla karmy z Marek pod Warszawa do Was:)

Założę dziś wątek na transportowym i poprzeglądam już istniejące wątki. Może uda się coś znaleźć "przy okazji".

Gdyby ktoś wiedział o jakimś transporcie z Wawy w okolice Szczecina, prosimy o wiadomość ;)

Posted

Nie z Wojtem bedzie rozmowa, dzisiaj zadwoni do Ciebie Bogusia a karma juz jest zalatwiona tylko transport potrzebny o tym tez powie B.

Z Wojtem tez bardzo duzo zalatwione:)Jest zgoda na kilka sterylek:)

Posted

PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DLA SUCHEJ KARMY Z MAREK pod WARSZAWĄ do okolic SZCZECINA!! Gdyby ktoś coś wiedział o jakimś transporcie na tej trasie, bardzo proszę o kontakt!

Posted

[quote name='Cudak']PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DLA SUCHEJ KARMY Z MAREK pod WARSZAWĄ do okolic SZCZECINA!! Gdyby ktoś coś wiedział o jakimś transporcie na tej trasie, bardzo proszę o kontakt!

Jeszcze warto napisac ,ze chodzi o 50 pudelek kartonowych po 6 kg kazde:)

Posted

Ellig napisał(a):
Jeszcze warto napisac ,ze chodzi o 50 pudelek kartonowych po 6 kg kazde:)

Tyle na pewno się nie uda na raz zabrać... ;)

Posted

Cudak napisał(a):
Tyle na pewno się nie uda na raz zabrać... ;)

Spokojnie to zwyklym samochodem osobowym bylo przewozone, bagaznik tylko musi byc pusgty albo tylne siedzenie:)

Posted

Oooo, gdyby całość udało się zabrać, to już całkiem byłoby super :)

(mam nadzieję, że nie dostanę bana za masowe prośby o pomoc w transporcie karmy..)

Posted

Ellig, czy dałoby radę dostarczyć jutro karmę do siedziby "SOS Bokserom"?

Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa

Wtedy byłaby zabrana jutro do Poznania, a z Poznania do nas najprawdopodobniej 13.06.

Posted

[quote name='Cudak']Ellig, czy dałoby radę dostarczyć jutro karmę do siedziby "SOS Bokserom"?

Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa

Wtedy byłaby zabrana jutro do Poznania, a z Poznania do nas najprawdopodobniej 13.06.
Niestety ja nie mam samochodu.....
Dzwon do B, nie wiem czy dzisiaj wogole moze podjechac do Marek, najlepiej zeby ktos z Fundacji pojechal do Marek i odebral karme to juz musicie pokombinowac i jeszcze trzeba bedzie potwierdzic odbior karmy.Musimy miec potwierdzenie od Fundacji a potem od Ciebie.....
Jutro watpie bo B. ma jeden samochod razem z TZ a TZ jutro pracuje i bierze samochod i to za maly zeby przewiezc karme, po za tym ktos to musi nosic....

Posted

Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie do przewiezienia karmy z Marek do Warszawy...

Tylko jest jeszcze jedna sprawa - trzeba będzie dołożyć się do transportu do Poznania.
Jest to kwota 300 zł, dzielona na 3 (bo to transport łączony), czyli 100 zł za sam transport z Wawy do Poznania + jeśli ktoś się znajdzie, kto przewiezie ją z Marek, najprawdopodobniej również trzeba będzie mu zapłacić, bo to ok 17 km w jedną stronę + zahaczenie o Pragę, po Panią Bogusię..

Czy ktoś może coś zadeklarować? (Na razie tylko deklaracje, bo nie wiadomo na 100% czy wszystko wypali, ale szkoda by zmarnować taką okazję, bo to aż 300 kg karmy dla kotów - podzielilibyśmy ją na pół z kotami działkowymi i na jakiś czas nie musielibyśmy martwić się o jedzenie...)

Potem znów transport z Poznania do nas/do Szczecina. To już bardziej "przy okazji" i chyba jedynie za zjazd z trasy do Poznania trzeba będzie dopłacić. Nie dowiadywałam się jeszcze, ile dokładnie.

Posted

Urwisek dziękuję za reakcję :)

Karma będzie do odebrania po południu (najwcześniej ok 15:00), bo wtedy dopiero Pani Bogusia będzie miała czas podjechać do Marek (wcześniej ma jakieś zebranie) :(

Ktoś z miau postara się pomóc w transporcie (bo tam również szukałam). Tylko nie jest to jeszcze na 100% pewne i dograne (+ autko to Panda, do której karma może nie wejść..), więc proszę o kciuki, bo jeśli z tą Osobą się nie uda, to już pewnie nic nie znajdziemy na jutro... :shake:

Posted

To marnie - szkoda :(
Bo o 15 tej to już od dawna muszę być w Łazach w robocie i to do późna więc po pracy nie zdążyłbym obrócić na 19-tą.
Szkoda bo znalazłem w zumi nową trasę i wychodzi, że w kilometrach nic bym nie nadkładał = bezpłatnie.

Posted

Szkoda, szkoda :( Bo wtedy byłoby pewne na 100%, a tak - do końca nie wiadomo, czy ta karma pojedzie...

Jak teraz się nie uda, to 11/12 czerwca ktoś będzie jechał na trasie Kielce-Szczecin. Trzeba będzie kombinować, żeby gdzieś na tą trasę karmę podrzucić (właśnie z Poznania miała byc odebrana.. gdyby udało się ją tam dzisiejszym transportem dostarczyć).
Tylko ja we wtorek rano mam się najpóźniej stawic w szpitalu i min 5 dni będę tam siedzieć - bez internetu, więc raczej nic nie będę w stanie zorganizować...