Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudak napisał(a):
Super :) Dziękuję :loveu:

Wysłałaś pocztą?

Niestety :razz:, za 51 zł, zupełnie się nie opłaca. Ale i tak koszt mniejszy niż byłby karmy.

Posted

Pani listonoszka będzie wściekła :evil_lol:

(Sporo wyszło za wysyłkę, w sumie 80 zł :shake: Może Ci zwrócimy choć częściowo pieniążkami z bazarku?)

Posted

[quote name='Cudak']Pani listonoszka będzie wściekła :evil_lol:

(Sporo wyszło za wysyłkę, w sumie 80 zł :shake: Może Ci zwrócimy choć częściowo pieniążkami z bazarku?)

Co za ździerstwo....

Posted

Cudak w szpitalu tez sobie poradzisz :lol: tylko zadbaj teraz o siebie :cool3:
Kocurkowi spodobało sie towarzystwo i pewnie dlatego cwanika nie chciał wyjść z klatki.:evil_lol:

Posted

[quote name='Cudak']Pani listonoszka będzie wściekła :evil_lol:

Przykro mi :( że będzie wściekła.
Skąd, to mój skromny wkład w żywienie kotów.

Posted

Dziękuję :loveu:

Nadal prosimy o wpłaty na suche jedzonko:

Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy"

Posted

AgusiaP napisał(a):
Witam jestem na zaproszenie Lary
Ja wpłaciłam dzisiaj 30zł tak jak obiecałam Larze. Przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej nie dałam rady.

Dzięki cioteczko :D :D :D

Posted

Doszła dziś karma wysłana przez myszę1 - 2 duże worki, jeden 10 kg, drugi 18 kg :multi:

Dziękuję myszy1 i Ellig :loveu::loveu::loveu:

Nasze, portowe jeszcze mają, co jeść, więc podzielimy się z działkowymi, o których pisałam.

Posted

Livka napisał(a):
Mam do wpłaty pieniążki z bazarku dla Wampirka i kociej ferajny ;) czy wpłacić je na podane w pierwszym poście konto?

A to mają być pieniążki na karmę dla kociaków z portu? może lepiej jak się Cudak wypowie ;)

Posted

Bazarek był wystawiony dla chorego Wampirka i kociaków z portu, w tytule jednak był tylko Wampirek ;) hi hi
Niech wypowie się Cudak, ale to chyba wszystko jedno ...

Posted

Wysłałam w końcu wpłatę na konto, bo z mojego kompa (sądzę, że z winy firewalla) nie mogę dokonać zamówienia w sklepie z karmą!!!

Pieniążki już wpłacone :)

Posted

Wampirek też należy do stada portowych kotów, więc możesz przelać na konto Fundacji, podane w 1. poście (na suche jedzonko), tylko nie zapomnij o dopisku w tytule "dla kotów z portu w Stepnicy", żeby zostało zaksięgowane dla nich.

Wampirek na razie, odpukać, jest zdrowy, a jedzonko zawsze się przyda...

Livka dziękuję za bazarek :loveu::loveu::loveu: i dziękuję Syli za "fanty" :loveu::loveu::loveu:

Posted

ilon_n napisał(a):
Wysłałam w końcu wpłatę na konto, bo z mojego kompa (sądzę, że z winy firewalla) nie mogę dokonać zamówienia w sklepie z karmą!!!

Pieniążki już wpłacone :)

Dziękuję bardzo :loveu:

Posted

[quote name='Cudak']

Livka dziękuję za bazarek :loveu::loveu::loveu: i dziękuję Syli za "fanty" :loveu::loveu::loveu:

Cała przyjemność po mojej stronie :loveu::loveu::loveu:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Dziewczynki czy pieniążki już doszły???

Jak tylko dostanę rozliczenie wpłat z Fundacji, napiszę na wątku :)