Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Młoda suka ONka,dom-schronisko-dom-poniewierka...ZOSTAJE W DT :-)

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaaa...papierek na pewno sam tam się przetransportował ;)
Rita w kuchni ma własną szufladę ze smakołykami!!! Nic nie mówię, że jej zawartość jest zdecydowanie bogatsza niż mojego własnego psa ;)

P.S. Dostałam telefon od siostry, ze właśnie wrócili ze spaceru z sunią. Ona zdecydowanie woli zabawy z większymi psami od siebie. I co ciekawe nie jest taka grzeczna jak by się mogło wydawać, bo i owszem nie atakuje żadnego psa, ale zdominować swojego kompana do zabawy to dzisiaj próbowała. Zmienia się nam dziewczynka, oj zmienia:)
Komu sunię, komu dopóki moja mama nie zrobiła z niej rozpuszczonego potfffoooraa:)

Posted

Lazy Ritka jest Wyjątkowo mądrą sunią - tylko żeby nie ten papierek od cukierka to by się nie wydało... i jeszcze na koniec niewinna minka...:evil_lol:
Ritka staje się pewniejsza siebie nawet w zabawach z psiakami.
O a ta szufladka nie jest czasami między suniami koscią niezgody...:evil_lol:

Posted

Ida o tej szufadzie nic nie wie. Do tej pory to Idka była oczkiem w głowie mojej mamy i to dla niej były wszystkie smakołyki ;) Ja udaję, że nic o tej smakołykowej szufladzie nie wiem ;)
Muszę w końcu odważyć się i spróbować wprowadzić Idę do domu mamy ale mam ogromnego pietra...

Posted

To wspaniale, że Rita tak bardzo się zmieniła, otworzyła i zaufała.
Jest wyjątkową sunią, bardzo chwyta za serce.

Trzymam kciuki za nowy potencjalny domek ;)
No i czekamy na nowe fotki :cool3:

Posted

Spóźnione, ale prawdziwe zdjecia z powrotu niuni do zdrowia:

Dzisiejsze fotki Rity:)
Poznajecie dziewczynkę? Bo ja mam z tym problem. Jak będziemy jej odnawiać ogłoszenia to trzeba zmienić tekst, bo ona jest nieśmiała, ale już nie taka przestraszona. No i ostatnio całkiem wesoła i energiczna :)

Biegnę!

Posted

Jak sobie pomyślę, ze ona teraz taka szczęśliwa i że trzeba będzie to wszystko zepsuć oddając ją do innego domu to mi serce pęka. Wiem, ze jeśli trafi do DS to tylko do tego najlepszego, ale na początku wiedzieć tego nie będzie, znowu poczuje się odrzucona. Tutaj już nauczyła się okolicy, wie gdzie trzeba iść, żeby spotkać psiaki na spacerze, gdzie rzuca się piłeczkę...Ehhh...

Posted

Paulina, to jest nieprawdopodobne - w tak krótkim czasie Twoja mama i Twoja siostra zrobiły z Rity NORMALNEGO PSA, wielki szacunek dla Was wszystkich, to jest niesamowite oglądać jej aktualne fotki :loveu:

Posted

Dziewczyny, wybaczcie, że zaśmiecam wątek, ale widzę tu kilka osób ze Szczecina, więc daruję sobie pw do każdej z Was.
Wiem, że szukam igły w stogu siana, ale potrzebuję DT dla młodej, łagodnej i niestety niewidomej:-( suni collie w Szczecinie. Nie wiecie, czy ktoś będzie mógł mi pomóc?

Posted

irenaka napisał(a):
Wiem, że szukam igły w stogu siana, ale potrzebuję DT dla młodej, łagodnej i niestety niewidomej:-( suni collie w Szczecinie. Nie wiecie, czy ktoś będzie mógł mi pomóc?

Załóż jej nowy wątek.

Posted

Cudak napisał(a):
Załóż jej nowy wątek.

Obawiam się, że mnie to czasowo przerośnie:shake:. Ilość wątków które już teraz prowadzę jest dla pracującego człeka nie do przejścia.

Posted

[quote name='Cudak']Może jest jakaś osoba, zaangażowana w sprawę, która mogłaby założyć i poprowadzić jej wątek? Inaczej może być ciężko.
Informację mam z Forum Collie. Popytam, może ktoś jest z nich na dogo.
Zobaczcie jakie cudo:

Przepraszam Lazy, że zaśmiecam wątek, już mnie nie ma:oops:. Idę pytać dalej.

Posted

Nie ma problemu możesz tutaj wklejac mnóstwo psiaków! Może akurat ktoś zaglądajac do Ritki będzie umiał pomóc innej bidzie.
Sunia piękna!!!