mysza 1 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Może ktoś podrzucił papierek :evil_lol: Najważniejsze, że czuje się już pewniej, nie boi tak ludzi. Super:loveu: Quote
LAZY Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Taaaa...papierek na pewno sam tam się przetransportował ;) Rita w kuchni ma własną szufladę ze smakołykami!!! Nic nie mówię, że jej zawartość jest zdecydowanie bogatsza niż mojego własnego psa ;) P.S. Dostałam telefon od siostry, ze właśnie wrócili ze spaceru z sunią. Ona zdecydowanie woli zabawy z większymi psami od siebie. I co ciekawe nie jest taka grzeczna jak by się mogło wydawać, bo i owszem nie atakuje żadnego psa, ale zdominować swojego kompana do zabawy to dzisiaj próbowała. Zmienia się nam dziewczynka, oj zmienia:) Komu sunię, komu dopóki moja mama nie zrobiła z niej rozpuszczonego potfffoooraa:) Quote
Igiełka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Lazy Ritka jest Wyjątkowo mądrą sunią - tylko żeby nie ten papierek od cukierka to by się nie wydało... i jeszcze na koniec niewinna minka...:evil_lol: Ritka staje się pewniejsza siebie nawet w zabawach z psiakami. O a ta szufladka nie jest czasami między suniami koscią niezgody...:evil_lol: Quote
LAZY Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Ida o tej szufadzie nic nie wie. Do tej pory to Idka była oczkiem w głowie mojej mamy i to dla niej były wszystkie smakołyki ;) Ja udaję, że nic o tej smakołykowej szufladzie nie wiem ;) Muszę w końcu odważyć się i spróbować wprowadzić Idę do domu mamy ale mam ogromnego pietra... Quote
agnieszka32 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To wspaniale, że Rita tak bardzo się zmieniła, otworzyła i zaufała. Jest wyjątkową sunią, bardzo chwyta za serce. Trzymam kciuki za nowy potencjalny domek ;) No i czekamy na nowe fotki :cool3: Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to kolejny bazarro dla polamanej sunieczki ON, serdecznie zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki-Psychologia-i-inne-Pomoc-dla-Malej-do-20-04 Quote
LAZY Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Spóźnione, ale prawdziwe zdjecia z powrotu niuni do zdrowia: Dzisiejsze fotki Rity:) Poznajecie dziewczynkę? Bo ja mam z tym problem. Jak będziemy jej odnawiać ogłoszenia to trzeba zmienić tekst, bo ona jest nieśmiała, ale już nie taka przestraszona. No i ostatnio całkiem wesoła i energiczna :) Biegnę! Quote
LAZY Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 I dołki kopać też potrafię:) Uśmiech dla wszystkich którzy o mnie pamiętają Między spacerami tak sobie odpoczywam Quote
LAZY Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Leżę na "moim" fotelu ;) Dobra już idę na ten spacer Quote
LAZY Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Spojrzenie na niunię z góry Hej, hej cioteczki ;) Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Jaka piękna! Wygląda wspaniale - szczęśliwa jest! Quote
LAZY Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Jak sobie pomyślę, ze ona teraz taka szczęśliwa i że trzeba będzie to wszystko zepsuć oddając ją do innego domu to mi serce pęka. Wiem, ze jeśli trafi do DS to tylko do tego najlepszego, ale na początku wiedzieć tego nie będzie, znowu poczuje się odrzucona. Tutaj już nauczyła się okolicy, wie gdzie trzeba iść, żeby spotkać psiaki na spacerze, gdzie rzuca się piłeczkę...Ehhh... Quote
Soema Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 To jest najgorsze w byciu DT... ten moment jak się ma wrażenie, że tego psiaka się zdradza :( Quote
Greven Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Paulina, to jest nieprawdopodobne - w tak krótkim czasie Twoja mama i Twoja siostra zrobiły z Rity NORMALNEGO PSA, wielki szacunek dla Was wszystkich, to jest niesamowite oglądać jej aktualne fotki :loveu: Quote
Igiełka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Lazy Jesteście Wspaniałe- Ritka jest nie do poznania- zupełnie inna Sunia.:loveu: Quote
Enigma79 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śliczny pies... mój ś.p. dziadzio tylko ONKI uznawał za psią rasę i takie sam miał :) reszta to gryzonie. Quote
irenaka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dziewczyny, wybaczcie, że zaśmiecam wątek, ale widzę tu kilka osób ze Szczecina, więc daruję sobie pw do każdej z Was. Wiem, że szukam igły w stogu siana, ale potrzebuję DT dla młodej, łagodnej i niestety niewidomej:-( suni collie w Szczecinie. Nie wiecie, czy ktoś będzie mógł mi pomóc? Quote
Cudak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 irenaka napisał(a):Wiem, że szukam igły w stogu siana, ale potrzebuję DT dla młodej, łagodnej i niestety niewidomej:-( suni collie w Szczecinie. Nie wiecie, czy ktoś będzie mógł mi pomóc? Załóż jej nowy wątek. Quote
irenaka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cudak napisał(a):Załóż jej nowy wątek. Obawiam się, że mnie to czasowo przerośnie:shake:. Ilość wątków które już teraz prowadzę jest dla pracującego człeka nie do przejścia. Quote
LAZY Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Cholercia irenaka nie mam pojęcia kto mógłby dać jej chociaż DT...:( Quote
Cudak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Może jest jakaś osoba, zaangażowana w sprawę, która mogłaby założyć i poprowadzić jej wątek? Inaczej może być ciężko. Quote
irenaka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Cudak']Może jest jakaś osoba, zaangażowana w sprawę, która mogłaby założyć i poprowadzić jej wątek? Inaczej może być ciężko. Informację mam z Forum Collie. Popytam, może ktoś jest z nich na dogo. Zobaczcie jakie cudo: Przepraszam Lazy, że zaśmiecam wątek, już mnie nie ma:oops:. Idę pytać dalej. Quote
irenaka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cudak napisał(a):Ona jest w schronie? Niestety tak. Quote
LAZY Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Nie ma problemu możesz tutaj wklejac mnóstwo psiaków! Może akurat ktoś zaglądajac do Ritki będzie umiał pomóc innej bidzie. Sunia piękna!!! Quote
Recommended Posts