Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Młoda suka ONka,dom-schronisko-dom-poniewierka...ZOSTAJE W DT :-)

Recommended Posts

Posted

Ja baaardzo! To było niesamowite jak on wyciągał rączkę i delikatnie ją dotykał. Najpierw łapkę, ogonek, grzbiet a potem nosek...

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buuu...szkoda. Oczywiście aparaty były 3 ale z tego wszystkiego tylko Sandra zachowała trzeźwość umysłu i cokolwiek pstrykała ;)

Posted

Dopiero mi sie udało neta odpalić... na tych 3 ostatnich zdjęciach widać jak mama Rocha bardzo ładnie głaszcze Ritke :-D . Rochu raczej pogłaskałby obiektyw. Ale swoją drogą fajne zdjątka i fajnie było. Dziekuję, że przyjechaliście :-) Teraz myśleć, myśleć!

Posted

Wpłynęły pieniażki od A.R.S. za bazarek. Łączenie za jej pośrednictwem na konto Rity wpłyneło 150,00 złotych!!!
W takim razie na dzień dzisiejszy brakuje nam jeszcze 50,00 zł. Kto dorzuci chociaż z 10 zł?

Poniżej wklejam skan rachunków z lecznicy i apteki.

Dzisiaj wizyta kontrolna. Mam nadzieje, ze będzie bezpłatna.

Posted

Greven napisał(a):
i galaretki też nie spróbowałam :(

Myślałam, że nie jesz świnek :diabloti:

Irma32 napisał(a):
Wszyscy myśleć! to takie globalne wezwanie :-D

Na pewno LAZY musi teraz dużo myśleć...nad nowym tymczasowiczem dla swojej Mamy, żeby za Ritą za bardzo nie tęskniła ;)

Posted

Cudak mam nadzieje, ze mama tego nie czyta ;) Moja siostra juz takiego na necie wynalazła! Chyba jeszcze gorszy przypadek od Ritki...:(

Posted

LAZY napisał(a):
Moja siostra juz takiego na necie wynalazła! Chyba jeszcze gorszy przypadek od Ritki...:(

I bardzo dobrze!
Bardziej wystraszony od Rity? :(

Posted

To siostra go wynalazła.
http://www.dogomania.pl/threads/181840-Niezsocjalizowany-pies-Biszkopt-w-schronisku-DoA-wiadoczony-DT-DS-poszukiwany
U mojej mamy szybko by odżył. Żebyście widzieli Ritkę! Dzisiaj nieco jej sie jazda do weterynarza nie podobała. Jechaliśmy pożyczonym autem, bo nasz ma zmienianie hamulce, po wczorajszej szaleńczej jeździe Greven ;) Chyba nowe miejsce źle na nią zadziałało.
Ale u lekarza oczka ładnie pokazała. Doktor zadowolony z efektu i za tydzień niunia bedzie miała ściągane szwy.
Potem pojechaliśmy po nasze auto. I niunia owszem niepewna do nowych osób, ale do naszych znajomych podeszła sama, dała się pogłaskać (a to są mężczyźni!) i nie wykazywała stresu. Myślę, ze bedą z niej psy:)

Posted

LAZY napisał(a):
Jechaliśmy pożyczonym autem, bo nasz ma zmienianie hamulce, po wczorajszej szaleńczej jeździe Greven

Szaleńcza jazda? Pieściłam Wasz samochód 90 na godzinę :cool:

Posted

Cantadora...ona teraz taka tchórzofredka prędzej niż pies ;)

Greven...fakt. Mój mąż zazwyczaj "przepieszcza" naszą hanię :), ale ona podobno tak lubi :)

Posted

Witam po wymuszonej przez operatora ;-/ przerwie. Ciesze się, że na Ritce goi sie jak na psie ;-)
Napisałam Lazy co myślę i teraz czekam a Lazy myśli...
To teraz szukam psa na podwórko - Greven - jakieś propozycje? Wiesz już jak u nas jest i jaki psiak powinien do nas pasować... koty, dzieci, pewnie suczka w domu, trochę terenu do obiegnięcia i obszczekania...Misiek anty-kociarz... hm..

Posted

Irma32 napisał(a):
To teraz szukam psa na podwórko - Greven - jakieś propozycje? Wiesz już jak u nas jest i jaki psiak powinien do nas pasować... koty, dzieci, pewnie suczka w domu, trochę terenu do obiegnięcia i obszczekania

Myślę poważnie nad Weronem. Daj mu wstęp do domu, a będzie Twoim najwierniejszym, pięknym czarnym przyjacielem. Będzie przyjacielem Twoich synów i kotów. I każdej suki, którą adoptujesz, a nawet i z psem on jest w stanie się dogadać, o ile pies do niego nie startuje.

Posted

Greven napisał(a):
Myślę poważnie nad Weronem. Daj mu wstęp do domu, a będzie Twoim najwierniejszym, pięknym czarnym przyjacielem. Będzie przyjacielem Twoich synów i kotów. I każdej suki, którą adoptujesz, a nawet i z psem on jest w stanie się dogadać, o ile pies do niego nie startuje.

Weron jest wyjątkowym, wspaniałym psem. Zasługuje na taki wyjątkowy dom ;)

Posted

Póki co Ritka nie moze iść do Agnieszki, bo jej życiowe sprawy są niepoukładane. Umówione jesteśmy tak, że jesli Ritka w międzyczasie znajdzie inny dom to tam pójdzie, jesli nic sensownego się nie trafi to wtedy Agnieszka ma dla niej otwarty domek i serce.