LAZY Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Ja baaardzo! To było niesamowite jak on wyciągał rączkę i delikatnie ją dotykał. Najpierw łapkę, ogonek, grzbiet a potem nosek... Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Niestety na tych zdjęciach nie wyciąga rączki do Rity, tego nie uchwyciłam :( Quote
LAZY Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Buuu...szkoda. Oczywiście aparaty były 3 ale z tego wszystkiego tylko Sandra zachowała trzeźwość umysłu i cokolwiek pstrykała ;) Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fajna ta Sandra jest, fajna i bystra :diabloti: Quote
LAZY Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Taaa...;) Powtarzaj to często, to może uwierzysz;) Quote
Irma32 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dopiero mi sie udało neta odpalić... na tych 3 ostatnich zdjęciach widać jak mama Rocha bardzo ładnie głaszcze Ritke :-D . Rochu raczej pogłaskałby obiektyw. Ale swoją drogą fajne zdjątka i fajnie było. Dziekuję, że przyjechaliście :-) Teraz myśleć, myśleć! Quote
Irma32 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wszyscy myśleć! to takie globalne wezwanie :-D Quote
LAZY Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Wpłynęły pieniażki od A.R.S. za bazarek. Łączenie za jej pośrednictwem na konto Rity wpłyneło 150,00 złotych!!! W takim razie na dzień dzisiejszy brakuje nam jeszcze 50,00 zł. Kto dorzuci chociaż z 10 zł? Poniżej wklejam skan rachunków z lecznicy i apteki. Dzisiaj wizyta kontrolna. Mam nadzieje, ze będzie bezpłatna. Quote
Cudak Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Greven napisał(a): i galaretki też nie spróbowałam :( Myślałam, że nie jesz świnek :diabloti: Irma32 napisał(a):Wszyscy myśleć! to takie globalne wezwanie :-D Na pewno LAZY musi teraz dużo myśleć...nad nowym tymczasowiczem dla swojej Mamy, żeby za Ritą za bardzo nie tęskniła ;) Quote
LAZY Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Cudak mam nadzieje, ze mama tego nie czyta ;) Moja siostra juz takiego na necie wynalazła! Chyba jeszcze gorszy przypadek od Ritki...:( Quote
Cudak Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 LAZY napisał(a):Moja siostra juz takiego na necie wynalazła! Chyba jeszcze gorszy przypadek od Ritki...:( I bardzo dobrze! Bardziej wystraszony od Rity? :( Quote
Igiełka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Przyłączam się do myślenia...:evil_lol: O matko jeszcze bardziej przerażony?:-( Quote
Freya73 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Pomyslimy wspolnie, bo co kilka glow, to nie jedna. Nawet nie chce myslec o tym drugim psiaku? Jakies szczegoly? Quote
LAZY Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 To siostra go wynalazła. http://www.dogomania.pl/threads/181840-Niezsocjalizowany-pies-Biszkopt-w-schronisku-DoA-wiadoczony-DT-DS-poszukiwany U mojej mamy szybko by odżył. Żebyście widzieli Ritkę! Dzisiaj nieco jej sie jazda do weterynarza nie podobała. Jechaliśmy pożyczonym autem, bo nasz ma zmienianie hamulce, po wczorajszej szaleńczej jeździe Greven ;) Chyba nowe miejsce źle na nią zadziałało. Ale u lekarza oczka ładnie pokazała. Doktor zadowolony z efektu i za tydzień niunia bedzie miała ściągane szwy. Potem pojechaliśmy po nasze auto. I niunia owszem niepewna do nowych osób, ale do naszych znajomych podeszła sama, dała się pogłaskać (a to są mężczyźni!) i nie wykazywała stresu. Myślę, ze bedą z niej psy:) Quote
Cantadorra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Lazy, dopiero będą psy z Ritki? Czym jest teraz??? :) Quote
Greven Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 LAZY napisał(a):Jechaliśmy pożyczonym autem, bo nasz ma zmienianie hamulce, po wczorajszej szaleńczej jeździe Greven Szaleńcza jazda? Pieściłam Wasz samochód 90 na godzinę :cool: Quote
LAZY Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Cantadora...ona teraz taka tchórzofredka prędzej niż pies ;) Greven...fakt. Mój mąż zazwyczaj "przepieszcza" naszą hanię :), ale ona podobno tak lubi :) Quote
Greven Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 LAZY napisał(a):Cantadora...ona teraz taka tchórzofredka prędzej niż pies Raczej surykatka! Quote
Irma32 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Witam po wymuszonej przez operatora ;-/ przerwie. Ciesze się, że na Ritce goi sie jak na psie ;-) Napisałam Lazy co myślę i teraz czekam a Lazy myśli... To teraz szukam psa na podwórko - Greven - jakieś propozycje? Wiesz już jak u nas jest i jaki psiak powinien do nas pasować... koty, dzieci, pewnie suczka w domu, trochę terenu do obiegnięcia i obszczekania...Misiek anty-kociarz... hm.. Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Rozczulił mnie ten biedak- nie wiem jak mu pomóc :( http://www.dogomania.pl/threads/182377-TUPTUA-8-04-EUTANAZJA-PILNIE-DS-Tylne-A-apki-PARALIA-sierA-AE-SKUDA-ACONA Quote
Greven Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Irma32 napisał(a):To teraz szukam psa na podwórko - Greven - jakieś propozycje? Wiesz już jak u nas jest i jaki psiak powinien do nas pasować... koty, dzieci, pewnie suczka w domu, trochę terenu do obiegnięcia i obszczekania Myślę poważnie nad Weronem. Daj mu wstęp do domu, a będzie Twoim najwierniejszym, pięknym czarnym przyjacielem. Będzie przyjacielem Twoich synów i kotów. I każdej suki, którą adoptujesz, a nawet i z psem on jest w stanie się dogadać, o ile pies do niego nie startuje. Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Greven napisał(a):Myślę poważnie nad Weronem. Daj mu wstęp do domu, a będzie Twoim najwierniejszym, pięknym czarnym przyjacielem. Będzie przyjacielem Twoich synów i kotów. I każdej suki, którą adoptujesz, a nawet i z psem on jest w stanie się dogadać, o ile pies do niego nie startuje. Weron jest wyjątkowym, wspaniałym psem. Zasługuje na taki wyjątkowy dom ;) Quote
Soema Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A jak Rita? Podjęto decyzję jakieś, się pogubiłam :) Quote
LAZY Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Póki co Ritka nie moze iść do Agnieszki, bo jej życiowe sprawy są niepoukładane. Umówione jesteśmy tak, że jesli Ritka w międzyczasie znajdzie inny dom to tam pójdzie, jesli nic sensownego się nie trafi to wtedy Agnieszka ma dla niej otwarty domek i serce. Quote
Recommended Posts