Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Młoda suka ONka,dom-schronisko-dom-poniewierka...ZOSTAJE W DT :-)

Recommended Posts

Posted

A ja sie wzruszyłam.....Tak sie ciesze.....

pilnie potrzebuję kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Jęczydole k.Stargardu Sz.
proszę o kontakt na PW
plissssss
sprawa na wczoraj

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny szalejące po pwp czy słyszałyście o psie/suce, dużej nadajacej się do pilnowania (raczej bardziej na odstraszającym wyglądzie zależy niż na rzeczywistej agresji). Irma (która miała adoptować Ritkę) chętnie by takiego psa przygarnęła do odstraszenia swego eks. Przy czym pies MUSI być spokojny, ze względu na jej autystycznegp synka. Warunki miałby tam dobre, możliwość wejścia do domu, podwórko i dużo miłości. W domu jest młoda, malutka sunia i koty dochodzące, jak to na wsi. Jak Wam sie coś skojarzy to podrzućcie mi linka.

Posted

[quote name='Estrella']Jak bardzo duża ? Jak Misiek, czy może być jak np. amstaff ? :)[/QUOTE]

Może być mniejszy niż misiek, ale z takim futrem, zeby mógł mieszkać na podwórku bez krzywdy dla niego:)

Posted

[quote name='LAZY']Chciałam ogłosić, ze dzisiaj mama oświadczyła, ze nie oddaje Ritki :) To znaczy, ze sunia nie szuka już domku, bo znalazła swoje miejsce na ziemi![/QUOTE]
Ale super! :loveu::loveu::loveu:
Pogratuluj mamie dobrej decyzji ;)

Posted

Ale super wiesci! Ritka nie mogla trafic lepiej :) POzdrowionka dla wszystkich dziewczyn ;)

[quote name='LAZY']Dziewczyny szalejące po pwp czy słyszałyście o psie/suce, dużej nadajacej się do pilnowania (raczej bardziej na odstraszającym wyglądzie zależy niż na rzeczywistej agresji). Irma (która miała adoptować Ritkę) chętnie by takiego psa przygarnęła do odstraszenia swego eks. Przy czym pies MUSI być spokojny, ze względu na jej autystycznegp synka. Warunki miałby tam dobre, możliwość wejścia do domu, podwórko i dużo miłości. W domu jest młoda, malutka sunia i koty dochodzące, jak to na wsi. Jak Wam sie coś skojarzy to podrzućcie mi linka.
Moze mam takiego delikwenta, ktory jest obojetny i do dzieci i do suczek ale chce sie jeszcze upewnic na 101%
http://www.dogomania.pl/threads/183481-Fuss-najglosniejszy-pies-w-schronisku-piekny-rudy-mix-asta

Posted

Paulinko przepraszam za offa ale

[INDENT]mam 4 chomiki dorosłe i 5 maluchów do adopcji w Szczecinie ,chomiki dostaliśmy na tydzień od mamy syna kolegi z przedszkola mówiła że się przeprowadzają i ze za tydzień się odezwą,minęły ponad 2 tyg mama kolegi się nie odzywa nie odbiera telefonów od znajomych z przedszkola wiem że wyjechali z Polski jeśli ktoś może pomóc w adopcji serdecznie zapraszam [/INDENT]

• 1 month later...
Posted

Rita nadal żyje:) Hihi...a tak na poważnie to ma sie chyba nieźle. Ostatnio przez weekend była u mnie i przeżyła wspólne spedzanie czasu pod jednym dachem z moją suką. Oczywiscie nadal się boi...są sytuacje dla niej stresujace, ale niejednokrotnie nas zaskakuje jej zachowanie.
Kochana jest bardzo!!! Fotki będą obiecuję. Tylko muszę siostrę pogonić:)

Posted

No to mam dowód, ze Rita nadal żyje. Moja Ida jeszcze jej nie zjadła ;) Nawet ostatnio razem jeżdzą w bagażniku mojego auta i jest spokój. Rita zdecydowanie mniej obawia się Idy. Mam nadzieje, ze ten stan sie utrzyma i bedzie coraz lepiej.
Wczorajsze zdjęcia z wypadu na działkę.
Wspólne pilnowanie terenu razem z Idą

Jak myślicie zadowolona?

Posted

Ona jest niesamowicie pogodna...Non stop pyszczek jej się śmieje:)

Uśmiech dla wszystkich pamiętajacych o dziewczynce :)

Czasami siada jak taka sierotka...