Ewa Marta Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Wrzuciłam Mru 7 zdjęć Idola z prośbą o umieszczenie ich tutaj. Na jednym ma nałożone ubranko od Ellig (śliczne niebiesko-czerwone, ale niestety za duże) na pozostałych zdjęciach jest w tym, które mu oddałam. Zdjęcia tego nie oddają ale on cały czas macha ogonkiem i jest czymś zainteresowany:-) Quote
Ewa Marta Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Kochani, jestem po rozmowie z Ubocze. Ustaliliśy wstępnie, że odwiedzi Idola w sobotę, deklaruje pomoc, jeśli taka będzie potrzebna i w momencie robienia badań i większych wydatków wspomoże nas jakoś:-) Bardzo dziękuję:-) Nie potrafiłam wymyśleć na biegu co Idolowi jest potrzebne w tej chwili, a szkoda wydawać pieniądze na coś, co nie jest niezbędne. Dzięki Wam ma karmę, ubranko, leki, więc narazie zbieramy na zbliżające się badania i kolejne leki zapewne. Figa dostarczy mi w piątek Essentiale i Hepatil - dzięki raz jeszcze:-), ale być może Idol dostanie coś jeszcze. Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Trzymaj kasę Cioteczko a jakby co to krzycz!:lol: Quote
mru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 oh, UBOCZE, super :) dziękujemy! już mam foty :loveu: boskie Ewa, foty musisz gdzieś "zahostowac" czyli wrzucić na sieć, np. tu: imageshack.com tylko rozmiar nie może być większy niż 600 pixeli w dłuższym boku :) potem jak już się takie zdjęcie załaduje dostajesz link link wrzucasz na dogo pomiędzy ;) czyli - bez przerw i już :) Quote
Ewa Marta Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Talcott, trzymam kasę i wszystko pójdzie na leczenie malucha, żeby jeszcze długo był szczęśliwy:-) Postaram się zgłębić wklejanie zdjęć w weekend, dzięki Mru:-) A widzicie, jak Idol wpasował się w szereg psów idących wąską ścieżką? Dopiero na zdjęciach widzę, jak go pilnuje mój Sam:-) Jestem nienormalna, bo rano pędzę jak wariat na górkę, żeby przypadkiem nie poszli do domu zanim nie przytulę Idolka:-) Quote
UBOCZE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Idolek... :lol: Jestem gotów do pomocy, zaraz gdy będzie potrzebna, zgodnie z ustaleniami z Ewą Martą... :lol: Quote
Ewa Marta Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Spróbuję wysłać jedno zdjęcie:lol: Idol głaskany przez naszego znajomego z górki. Powoli staje się ulubieńcem wszystkich:-) Mru, dzięki za szybką lekcję:-) Quote
figa33 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nie no , francja-elegancja:gent: , wygląda boooosko! cieplutko i szczęśliwie!! fajny jest , cały bielutki , tylko te uszka i nosek rudawe:lol: Quote
Ewa Marta Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jeszcze jedno, ostatnie... Nie jest na nim uśmiechnięty, ale sami powiedzcie jak go nie kochać:-) Quote
Ellig Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ewa Marta']Jeszcze jedno, ostatnie... Nie jest na nim uśmiechnięty, ale sami powiedzcie jak go nie kochać:-) Wszystkie zdjecia sa swietne:) Mnie bardzo rozbawilo to jak psiaki ida "gesiego":):) Portret...Cudo !!!!!!!!!!!!! Dobrego dnia!:) Quote
mru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 to, ze nie jest uśmiechnięty, to ja nie wiem jak to się stało to jakis fotomontaż! ;) Quote
Ewa Marta Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Talcott']To jest bardzo mądre spojrzenie!![/QUOTE] A jak mruczy sobie pod noskiem, jak się go nosi i przytula:-) Mój Sam zrobił się zazdrosny dzisiaj i wskoczył na mnie łapami. Idol ostro na niego nawarczał i naszczekał, po czym chwilę później wrócił do pomrukiwania i przytulania się:-) Na rozdawanie smakołyków pędził dzisiaj ochoczo. Stał ze 2 metry dalej, jak zaczęłam rozdawać nagrody:-) Przyciągnął Panią E. na smyczy i wsadzał pyszczek między psiaki. Inne psy rzucają się od razu do jedzenia, on musi przez sekundę powąchać, a dopiero potem zjeść z apetytem. Co ja Wam będę pisać..... jest cudowny:-) I sądzę, że dużo lepiej się czuje. Jakiś taki żywszy jest na spacerach, zmiany widać każdego dnia. Tu nie chodzi tylko o poczucie bezpieczeństwa, ale o samopoczucie. Mniej się trzęsie, nie staje na spacerze, tylko maszeruje wąchając wszystko dookoła. Mam nadzieję, że zobaczymy to w wynikach badań:-) Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Na pewno!! juz widzialam takie spektakularne poprawy po essentiale!!! On ma chęć do życia nareszcie!!! Quote
Kociabanda2 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 trochę po niewczasie, ale zobaczcie na co trafiłam: http://www.dogomania.pl/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE?highlight=j%C3%B3zef%C3%B3w Szycie kubraczków - do wyboru do koloru :D Quote
Recommended Posts