Poprawna Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Dziś poznałam Twoją Panią, Idolku.... Wspominałyśmy Cię ..... Quote
Ewa Marta Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Poprawna napisał(a):Dziś poznałam Twoją Panią, Idolku.... Wspominałyśmy Cię ..... Jest ze mną cały czas, w moim sercu, a dodatkowo noszę jego zdjęcia w portfelu i jak mam chwile zwątpienia w sens tego, co robię, patrzę na jego piękny pyszczek i już wiem, że trzeba pomagać dalej. Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Dzisiaj o 8:20 rano do Idolka dołączyła Pani Eulalia:-( Zmarła po długiej, pełnej cierpienia chorobie, a teraz biega pewnie ze wszystkimi swoimi psiakami po psiej górce za TM... Pani Eulalio, zaszczytem było znać Panią [*] Quote
Nutusia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Bardzo mi przykro... Mam nadzieję, że się odnaleźli - niezwykły Człowiek i niezwykły Pies. Quote
Recommended Posts