Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorzuciłam się do Miśkowej skarbonki - niestety tylko jednorazowo. Wpłata poszła na konto wskazane w pierwszym poście. Jeśli zostanie mi jakaś nadwyżka - znów się dołożę.

Posted

również zapisuję sobie wątek Miśka, żeby mi nie zniknął. Na ten moment nie mogę nic zadeklarować, ale prześle go swoim znajomym. Na N-K jest jest portal "adopcje starszych psów", może tam by go podrzucić ??? .... wtedy można polecać dalej jego zdjęcie i przypinać pinezki.

Posted

no no poproszę siek żeby go tam dodała
od razu z nr konta bo to nr fundacyjny wiec spokojnie oficjalnie go można ogłaszać :)

dzieki, że jesteście :)

Posted

siek, dzieki :):):)

pięknie patrzy na tych fotach!

jednak takie foty są bezcenne... musze pomyśleć, co zrobić z psami, które takich zdjęć nie mają.

Posted

Melduje sie na wątku...Musimy cos podzialac z pieniazkami. Tez na razie jestem zdeklarowana na stałe i nie bardzo bede mogła pomóc...na razie. Po 28-mym zobaczymy;) Zapisuje sobie..

Posted

witaj Nemko :) dzieki wielkie!

ja już powiedziałam w lecznicy, że zabieramy Misia... :)
pod tym względem Miś jest bezpieczny... chociaż tyle!

Posted

Mru, Słonko, czas na rachunki. Przesłuchaj ciocię Agatkę, ile wpłynęło na konto Misia. To jest, jak licytacja, musi być w pierwszym poście. Nie tylko deklaracje - wszystkie wpłaty.
Rozumiem, że Misiek ma tylko Ciebie i nas - nie jest pod opieką Vivy!?

Posted

malibo57 napisał(a):

Rozumiem, że Misiek ma tylko Ciebie i nas - nie jest pod opieką Vivy!?

dokładnie tak
Viva mu tylko użycza konta

Posted

Mru, dzięki za apel w pdf, a mogłabyś go jeszcze podesłać w wordzie? Przyda się do wstawiania na strony...

Mam nadzieję, że dzięki działaniu pod szyldem fundacji nie będzie problemu z apelowaniem o wsparcie na portalach ogłoszeniowych...