malibo57 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A to super! Kroi sie jakiś transport? Quote
mru Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 dowiem się w weekend czy yuki zawiezie psiaka do hotelu :) jeśli tak to powinno to się stać 28lutego Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O rany! Nie znajdzie się nic wcześniej? Wrzuciłaś na transportowy? Ostatnio zrobił sie ruch w tamta strone - do ZuziM i Kikou. Moze spytać z tamtej strony? One wiedzą lepiej, co bedzie do nich jechało. Quote
mru Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 no wrzucałam wrzucałam z zuzią tez rozmwaiałam jeszcze szukam i dla Grafita tez... za Poznań... Quote
mru Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 a Miś dziś jedzie do zuzi... :):):) nie pożengam się z nim :( pewnie już nigdy go nie zobaczę :( ale kocham go na tyle, że dam mu siebie opuścić ;) będzie mu dobrze... no i szukamy domu! o! Quote
zuziaM Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To w takim razie, ja czekam na Misia. A Patrycja juz u mnie byla z dwoma psiakami, wiec zna droge. Quote
malibo57 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dzwoń do Pati, niech go wygłaska! A, ona to i tak zrobi - o kanapce z z pasztetem nie wspomnę;-) Quote
mru Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 oh tak! jestem spokojna, że będzie miał spokojną bezpieczną drogę no i potem świetną opiekę w hotelu! :) koniec z małym boksem! :) Quote
mru Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Miś nasikał właśnie pati na siedzenie w aucie :P pewnie z tęsknoty za mną ;) w sumie zazdroszczę mu troszkę... jak gadałam razno z zuziaM to ona była na spacerze z psami i mówiła, że właśnie widzi lisa ;) a ja w biurze... widzę eeee... kompa! :P ehhh... :( Quote
zuziaM Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To fakt. I ten lis , wyobrazcie sobie siadzial caly czas w jednym miejscu ( jakies ok. 100 m od nas ) ... caly czas, jak spacerowalam po kolei z 6 psami. Tylko siedzial i sie nam przygladal. On sie codziennie kolo nas kreci, a czasami jest z drugim.... moze to parka. Nawet chcialam im wyrzucac kawalek od domu porcje rosolowe, ale mnie maz zjechal, ze ogluplam juz zupelnie i ze tylko im krzywde zrobie..... wiec nie daje im jesc, ale i tak mi ich szkoda. A sa przepiekne.... pati tez do mnie wlasnie dzwonila. Rzeczywiscie Misiek jej nasikal.... podniosl lape i nasikal na siedzenie. Teraz siedzi w kontenerze i strasznie szczeka..... Budka juz wymoszczona kocem i czeka na Misia miska jedzonka. Mam nadzieje, ze bedzie mu smakowalo. Przywiozlam dzisiaj do kojca obok takiego malucha kudlatego, wiec |Misiu bedzie mial kolege z jednej strony.... a w niedziele dojedzie kolezanka .... i zamieszka z drugiej strony. No wiec czekamy .... beda u nas ok. 23-ej. Quote
Sally (od Koanka) Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 O jak pięknie! Biorę się za jakieś ogłoszonka dla Miśka :) Quote
haliza Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Strasznie się cieszę :cunao::cunao:- biegnij Miśku do nowego życia :p To właśnie początek twojej nowej, lepszej drogi :multi: Quote
mru Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 nowe wpłaty na Misia :) 2010-02-02 30,00 PLN ANNA G.S RACIBÓRZ 2010-02-03 20,00 PLN EDYTA K. SIERPC 2010-02-02 50,00 PLN BEATA G.WARSZAWA 2010-02-04 50,00 PLN ELŻBIETA G. GDYnia 2010-02-03 30,00 PLN KATARZYNA L. ŁOMIANKI 2010-02-04 50,00 PLN KLAUDIA G.Z PIOTRKÓW TRYBUNALSKI 2010-02-04 100,00 PLN BARTŁOMIEJ M WARSZAWA 2010-02-04 15,00 PLN PATRYCJA S. KATOWICE 2010-02-04 25,00 PLN BEATA G WARSZAWA 2010-02-08 100,00 PLN ARTUR K. WARSZAWA 2010-02-08 15,00 PLN AGNIESZKA T.GLIWICE 2010-02-05 20,00 PLN HALINA W. KRASNYSTAW 2010-02-08 100,00 PLN ARTUR K. WARSZAWA 2010-02-08 15,00 PLN AGNIESZKA T. Gliwice 2010-02-09 50,00 DOROTA C. WROCŁAW 2010-02-12 50,00 PLN KAROLINA P. ŁÓDŹ Misiu, ludzie Cię chyba bardzo kochaja :D DZIĘKUJEMY!!! Quote
zuziaM Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Misiu juz po przespanej w wygodnej, cieplutkiej budce na wlasnym kocyku. Juz po spacerku ( na razie tylko po ogodzie ) i po sniadanku. Chetnie zjadl, mimo ze wczorajsza kolacja byla przed polnoca. To naprawde bardzo mily psiaczek. Lubi sie poprzytulac i lubi glaskanko. Zajrzalam mu w zabki. Z prawej strony kawaleczek kielka tylko, a z lewej nieco wiecej ich siedzi jeszcze. Troszke poszczekal na sasiada z kojca obok, a teraz schowal sie do budki. Porobie dzisiaj moze, jak zdaze, troche zdjec i wieczorem albo jutro rano wkleje. Mamtylko male zastrzezenie co do dolaczonej tabletki na robaki. To tabletki DEHINEL PLUS ( dostalam ich 6 sztuk ). Sa w porzadku, bo pytalam o nie kiedys moja pania doktor, ale ....... ..... czy ten lekarz z lecznicy wszystkie psy tak odrobacza ???????? Na opakowaniu mam napisane odrecznie ( chyba przez lekarza ) zeby podawac po dwie tabletki przez 3 kolejne dni ..... Tylko, ze ja wyczytalam na opakowaniu i instrukcji stosowania tego leku, ze podaje sie go w dawce jednorazowej 1 tabletke na 10 kg masy ciala psa. Te 6 tabletek, ktore kaza mi Misiowi podac przez 3 dni to dawka dla psa o wadze 50 - 60 kg !!!!!!! Czy on chce go usmiercic ????????? A w ksiazeczce zdrowia jest juz adnotacja o odrobaczaniu od 16 do 19 grudnia 2009 ..... i wyglada na to, ze taka konska dawke juz Misiu zazyl wtedy...... Przy najblizszej okazji powiem o tym swojej pani doktor. A na razie i tak Misia nie odrobacze, bo najpierw zawioze jego kupe do zbadania ( i kilku jeszcze nowych psiakow ). OK. Odezwe sie jeszcze dzisiaj, jak sie Misio czuje. Patrycja jeszcze spi ........ a ja wypije sobie zaraz druga kawke. Quote
mru Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 o matko boska, zuzia! faktycznie nie dawaj mu tego, ja o to zapytam... :/ SPECJALIŚCI kur***! Quote
bumel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Cieszę się bardzo Zuziu, że Misio już u Ciebie. Fajnie, że będą nowe zdjęcia, dowiemy się też więcej o jego charakterze. Pewnie po tych wszystkich emocjach Misiek teraz smacznie odsypia - taka wyprawa, nowe otoczenie, pewnie to największa przygoda w życiu Miśka:-) Quote
haliza Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Mru ja tak ze sprostowaniem , Halina z Krasnegostawu to ja :oops: albo ja zapomniałam napisać nik albo ty nie doczytałaś ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Parę ogłoszonek dla Miśka. Na nadmiar czasu niestety nie narzekam ;) Więc na razie tylko tyle. animalia.pl petworld.pl (nie uwierzycie, co zrobiłam przypadkowo z naszego Miśka... Mieśka :) Na szczęście tylko w tytule, bo nie da się tego już poprawić :) vetmozga.com adopcjapsa.pl mammisia.pl Quote
zuziaM Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No z tym Misia spaniem to jest roznie. Troche spal, troche sie rozgladal, troche szczekal na moje suki...... troche powalczyl przez siatke z Semirem-bandyta, ktory nie lubi psow.... I Misiowi sie on nie spodobal. Poobserwowalam troche Misia dzisiaj i zauwazylam, ze on tak troche niepewnie chodzi na tylnie lapki. Tak jakby byly sztywne. Mial cos takiego ???? Ale generalnie wszystko w porzadku. Zjadl bardzo chetnie i bylismy wlasnie na dluzszym troszke spacerze. Misiu z zalatwianiem sie poczekal na wyjscie, nie nabrudzil w kojcu. Moze to tak tylko dzisiaj, nie wiem .... ale to milo z jego strony. Mialam mu porobic zdjecia, ale zrobilam wczesniej malemu kudlaczkowi - sasiadowi Misia, ktorego wczoraj przywiozlam ze schroniska .... i aparat mi siadl.... za zimno jest. Ale jedno zrobilam. Misiu w kojcu. Jak mu ogonek lata ????? W ogole jest bardzo milym pieskiem. Cieszy sie zawsze i wita mnie, jak przychodze. Quote
Recommended Posts