bumel Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 mru napisał(a):ale przecież na portalu i tak nie możesz napisać "wpłacajcie mi kasę" i podawać swojego nr konta... eee, chyba mnie nie zrozumiałaś... wiem, ze nie mogę zbierać na swoje konto i nic takiego nie mam zamiaru robić ale też nie jest do końca pewna, czy mogę na takich portalach ogłoszeniowych jak np. gumtree, gdzie zresztą już wkleiłam apel o wpłaty dla Miśka z podanym kontem fundacji, właśnie apelować o wpłaty...po prostu nigdy nie widziałam tam takich apelów i nie chciałabym spowodować jakiś kłopotów. Czy to jest ok? Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 hmm szczerze powiem - nie wiem! też nigdy tak nie robiłam... ja na allegro zrobiłam tak, że dopisałam, ze jeśli chcesz pomóc Misiowi a nie możesz go adoptować to zajrzyj TU (i tu był link do dogo) wiem, że to nie wprost proszenie o kase i nie kazdy zauwazy :( ale może chociaż kilka osob zainteresowanych losem Misia tak... a jakby ktoś sie przyczepił to powiem, ze mozna pomoc na rózne sposoby! no ale w najgorszym wypadku chyba po prostu zdejmą takie Twoje ogłoszenie :) nie? Quote
bico Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 mru, podaj mi proszę numer konta dla: - Miśka - Czorta - tego astka Pitka ...wpłacę coś na każdego jednorazowo... Quote
Ulka18 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Boze tyle bid do ratowania...skad wziac na to wszystko pieniadze. Bede zagladac na watek Miska, wiecej zrobic nie moge :-( Quote
Piromanka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Misio podobny jest trochę do mojego Misia. Tylko mój Misio jest bardziej kudłaty - oprócz tego - identyko. Quote
mru Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 o :) hehe, bo misie są takie miskowate! nie wiem czemu, bardzo mi pasuje do Misia to imię (nie ja je nadałam) zobaczcie, Miś ma tak mało wejść na to allegro :/ http://www.allegro.pl/item893847756.html już 3 razy tytuł zmienialam... Quote
bico Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 podrzucę 50 zł jednorazowo, konto już mam:) Quote
mru Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 kochana bico... :):):) Misiu by się do Ciebie przytulił, gdyby mógł! Quote
mru Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 :) Wpływy: 2010-01-25 100,00 PLN DANUTA R. WARSZAWA 2010-01-26 10,00 PLN JOANNA M. ZABRZE Quote
mru Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 do domku to nie wiadomo zupełnie... :( a do hoteliku to czekamy na transport. szukam cały czas, ale jakby nic się nie znalazło to yuki za jakieś 2 tygodnie może go za darmo zabrać do Wrocławia a potem coś wymyślimy ;) Quote
mru Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 dziś rozmawialiśmy chwilę o Miśku z dr R. powiedział, że Miśka niby chcą te panie ze Stocera, żeby mieszkał na terenie ośrodka :/ ale... na wiosnę :/ BO TERAZ jest zimno... fajnie, a co będzie za rok? nie będzie zimy? :P dr R. zapytany o to, co on o tym sądzi, sam przyznał, że w sumie to juz tak miał, że jedna pani psa chciała ale jak wyjechała na urlop to pies do niego wracał, bo inne osoby prtacujące w tym miejscu psa nie chciały... e i tak nie ma o czym mówić :) na Misia czeka już miejsce u zuziM :) do wiosny to on nawet już własny dom może mieć! co mu tam teren ośrodka jakiegoś ! Quote
Nemko Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 O nie nie!! A jak zimno to mu nawet cieplego schronienia nie dadza...:mad: a jak tylko cos byloby nie tak to WON i juz. z takimi ludzmi nawet nie podejmuje sie tematu... Quote
Nemko Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 O nie nie!! A jak zimno to mu nawet cieplego schronienia nie dadza...:mad: a jak tylko cos byloby nie tak to WON i juz. z takimi ludzmi nawet nie podejmuje sie tematu... Quote
mru Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 wiesz, oni w lecznicy podejmują :/ chociaż sami widzą bezsens... bo co? potem MUSZĄ zabrać takiego psa... przecież to nie ma sensu! dobrze, że zabierzemy Misia... :) jejku, jaki on kochany wymiziałam go wczoraj :) chociaż miałam tylko 3 minuty... ale on tak prosił ;) na co TZ zrobił wielkie oczy (bo przyjechaliśmy po Rudolfa) i mówi - ale nie ma czasu brać go teraz na spacer! a ja: ja go nie biorę na spacer! ja go chce przyt... nalać mu wody! ;) Quote
haliza Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ha ha ha.....:evil_lol: uwierzył :loveu: Quote
Nemko Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Jejku, jak fajnie ze i rudolf znalazł swoj domek i ta panią z gorki pieskowej:) Misiu jest kochanym psiakiem...oby jemu sie udało.. Quote
mru Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 uda się na pewno! :) miałam dziś nawet telefon, pan pytał jak to dokładnie jest, czy Misio szuka tez domu stałego obiecał pomoc w szukaniu domu :) i wpłatę na hotelik powiedział, że sam by Miśka wziął, ale ma 2 duże nieakceptujące innych psiaków psy ;) dostałam także jedną deklarację spoza dogo :) pani wpłaciła 100 zł :D a od marca deklaruje co miesiąc 50 zł.! :):):) Quote
mru Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='haliza']Ha ha ha.....:evil_lol: uwierzył :loveu:[/QUOTE] nie uwierzył, ale poszedł mu nalał wody ;) hehe Quote
bumel Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Dobrze, że Misiek spotkał Ciebie, Mru... Parę ogłoszeń dla Miśka: cafeanimal alegratka gumtree kokosy przygarnij zwierzaka Quote
bumel Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 i jeszcze: e-zwierzak pajeczyna mam misia ojej Quote
ewatonieja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Misiu o tej dziwnej porze wypycham Cię ;) Quote
Recommended Posts