Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mru napisał(a):
ale przecież na portalu i tak nie możesz napisać "wpłacajcie mi kasę" i podawać swojego nr konta...

eee, chyba mnie nie zrozumiałaś... wiem, ze nie mogę zbierać na swoje konto i nic takiego nie mam zamiaru robić ale też nie jest do końca pewna, czy mogę na takich portalach ogłoszeniowych jak np. gumtree, gdzie zresztą już wkleiłam apel o wpłaty dla Miśka z podanym kontem fundacji, właśnie apelować o wpłaty...po prostu nigdy nie widziałam tam takich apelów i nie chciałabym spowodować jakiś kłopotów.
Czy to jest ok?

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm szczerze powiem - nie wiem!
też nigdy tak nie robiłam...

ja na allegro zrobiłam tak, że dopisałam, ze jeśli chcesz pomóc Misiowi a nie możesz go adoptować to zajrzyj TU (i tu był link do dogo)
wiem, że to nie wprost proszenie o kase i nie kazdy zauwazy :( ale może chociaż kilka osob zainteresowanych losem Misia tak...

a jakby ktoś sie przyczepił to powiem, ze mozna pomoc na rózne sposoby!

no ale w najgorszym wypadku chyba po prostu zdejmą takie Twoje ogłoszenie :) nie?

Posted

do domku to nie wiadomo zupełnie... :(

a do hoteliku to czekamy na transport. szukam cały czas, ale jakby nic się nie znalazło to yuki za jakieś 2 tygodnie może go za darmo zabrać do Wrocławia a potem coś wymyślimy ;)

Posted

dziś rozmawialiśmy chwilę o Miśku z dr R.
powiedział, że Miśka niby chcą te panie ze Stocera, żeby mieszkał na terenie ośrodka :/
ale... na wiosnę :/ BO TERAZ jest zimno...

fajnie, a co będzie za rok? nie będzie zimy? :P

dr R. zapytany o to, co on o tym sądzi, sam przyznał, że w sumie to juz tak miał, że jedna pani psa chciała ale jak wyjechała na urlop to pies do niego wracał, bo inne osoby prtacujące w tym miejscu psa nie chciały...

e i tak nie ma o czym mówić :) na Misia czeka już miejsce u zuziM :) do wiosny to on nawet już własny dom może mieć! co mu tam teren ośrodka jakiegoś !

Posted

O nie nie!! A jak zimno to mu nawet cieplego schronienia nie dadza...:mad: a jak tylko cos byloby nie tak to WON i juz. z takimi ludzmi nawet nie podejmuje sie tematu...

Posted

O nie nie!! A jak zimno to mu nawet cieplego schronienia nie dadza...:mad: a jak tylko cos byloby nie tak to WON i juz. z takimi ludzmi nawet nie podejmuje sie tematu...

Posted

Posted

wiesz, oni w lecznicy podejmują :/ chociaż sami widzą bezsens...

bo co? potem MUSZĄ zabrać takiego psa... przecież to nie ma sensu!

dobrze, że zabierzemy Misia... :) jejku, jaki on kochany

wymiziałam go wczoraj :) chociaż miałam tylko 3 minuty... ale on tak prosił ;)

na co TZ zrobił wielkie oczy (bo przyjechaliśmy po Rudolfa) i mówi - ale nie ma czasu brać go teraz na spacer!
a ja: ja go nie biorę na spacer! ja go chce przyt... nalać mu wody! ;)

Posted

uda się na pewno! :)

miałam dziś nawet telefon, pan pytał jak to dokładnie jest, czy Misio szuka tez domu stałego
obiecał pomoc w szukaniu domu :) i wpłatę na hotelik
powiedział, że sam by Miśka wziął, ale ma 2 duże nieakceptujące innych psiaków psy ;)

dostałam także jedną deklarację spoza dogo :)
pani wpłaciła 100 zł :D a od marca deklaruje co miesiąc 50 zł.! :):):)