Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie tak ciągle niestety :( ale czasem tak :p

kochani!

jeśli wszyscy się zgodzą to podłączę tu pod wątek Misia także starszuka - Grafita (z tego samego przytuliska!)

Grafitkiem nikt się nie interesuje, miał szansę na jeden domek, bardzo fajny, ale niestety pani na działce ma konie, kucyki i lamy ;) i Grafit ze swoją ślepotą mógłby źle skończyć...
dlatego uznaliśmy, że ten domek odpada :(

nikt nie pyta o Grafita, mimo ponad 1200 wejść na allegro :roll:

boję się o niego, bo już 2 tygodnie temu rozważano jego uśpienie, pies jest bardzo biedny i nie ma szans na dom będąc tam w lecznicy

rozmawiałam juz z zuziaM :) powiedziała, że trzeba zabierać Grafita i że będzie na dniach miejsce dla obu naszych starszych panów :)

wasze dotychczasowe deklaracje oczywiście będą deklaracjami na Misia :)

Miś ma jednak tyle wpłat, że nie mam serca wyprawiać go w drogę do zuziM samego, bez Grafita :eviltong:
przecież podzielą się, prawda? o ile Wy wszyscy się zgodzicie.
do osób spoza dogo porozsyłam maile :)

Posted

najgorsze jest to, że tam nie ma juz miejsc :( i kto pójdzie na pierwszy ogień?
Misiek nie, bo wiedzą ze go zabieramy
ale taki Grafit?

Posted

On jest podobny do tego psiaka z Piaseczna - może wrzucić link do jego wątku na tamten? Sytuacja bardzo podobna - ślepy psiak w lecznicy, zagrożony morbitalem - tam udało się zmontować psiakowi DT w jedną noc, może i Grafitowi by pomogli?

Posted

Przeklejam, co napisalam na watku Grafita, bo to Misia tez dotyczy.

Widze, ze Grafit ma szanse na DT.... to super !!!
Ja mam bude w tej chwili gotowa tylko jedna - dla Misia.
Ewentualnie, gdyby mialy przyjechac oba ( chociaz cieszylabym sie gdyby ten DT jednak wzial Grafita- slepaczka ), to wtedy jeden z psiakow kilka dni pomieszka w budce - blizniaku, ale sam w kojczyku.
dzisiaj wyjezdzam na kilka godzin i bede nieuchwytna na dogo i pod telefonem chwilowo, bo bede w Niemczech ( bez zasiegu chwilowo ).
Ale sms-a odczytam zaraz, jak juz zasieg wroci, wiec prosze o informacje sms-owa, czy Misio dzisiaj przyjedzie.

Posted

pisałam juz u Grafitka, ze niestety Pati-c miała komplet na dziś :( nie może nic zabrać już
ma tylk miejsce Wro-Waw... niestety, szukam dalej! :)

Posted

OK. Wiec czekam dalej.
Jesli bedzie potrzebny transport z Wroclawia do mnie, to moge zadzwonic do super dziewczyny, ktora juz mi przywozila kilka dni temu sunie z Wroclawia za koszty paliwa.

Posted

[quote name='zuziaM']
Jesli bedzie potrzebny transport z Wroclawia do mnie, to moge zadzwonic do super dziewczyny, ktora juz mi przywozila kilka dni temu sunie z Wroclawia za koszty paliwa.[/QUOTE]

o to super wiedziec, zapamietam to :)

Posted

właśnie zobaczyłam ze Lubań jest blisko Bogatynii - a do niej ma jechać nasz Pit!

tylko z Pitem nie wiem kiedy by mógł jechać, bo ma problemy z okiem cały czas

ale w sumie wstępnie mogę dla nich 2 szukać...

Posted

Troszkę mnie nie było, ale widzę, że u Miśka coraz lepiej. Oby szybko znalazł domek!
Postaram się zrobić parę chociaż ogłoszeń...

E: Na razie zrobiłam mu tylko jedno ogłoszonko (oczekuje na potwierdzeniu z Twojego maila Mru...)
A i - Mru, wyczyś proszę skrzynkę, bo nie można Ci pw wysyłać :oops:

Posted

Dobrze, ze jeszcze mam troche czasu, bo w sobote przyjmuje sunie z Dobrocina.... biedactwo straszne... i zajmie poki co kojec Misia.
Ale, jak juz Misiek bedzie gotow to i jego miejsce bedzie czekalo.