haliza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie, nie nie jest sam ciągle ktoś go nawiedza :lol: a najbardziej chyba Mru :evil_lol: Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 nie tak ciągle niestety :( ale czasem tak :p kochani! jeśli wszyscy się zgodzą to podłączę tu pod wątek Misia także starszuka - Grafita (z tego samego przytuliska!) Grafitkiem nikt się nie interesuje, miał szansę na jeden domek, bardzo fajny, ale niestety pani na działce ma konie, kucyki i lamy ;) i Grafit ze swoją ślepotą mógłby źle skończyć... dlatego uznaliśmy, że ten domek odpada :( nikt nie pyta o Grafita, mimo ponad 1200 wejść na allegro :roll: boję się o niego, bo już 2 tygodnie temu rozważano jego uśpienie, pies jest bardzo biedny i nie ma szans na dom będąc tam w lecznicy rozmawiałam juz z zuziaM :) powiedziała, że trzeba zabierać Grafita i że będzie na dniach miejsce dla obu naszych starszych panów :) wasze dotychczasowe deklaracje oczywiście będą deklaracjami na Misia :) Miś ma jednak tyle wpłat, że nie mam serca wyprawiać go w drogę do zuziM samego, bez Grafita :eviltong: przecież podzielą się, prawda? o ile Wy wszyscy się zgodzicie. do osób spoza dogo porozsyłam maile :) Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 brakuje tylko 40 zł. stałych deklaracji na Misia! Quote
figa33 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 no tak... Grafit nie ma za wiele czasu właściwie gdyby nie mru to już by Go uśpili..... Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 najgorsze jest to, że tam nie ma juz miejsc :( i kto pójdzie na pierwszy ogień? Misiek nie, bo wiedzą ze go zabieramy ale taki Grafit? Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 wątek Grafita: Nie mówcie mu, że nie jest kaukazem... stary ślepy Grafit :( do uśpienia... zapraszam! Quote
koosiek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 On jest podobny do tego psiaka z Piaseczna - może wrzucić link do jego wątku na tamten? Sytuacja bardzo podobna - ślepy psiak w lecznicy, zagrożony morbitalem - tam udało się zmontować psiakowi DT w jedną noc, może i Grafitowi by pomogli? Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 no on jest tak podobny, ze w pierwszej chwili pomyslalam, ze to Grafit ;) wrzucę... Quote
zuziaM Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Przeklejam, co napisalam na watku Grafita, bo to Misia tez dotyczy. Widze, ze Grafit ma szanse na DT.... to super !!! Ja mam bude w tej chwili gotowa tylko jedna - dla Misia. Ewentualnie, gdyby mialy przyjechac oba ( chociaz cieszylabym sie gdyby ten DT jednak wzial Grafita- slepaczka ), to wtedy jeden z psiakow kilka dni pomieszka w budce - blizniaku, ale sam w kojczyku. dzisiaj wyjezdzam na kilka godzin i bede nieuchwytna na dogo i pod telefonem chwilowo, bo bede w Niemczech ( bez zasiegu chwilowo ). Ale sms-a odczytam zaraz, jak juz zasieg wroci, wiec prosze o informacje sms-owa, czy Misio dzisiaj przyjedzie. Quote
mru Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 pisałam juz u Grafitka, ze niestety Pati-c miała komplet na dziś :( nie może nic zabrać już ma tylk miejsce Wro-Waw... niestety, szukam dalej! :) Quote
zuziaM Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 OK. Wiec czekam dalej. Jesli bedzie potrzebny transport z Wroclawia do mnie, to moge zadzwonic do super dziewczyny, ktora juz mi przywozila kilka dni temu sunie z Wroclawia za koszty paliwa. Quote
mru Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='zuziaM'] Jesli bedzie potrzebny transport z Wroclawia do mnie, to moge zadzwonic do super dziewczyny, ktora juz mi przywozila kilka dni temu sunie z Wroclawia za koszty paliwa.[/QUOTE] o to super wiedziec, zapamietam to :) Quote
mru Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 właśnie zobaczyłam ze Lubań jest blisko Bogatynii - a do niej ma jechać nasz Pit! tylko z Pitem nie wiem kiedy by mógł jechać, bo ma problemy z okiem cały czas ale w sumie wstępnie mogę dla nich 2 szukać... Quote
agat21 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kiedy planowany jest wyjazd Misia? Ja w swoich podróżach służbowych zapędzam się w różne strony, może niebawem i zachód się trafi Quote
haliza Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Musisz mu dobitniej szepnąć do uszka że już niedługo będzie lepiej :lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Troszkę mnie nie było, ale widzę, że u Miśka coraz lepiej. Oby szybko znalazł domek! Postaram się zrobić parę chociaż ogłoszeń... E: Na razie zrobiłam mu tylko jedno ogłoszonko (oczekuje na potwierdzeniu z Twojego maila Mru...) A i - Mru, wyczyś proszę skrzynkę, bo nie można Ci pw wysyłać :oops: Quote
Piromanka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Misio już niedługo trafisz do wspaniałęgo miejsca! Quote
mru Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 tak, już niedługo, zbieraj się... :) Quote
haliza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No to niech się zbiera pomalutku.....:lol: Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dobrze, ze jeszcze mam troche czasu, bo w sobote przyjmuje sunie z Dobrocina.... biedactwo straszne... i zajmie poki co kojec Misia. Ale, jak juz Misiek bedzie gotow to i jego miejsce bedzie czekalo. Quote
mru Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 dobrze, zuziu :) przepraszam, ze to tak idzie :( ale cholera jakos nic nie nie składa... moze yuki go zabierze :) Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 mam! :) mam ostatnią deklarację na Misia! 40 zł od Małgorzaty M. :) dziękujemy! Quote
Recommended Posts