Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka1234']Pewne,Buliś za kilka dni zamieszka w swoim domku, mam pewnosc ze to jest domek jakiego szukałam.[/QUOTE]

Z wrażenia i radości powiem tylko (podobno kobiecie nie należy tak mówić) JESTEŚ WIELKA.

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluje może musiał tyle czekać ale wazne ze domek idealny.Całusy dla Bulisia uściski dla Danki.Az mi łezki z radosci poleciały.

Posted

[quote name='Isadora7']Ja jak mówiłam cieszę się że coś drgnęło, ale radować będę jak będzie w domu[/QUOTE]

mam nadzieję, że trzęsienie ziemi nas nie nawiedzi i domek Bulisia nie rozsypie się do Jego oficjalnego wkroczenia i przejęcia władzy ;)

Posted

Nie było mnie na dogo parę dni a tu co widzę Buliemu się domek szykuje! :loveu:
Mam nadzieje że wszystko się uda i to będzie właśnie ten domek !
Trzymam kciuki!

Posted

Dobrze że domek się znalazł,niestety coraz więcej jamnikowatych staruszków w schroniskach.U nas w Łodzi jak jednego sie wyadoptuje to już kolejny jamnik staruszek czeka na pomoc.Co się dzieje z tymi ludźmi :-(

zapraszamy na bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184778-BI%C5%BBUTERIA-KOSMETYKI-ZABAWKI-na-psy-*FPR-ZwP*-do-09.05[/url]

Posted

[quote name='danka1234']Buliś pojechał już do swojego stałego domku w Milanówku.[/QUOTE]

Super:multi::multi::multi:
Jaka wspaniała wiadomość:lol:

Posted

Super że w domku mam nadzieje że to ten jego jedyny domek! :)
Mam nadzieje że będzie tam Buliś szczęśliwy!
Jak się ciesze że już ma domek :loveu:

[quote name='ocelot']Danusiu coś więcej? Zdradzisz nam?[/QUOTE]
Właśnie Danko zdradź nam coś jeszcze :):)

Posted

[quote name='Tola^^']Super że w domku mam nadzieje że to ten jego jedyny domek! :)
Mam nadzieje że będzie tam Buliś szczęśliwy!
Jak się ciesze że już ma domek :loveu:

Właśnie Danko [B]zdradź nam coś jeszcze [/B]:):)[/QUOTE]

[SIZE=3][B]No właśnie Danusiu a jak koszty transportu?
Bo sam przecież nie pojechał. Zapewne nie tylko mnie interesuje.
[/B][/SIZE]

Posted

I my bardzo, bardzo się cieszymy, że w końcu Buliś ma swój staly domeczek. Trzymamy kciuki za ciebie piesiuniu!!!!!
Chociaż u Danusi mial jak w niebie!!!!

Posted

[quote name='ocelot']Danusiu coś więcej? Zdradzisz nam?[/QUOTE]

Nie wiem co chcielibyscie wiedziec.
No tak nikt nie zapytał jak Buliś dotarł do tego Milanówak więc informuje ze jego nowa Pani przyjechała po Bulisia do Słupska.
Poza tym domek śledzi watek Bulisia od dawna,jest juz zarejestrowany na dogomani wiec niedługo bedą informacje i zdjecia Bulisia z jego nowego domku.
Buliś ma domek w którym bedzie a własciwie juz jest bardzo kochany i rozpieszczany i na pewno spedzi tam reszte swojego zycia.

Posted

[quote name='danka1234']Nie wiem co chcielibyscie wiedziec.
No tak nikt nie zapytał jak Buliś dotarł do tego Milanówak więc informuje ze jego nowa Pani przyjechała po Bulisia do Słupska.
Poza tym domek śledzi watek Bulisia od dawna,jest juz zarejestrowany na dogomani wiec niedługo bedą informacje i zdjecia Bulisia z jego nowego domku.
Buliś ma domek w którym bedzie a własciwie juz jest bardzo kochany i rozpieszczany i na pewno spedzi tam reszte swojego zycia.[/QUOTE]

O Danko to teraz mnie zaskoczyłaś!
Taki cudowny domek się trafił dla Buliego, jednak opłaciło się czekanie!
Czekamy tu teraz na komentarze od nowych wspaniałych właścicieli kochanego Bulinka, żeby zdali relację o malutkim!
Cudownie że trafił do wspaniałych ludzi i jest kochany w sowim domku!

Posted

[quote name='Tola^^']
Taki cudowny domek się trafił dla Buliego, jednak opłaciło się czekanie![/QUOTE]

Zawsze,niezaleznie od sytuacji dla dobra psa trzeba czekać na ten własciwy domek.
Domek w którym teraz mieszka Buliś również długo i cierpliwie czekał śledzac na watku losy Bulisia aż sie upewnie ze jest odpowiednim.

Posted

[quote name='Isadora7']No właśnie Danusiu a jak koszty transportu?
Bo sam przecież nie pojechał. Zapewne nie tylko mnie interesuje.

Mnie zdecydowanie też... Ale już znam odpowiedź.

Danusiu jesteś po prostu Aniołem

Posted

wszystkiego dobrego Bulinku w nowym domku.Dziękuje kimkolwiek jesteś że pokochałaś jamnika,życze wam udanych lat razem.Danka oby na świecie było wiecej ludzi jak ty...