Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Każe mi wpisać kod. Ile to waży? może mi mailem wyślesz?

Nie wiem co i dlaczego. od zawsze jest to darmowy hosting, nie płaci się za ściąganie, po kliknięciu w link otwiera sie takie okno:

i klika sie w to kółko z napisem POBIERZ.

plik wazy 4,5 mega

Posted

Isadora7 napisał(a):
W moim podpisie jest link do mojego (prywatnego bo robie tez fundacyjne) profilu na allegro. Nie starcza mi czasu już na wędrowanie po wątkach i informowanie że właśnie nowa edycja. Akurat skromnie teraz bo w ostatnich dwóch dniach pokończyło się kilka aukcji (w tym 2 regionalne Buliego).

>> Buli ma stale wznawiane allegro u mnie ...

Dzięki za info, zwyczajnie nie domyśliłam się co znaczy "u mnie".
Już skopiowane i rozsyłam.

Posted

Mika31 napisał(a):
Był telefon w sprawie Buliego.Zobaczymy może sie uda.TRZYMAM KCIUKI BULINKU.

Mika odpisałam Ci na pw ale pisze tez tutaj.
Bardzo dziekuje za wszelka pomoc ale do tego domku Bulis niestety nie bedzie mógł iśc ze wzgledu na mieszkajace tam dziecko.
Domek dla Bulisia musi byc bez dzieci i innych zwierząt.
Było kilka smsów w sprawie adopcji Bulisia typu -moge go przygarnąc jesli go ktos przywiezie których nie biore pod uwage ani nie odpisuje bo i nie ma na co.
Sa zainteresowane adopcja Bulisia 2 sensowne domki które spełniaja warunki których Bulis potrzebuje wiec zobaczymy jak sie sprawy potoczą dalej.

Posted

Jeżeli będziecie coś wiedziały na temat adopcji Buliego to proszę o kontakt na PW. Moja mama jest nim zainteresowana, ale jeśli znajdzie się dla niego dobry dom to weźmiemy jakiegoś innego psiaka:)

Posted

aldira napisał(a):
i jamniczek buli juz w domku czy nadal czeka? chyba mu juz nie wiele zostalo ze wzgledu na wiek ....

On ma 7 lat dopiero, to jeszcze zostało mu sporo..

Posted

leni356 napisał(a):
On ma 7 lat dopiero, to jeszcze zostało mu sporo..

Dokładnie tak. Średnia życia jamnika to 15 lat a ja sama znam kilka które przeżyły 17 i więcej.
Ruda i Rambo mają po 8 a Ganga ma 6.