Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj jest konto:
68 1240 1372 1111 0010 2812 7861
[FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce

[/FONT]

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ale chyba do tego konta jakis dopisek powinnie byc na jaki cel i kto ma do konta dostęp ?

To konto,które podawała Ewab

Ja już sama nie wiem gdzie suki będą,czy są hoteliki,czy co...

Posted

trzeba by te sunie jakos nazwać, zeby można było robić właśnie dopiski...bo jest tak:

sunia z ok. Strawczyna plus maluchy - zabrane na chwiliwy tymczas - buda i jedzenie

sunia z ok. Końskich - z maluchami, ale jeszcze nie zabrana (prawdopodobnie do hotelu, no bo nie ma innego wyjścia) - tu Madaa z Krakowa oferuje tymczas dla 5 szczeniorów!:loveu::loveu::loveu:

sunia z Pakosza - i 11!!!!! maluchów:( zdjęcia jutro - też nie ma jej gdzie zabrać!

nad kontem i rozliczeniem czuwa EwaB;)

Posted

andzia69 napisał(a):
trzeba by te sunie jakos nazwać, zeby można było robić właśnie dopiski...bo jest tak:

sunia z ok. Strawczyna plus maluchy - zabrane na chwiliwy tymczas - buda i jedzenie

sunia z ok. Końskich - z maluchami, ale jeszcze nie zabrana (prawdopodobnie do hotelu, no bo nie ma innego wyjścia) - tu Madaa z Krakowa oferuje tymczas dla 5 szczeniorów!:loveu::loveu::loveu:

sunia z Pakosza - i 11!!!!! maluchów:( zdjęcia jutro - też nie ma jej gdzie zabrać!

nad kontem i rozliczeniem czuwa EwaB;)

Dopisałamto do 1. postu w celu rozróżnienia suk)

Posted

[quote name='Basia1968']Ta sunia z 11-tką to własnie ma iśc do pani Joasi - ja rozmawiałam z pania joasia i czekałam na potwerdzenie pani teresyborcz - której bardzo bardzo dziekuję za szybka reakcję - boże jak się cieszę że sunia będzie bezpieczna jak pomyślę, że te szczeniaczki tak nosi do tego faceta od dom:-(:-(

A jaki to koszt miesięczny?

Posted

Andzia69, pomyliłas się, Maada ma wziąc na dt te małe szczeniorki ze Strawczyna.

Te duże z suką mają jechać do hotelu.

Natomiast dzwoniłysmy o tą z 11 szczeniakami . Facet mówi,że zostały tylko 3, nie wie, co z resztą ,ale sa tam jeszcze inne dorosłe psy.
Jutro jedziemy tam z andzią69 zorientowac sie w sytuacji.

Posted

Eh... To jakiś koszmar.
Tylko szczerze mówiąc nie do końca mogę się zorientować, które psiaki mają już zapewnione bezpieczne schronienia?
Mnie do reszty poruszyła ta suczka z 11 maluchami, które nosiła do tego Pana... Tylko dlaczego zostały przy niej tylko 3? Co się stało z resztą...?:-( Strach myśleć...

Posted

U jOASI 10 ZL DZIENNIE PLUS KARMA SUPER WARUNKI, CIEPŁO WEWNĄTRZ, POLECAM OGROMNIE NIGDZIE TANIEJ NIE MA . PANI JOASIA NIE ZEDRZE SÓRY Z WAS.policzy NIE ZA WSZYSTKIE RZECZ JASNA TAK ABY BYŁO DOBRZE, NIE TRZEBA TEŻ ODRAZU CAŁEJ SUMy Z GÓRY. CŻĘŚC ABY TYLKO JUŻ BYŁY BEZPIECZNE. POWIEDZIAŁAM ŻE WASZ GRUPA TO NAJGODNIEJSI ZAUFANIA LUDZIE I JA TEŻ BĘDE POMAGAĆ. CIOTECZKI POMOGĄ. PANIENKI PANI JOASI JUŻ TĘSKNIA DO SZCZENIORÓW MĄDREJ SUNI.

JAMNISIE I SZCZENIORY PROSZE DO MNIE PRZYWIEŻĆ JAK NAJSZYBCIEJ, NAWET JUTRO ILE JEST TYCH MAŁYCH SZCZENIACZKÓW. TRANSPORT MOŻE BYC DO KATOWIC ALBO DO GLIWIC.
MOŻE W DRODZE POWROTNEJ KTOŚ KTO POJEDZIE ZABIERZE MAŁĄ SUNIE DO KIELC DLA RODZINY.

DOPIERO ODPOSUJE BO WROCIŁAM ZE SPACERU PSIOWEGO.

Posted

P.Tereso, tą suczkę z Strawczyna zgłaszano, jako jamniczkowatą, ale okazało się,że z jamnikiem raczej nic wspólnego nie ma.
To jej dzieci jadą do Krakowa do Maady:). Natomiast sunia zostanie na dt koło Kielc i tu później będzie sterylizowana.

I to jest pewne. Natomiast ta spod Końskich ma być zabrana do hotelu w Odrowążu. Mam tylko nadzieję,że da się złapac, bo te osoby, co zgłaszały ,mówiły ,ze nie daje podjść do małych.

Do tej, która miała 11/ na obrzeżach Kielc/, jedziemy jutro rano z andzią69, zorientujemy się, co się stało ze szczeniorkami.
Tylko raczej chyba nie będzie takiej możliwości, żeby sunię z tymi, co zostały zawieźć jutro do Brześcia, bo andzia69 ma mało czasu.

Posted

w każdym razie miejsce jest i warunki królewskie, jeśli nawet po jutrze to nie ma sprawy. dajcie znać pani Joasi kiedy przyjeżdzacie i ile ich będzie, trzeba szukać bo może sunia nosiła te małe na ratunek jeszcze gdzie indziej. Boże co za mądre stworzenie.!!

moja planowana do Mielca sunia pójdzie na czas braku miejsca do dt płatnego, i wskoczy na pierwsze zwolnione miejsce W Mielcu, i tak byłby rozwiązany problem suń.

nie macie jakiego transportu przy okazji ze Śląska do KIELC ? NIKT NIE WRACA PRZEZ KATOWICE, GLIWICE itp.PILNE

Posted

erka napisał(a):
Andzia69, pomyliłas się, Maada ma wziąc na dt te małe szczeniorki ze Strawczyna.

Te duże z suką mają jechać do hotelu.

Natomiast dzwoniłysmy o tą z 11 szczeniakami . Facet mówi,że zostały tylko 3, nie wie, co z resztą ,ale sa tam jeszcze inne dorosłe psy.
Jutro jedziemy tam z andzią69 zorientowac sie w sytuacji.

fakt - pomyliło mi się z nadmiaru tych szczeniorów i ich matek:(

no więc tak:

1.Strawczynka (sunia ratlerkowato-jamnikowata z betonowej rury) + 6 malców - matka zostaje w budzie pod Kielcami, ranny maluszek w dt w Kielcach, 5 maluchów jedzie do Magdy do Krakowa (prosba o spręzenie się w ogłoszeniach!!!!)

2. Koniczynka (sunia z ok. Konskich - nic innego z imienia mi się nie kojarzy z tą miejscowoscia) - jedzie z 6 maluchów do Odrowąża do hotelu - koszt 30 zł/doba (trzeba choć sukę zaszczepic na wściekliznę) - prośba o pomoc w zbiórce finansów, ogłoszenia

3. Pakoszka - jutro zobaczymy jaka sytuacja i ile jest w koncu maluchów - ma isć do p. Joasi dzieki p. Teresie - prosba o pomoc w transporcie, kosztach utrzymania, ogłoszenia

chyba teraz dobrze napisałam:oops:

Posted

TRANSPORT DO Kielc na jak najszybciej.(JUTRO NIEDZIELA) gdyby ktoś coś wiedział to proszę o tel 502526010 lub PW

w przyszłym tygodniu , mniej więcej kiedy miałby jechać kuzyn ewab? bo jak nic nie będzie to musimy skorzystać, choć dalej sie staram.

Posted

A czy wiadoma jest płeć szczeniaków ze Strawczynka ?
Może mi ktoś podesłać zgodnie z numeracją jaka jest na wątku szczeniaków z Kielc , pilnie potrzebne do bazarku z imionami i jeszcze pytanie czy Zorro musi zostać Zorrem czy można wystawić możliwość nadania mu imienia na bazarku ?

http://www.dogomania.pl/threads/148818-SZCZENIAE-TA-Z-KIELC-Prosimy-o-pomoc-dla-nich-PILNE-DT-aktualizacja-str-1