erka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To jest konto do wpłat na szczeniory z tego wątku: 68 1240 1372 1111 0010 2812 7861 Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak” ul. Św. Leonarda 1/4 25-311 Kielce z dopiskiem "na szczeniaki" Quote
erka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Agnieszka24, jak juz przejmiesz wątek, to wstaw to konto do pierwszego postu:). Andzia69, ja się tam przypatrzyłam na miejscu i widziałam, co trzeba.:eviltong: Quote
Agamol Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 przelałam narazie 20 zl ale po 20 postaram się jeszcze coś przelać... Quote
Maupa4 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='agnieszka24']Jeśli chcecie, to ja mogła bym przejąć watek. Zgodnie z prośbą zmieniłam osobę prowadzącą wątek. Quote
MartynaP Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='agnieszka24'] [SIZE=3] DT DLA SUKI Z DWOMA OCALAŁYMI SZCZENIAKAMI [SIZE=3] (sunia z Pakosza,nie ma dla niej i dla szczeniaków nic,można brać na dt nawet po jednym) która to sunia??? Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='MartynaP']która to sunia??? To ta Ruda suczka z dwoma szczeniakami: Quote
GoskaGoska Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 i ona jeszcze na jakis lancuchu uwiazana :( masakra Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Niestey tak :( Kiedy facet wyciągała ją za ten łańcuch, trzęsła się jak galareta i za nic nie chciała wyjść :( Tak sobie wczoraj myślałam nad powodem tego uwiązania suni.. Skoro ona miała 11 małych i nosiła je do ludzi, to może facet uwiązał ją po to, by nie mogła ich spowrotem przynieść?? Dziewczyny zadzwońcie dzisiaj do tego faceta, żeby dowiedzieć się gdzie podziały się pozostałe maluszki! Ja nie mam do niego numeru.. Może maluchy zostały gdzieś w polu i nie mogą odnaleść matki :placz: Quote
jusstyna85 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Naa.....miała pogadać z facetem o DT,dała już jakąś odpowiedź? Agnieszko-dopisz w tytule,że pilnie potrzebne pieniądze Quote
andzia69 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Aga - zmien troszkę 1 post - coby był bardziej przejrzysty:) czyli: Koniczynka..i jej historia, zdjęcia, wiadomość, ze jest w tej chwili w hoteliku i potrzeba finansowego wsparcia Pakoszka - to samo plus, że prawdopodobnie pojedzie do hoteliku w Brześciu - potrzeba wsparcia finans. i transportu nr konta i dane stowarzyszenia no i chyba tyle na razie.... Quote
NaamahsChild Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To na dzień dzisiejszy któraś potrzebuje dt? Bo się pogubiłam. Quote
andzia69 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Naa - jesli mogłabyś zabrać na tymczas tą sunie z łancucha lub któregoś psiaka z jej towarzystwa to byłoby super :) Chopin z mojego podpisu też bardzo potrzebuje dt... Quote
erka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Na ten Pakosz pójdziemy jutro, albo we wtorek, ewab ma załatwić jaką męską obstawę:eviltong:. Musimy się dowiedziec wogóle , czy ten rudy uwiązany pies, to matka szczeniaków. Ale gdyby on chciał je oddać, to gdzie zabrać tą sunię ze szczeniakami? Nie wiem, czy następny hotel będzie do udźwignięcia finansowo? Przydałby sie tymczas dla tych szczeniorków chociaz na kilka dni,zeby oswoiły sie z człowiekiem. Miałam wczoarj telefon o szczeniaka spod Kielc, ale w tym domu są dzieci, nie wiem, czy by chcieli takiego szczeniaka. Te dzikuski na razie są bardzo przestraszone, gryzą przy próbie łapania, ale przecież wystarczyłoby nawet kilka dni socjalizacji i mogłyby iśc do domu z dziećmi.. Quote
Agucha Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja mogę wziąć na krótki tymczas jednego, co prawda mam dzieci w wieku 5 i 7 lat i liczę się z ryzykiem, ale może uda mi się jakoś je obeznać ze sobą... Byłabym wdzięczna gdyby ktoś malucha odrobaczył choć jeden raz, zanim by do mnie dotarł - kto wie co on tam w kichach nosi, a nie chcę ryzykować zdrowia dzieci... ...ale co dalej i co z transportem? :roll: Quote
erka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Agucha, dzięki za propozycję:).Wszystko będzie wiadomo, jak porozmawiamy z właścicielem posesji. Czy trzeba szybko zabierac tylko szczeniaki, czy tez ich matkę. Quote
andzia69 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Gdyby Agucha wzięła jednego malucha, a Naa któregos innego piesa - to byłoby super!:) zawsze to ciutkę mniej by było do ulokowania... Quote
Evelka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A w jakim mniej więcej wieku są te dzikuski - maluszki? Aha i ile ich jest? Wiadomo? Quote
Agucha Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Maluchów jest 2 - jeden czarny podpalany, drugi a' la płowy. jak na moje oko mają ok. 3 miesięcy :) Ich zdjęcia sa na poprzednich stronach ;) Quote
andzia69 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Evelka - zdjecia maluszków, które szukaja dt: wiecej zdjeć na str. 9 - również zdjecia suni, która już z 6 malcami 3-tyg. pojechała do hoteliku Quote
Evelka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dziękuję za wieści. I przepraszam, że nie spojrzałam od razu na wcześniejsze strony:oops: Zatem jeśli byłby transport i karma (u nas strasznie kiepsko z finansami) to możemy wziąć szczeniorka na niezbyt długi tymczas. Mam nadzieję, że to coś pomoże:) Quote
andzia69 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Evelka napisał(a):Dziękuję za wieści. I przepraszam, że nie spojrzałam od razu na wcześniejsze strony:oops: Zatem jeśli byłby transport i karma (u nas strasznie kiepsko z finansami) to możemy wziąć szczeniorka na niezbyt długi tymczas. Mam nadzieję, że to coś pomoże:) Ewelka - super by było - w środę prawdopodobnie będziemy transportować 5 szczylków do dt w Krakowie do Maady od innej sunieczki - to jeśli do tego czasu dałoby się maluchy wyłapac to moze i jeden więcej by sie załapał do Krakowa:) Agucha - mamy się rozglądać za transportem ewentualnie? bo może gdyby udałoby się je złapac to wszystkie by pojechaly do Krakowa a chyba Bonsai pisała, że do Krakowa często jexdzi to by malucha zabrała na Sląsk Quote
Recommended Posts