jusstyna85 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='erka']Jusstyna85, a mogłabyś wstawić do pierwszego postu te zdjęcia, któe na razie są , czyli tej małej suni ze szczeniakami z rury :). Ewab to ta sunia ma już watek,tak? To jest ta sunia? http://www.dogomania.pl/threads/177761-Sunia-z-maA-ymi-pilnie-szuka-DS Bo jeśli tak,to zmienie tytul i opis tylko na tą dużą ze szczeniakami + na tą" A zostaje jeszcze bez żadnego schronienia suka na obrzeżach Kielc z 11 szczeniakami!!!!" Quote
erka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tak, eneda wczoraj założyła jej watek. To może rzeczywiście ten zostawic dla tej dużej i tej z 11-tką. Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 erka napisał(a):Tak, eneda wczoraj założyła jej watek. To może rzeczywiście ten zostawic dla tej dużej i tej z 11-tką. Nie ma sprawy, tylko napiszcie coś więcej o tej suni z 11-stką... Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 horror z tymi psiakami cholera jakbym byla na miejscu sama byc wzięła parę :( Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Basia1968 napisał(a):słuchajcie rozmawiałam z Panią z Brzyścia z hoteliku w sprawie suni z tymi 11 szczeniakami. Trzeba by zaprosić Panią TERESEBORCZ ona ma tam stałe miejsce - jesli sie zgodzi, to pani przyjęłabby sunię z małymi. Co do kosztów, to jeszcze trzeba ponegocjować. Może podjąc współpracę z Fundacja i allegro robić. Cholera serce mi pęknie jak pomyslę, że ta sunia tak prosi o pomoc. Napisałam jej PW Quote
ewab Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Jusstyna z którą fundacją? Zwierzaki są pod opieką ŚTOZ-u, wspierane przez niezrzeszone dogomaniaczki. Czy chodzi o konto do allegro. Jeśli tak to podaję: 68 1240 1372 1111 0010 2812 7861 [FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce[/FONT] Wpłaty mile widziane. Ta gromadka będzie potrzebowała sporo na utrzymanie, opiekę weterynaryjną no i jeszcze dojdą sterylki dla suk. Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='ewab']Jusstyna z którą fundacją? Zwierzaki są pod opieką ŚTOZ-u, wspierane przez niezrzeszone dogomaniaczki. Czy chodzi o konto do allegro. Jeśli tak to podaję: 68 1240 1372 1111 0010 2812 7861 [FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce[/FONT] Wpłaty mile widziane. Ta gromadka będzie potrzebowała sporo na utrzymanie, opiekę weterynaryjną no i jeszcze dojdą sterylki dla suk. To do mnie? ja nie pisałam o żadnej Fundacji,Basia pisała... Ja pisałam do P.Teresy,żeby tutaj zaglądnęła,bo Basia pisała,że ma znajomości w jakimś hoteliku w Brześciu Quote
Jaaga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Bardzo cieszę się, że sunia z 7 młodymi pojedzie do hoteliku. ewab, napisz może jakie bedą koszty ich utrzymania, może uda się tu cos nazbierać na ich pobyt. Pobyt w hoteliku tak dużej suki i stadka młodych głodomorów będzie pewnie kosztowny. Szkoda, ze u mnie adopcje stoją, bo wzięłabym któregoś. Quote
Jaaga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Przeczytałam, że ta duża suka z młodymi, których nie chce pokazać, ma jechac do hoteliku załatwianego przez ewab. Czy źle zrozumiałam? Wiem, ze ta druga jest bez schronienia, ale jej chociaz nikt nie chce widłami zabić. Quote
Jaaga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ewab napisał(a): Dużą sukę przwozimy jutro do płatnego hoteliku - porobimy wtedy zdjęcia. O tą wiadomość mi chodziło. Quote
Kar0la Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 erka napisał(a):J(...) A zostaje jeszcze bez żadnego schronienia suka na obrzeżach Kielc z 11 szczeniakami!!!! Ten facet, który to zgłaszał,mówi, że suka prosi o pomoc! Po kolei przynosi do niego maluchy, a on odnosi je z powrotem tam, gdzie ona koczuje:placz::placz: Wiadomo jakiej wielkości jest ta sunia? Jest szansa na jakieś zdjęcia? Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kar0la napisał(a):Wiadomo jakiej wielkości jest ta sunia? Jest szansa na jakieś zdjęcia? Co z nimi będzie , ja nie moge :(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
saskia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A może zmienić tytuł wątku, że potrzebna jest osoba z okolic Kielc do zrobienia suni zdjęć? Bez nich właściwie nie ma szans na domy... Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='saskia']A może zmienić tytuł wątku, że potrzebna jest osoba z okolic Kielc do zrobienia suni zdjęć? Bez nich właściwie nie ma szans na domy... Ja myśle,że wszystkie os z Kielc wiedzą o tej suni... Czyli na teraz potrzebne taK: Pieniądze na hotelik dla suni z siedmioma szczeniakia + DT dla 11 szczeniaków i ich matki Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Naamahs...napisała mi na gg,że odezwie sie za godzine,będzie kombinować z dt... Quote
TERESA BORCZ Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 DZIEWCZYNY KOCHANE,odpowiadam na link sos otrzymany od kilku cudnych cioteczek: moje zarezerwowane miejsce dla suni, mogę przekazać wielkiej ze szczeniorami, jeśli to jest jeszcze aktualne. Rozmawiałam z Panią Joasią i się wstępnie zgodzila.warunki super(córy się zajmą uszczęsliwianiem podrośniętych szczeniorów) i obiecalam solennie że wszystkie ile nas jest będziemy pracować nad wyadoptowaniem psiaków w odpowiednim czasie.. jeśli jest ok z waszej strony, wynegocjowałam choć raczej w przypadku złotej pani Joanny to nie są negocjacje ale prośba, i przyjęta, możecie psiurę zabierać od razu z częscia czesnego narazie a cioteńki dołożą starań by wszystko poszło gładko Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Narazie to chociaz trzeba by jakies jedzenie dla suczek zalatwic. :(:( Quote
TERESA BORCZ Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 poleciał mi post. sam. hotelik JOASI ZAPEWNIA SUNI I DRUZYNIE 11 POMIESZCZENIE WEWNĘTRZNE, CIEPŁE, I NAJLEPSZE CHYBA W POLSCE WARUNKI ZA REWELACYJNĄ CENĘ. MOŻNA JECHAĆ JUZ TERAZ. UZGODNIONE. nie mam za wiele czasu ale i nie wiem co z jamniorą I i szczeniaczkami. ale negocjuje miejsce u nas na Śląsku. Pogubiłam się w tych psich dramatach. Były 3 rodzinki?? BARDZO PRACUJE NAD CHOPIN, I CZEKAM NA ROZWIĄZANIE I TEGO PROBLEMU. ODEZWĘ SIĘ. Quote
andzia69 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kar0la napisał(a):Wiadomo jakiej wielkości jest ta sunia? Jest szansa na jakieś zdjęcia? Ja dzisiaj nie dam rady tam jechać, mogę jutro wcześnie rano - jak nic innego Erka nie wymyśliła to rano tam pojedziemy chociaż im zdjecia porobić...nic innego na tą chwilę nie jesteśmy w stanie zrobić...:( Quote
obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tereso bardzo się ciesze, że udało się to, o czym rano mi pisałaś.Pani Joasia zajmie sie w super sposób psiakami..... Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A worek karmy, zeby chociaz mialy co jesc. :(:( Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):poleciał mi post. sam. hotelik JOASI ZAPEWNIA SUNI I DRUZYNIE 11 POMIESZCZENIE WEWNĘTRZNE, CIEPŁE, I NAJLEPSZE CHYBA W POLSCE WARUNKI ZA REWELACYJNĄ CENĘ. MOŻNA JECHAĆ JUZ TERAZ. UZGODNIONE. nie mam za wiele czasu ale i nie wiem co z jamniorą I i szczeniaczkami. ale negocjuje miejsce u nas na Śląsku. Pogubiłam się w tych psich dramatach. Były 3 rodzinki?? BARDZO PRACUJE NAD CHOPIN, I CZEKAM NA ROZWIĄZANIE I TEGO PROBLEMU. ODEZWĘ SIĘ. A jaka cena wchodzi w grę? Są 3 suki- dwie na tym wątku + 1 jamnikowata na innym... Quote
NaamahsChild Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja możliwe, że mogłabym wziąć na dt tą większą sunię, ale musiałabym zobaczyć fotki [w zasadzie nie ja, a mój TŻ, odkąd ze mną mieszka, uważa, że ma prawo decyzji w tych sprawach;) a on jednak jest estetą]. Quote
Recommended Posts