Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelka']Kurczę... Straszna bida...:( A jest przecudna przecież!

A co z tymi dwoma szczeniakami, wiadomo coś? Kiedy będzie próba ich łapania?

Evelka - podaj na pw jakieś namiary na siebie - po maluchy mają jechać jutro a w srodę jest transport:) Czy dałabys radę ew. przechowac tego drugiego psiaka, który miałby jechać na dt do Aguchy do czasu odbioru (Piątek?) go ew. przez Bonsai???

trza napisać pw do Bonsai z zapytaniem kiedy znowu jedzie z K-wa na Śląsk i czy zabierze malucha

PILNE - trza to zgrać, bo inaczej te 2 maluchy nie pojada jak nie będzie dograne:(

[quote name='NaamahsChild']Weźmiemy tą suczkę collakowatą na dt:)
Do kogo mam wyskrobać PM ze wszystkimi informacjami?

[quote name='Agucha']Transport z Ostrowca Św. do Wrocławia przewidziany jest na TEN PIĄTEK.
Jeżeli uda się coś załatwić, skontaktujcie się z Viris.

Super! no to kolejna rzecz do załatwienia - o transport trzeba pisac do Viris (trza jej podać jakieś namiary na pW) - Naa napiszesz????

Posted

Napisałam juz info z linkiem, na wątku Loli- suni, którą Viris ma wieźć do Wrocka w piątek ;)
ewab, zadeklarowała że będzie w kontakcie z Viris .
Napisałam też do Spinci, odnośnie collaczkowej suni :)

Posted

Agucha - w jakim mieście ty mieszkasz? pytam, bo Bonsai, która by ewentualnie wiozła malucha wiedziała...

to jeszcze podsumuję - a raczej spróbuję:

- 5 maluchów suni z rury z innego watku - jadą do krakowa do Maady:roll: (Linssi i Ewelinka jako łapacz:evil_lol: wiozą) - 1 jedzie do Rudzi
- 2 maluchy suni Pakoszki - jak sie złapią - jadą razem - tyż do Krakowa - jeden pojedzie do dt do Aguchy - drugi do Evelki
- kolaczka - goscinny występ na wielu watkach - ma pojechać do dt do Naa do Wrocławia - wiezie ją Viris

w dalszym ciagu szukamy transportu dla Chopina do Radomska - tyż z innego watku:roll:

poprawiłam:)

Posted

Andzia 4 maluchy Strawczynki vel Moli Didi jadą do Maady do Krakowa
1 sunia też od Strawczynki jedzie do znajomych Rudzi do Wadowic (odbiór w Krakowie)

Co do maluchów Pakoszki, przyznaję, nie jestem pewna:oops:

Posted

Weszłam na dogo bo jestem na wyjezdzie, dzieki ewab za telefon - ja jade w piatek, ale teraz trafilam na watek suni ktora mam transportowac i tam jest prosba zeby jechac pozniej (w piatek, ale w pozniejszych godzinach)
nie wiem jak dam rade z 3 psami (jedna moja) jechac taka trase i wracac po nocy wiec na razie przyjmujemy ze to co mowilam przez telefon jest nadal aktualne
reszta na telefon nadal, we srode bede w domu dopiero

Posted

[quote name='Agucha']No własnie czy ktoś kontaktował się z Fundacją Dr. Lucy?
Napiszę do Spinci, ona tam prężnie działa ;)

No jestem, jestem. Jak możemy pomóc? NaamahsChild, dobrze wyczytałam, ze Ty zaoferowałaś tymczas kolaczce? To pisz lub dzwoń i mów czego potrzebujesz. Albo sygnał puść, ja oddzwonię, nieważne....

Posted

Dola sunieczek ciekawosta podniszaca je na sam szczyt;)

Dlaczego psie nosy nie zamarzają w czasie zimy?
Zdrowe psy powinny mieć zawsze wilgotne nosy. Czy to jest niebezpieczne w czasie dużego mrozu? Czy nos może zamarznąć? Otóż, nie! Nos jest najbardziej ogrzewaną częścią ciała Twojego psa. A zatem mokry nos psa nigdy nie zamarznie, gdyż jego organizm ciągle dostarcza w to miejsce ciepło.

Posted

Już jestem! Przepraszam, że dopiero teraz, ale ciągle jeszcze nie mam neta w domu...:/
Zatem oczywiście czekamy na malucha:) Zaraz piszę PW do andzi69 z wszystkimi namiarami.