Agucha Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No to do dzieła - zgadujcie się! Może się uda za jednym zamachem :) ...nie wiem czy nie wypadałoby się coś dorzucić do paliwka w takim układzie...:roll: Quote
ewab Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 O rany jest szansa by się suczydłu powiodło:lol:. Będę w kontakcie z Viris. Quote
andzia69 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Evelka']Kurczę... Straszna bida...:( A jest przecudna przecież! A co z tymi dwoma szczeniakami, wiadomo coś? Kiedy będzie próba ich łapania? Evelka - podaj na pw jakieś namiary na siebie - po maluchy mają jechać jutro a w srodę jest transport:) Czy dałabys radę ew. przechowac tego drugiego psiaka, który miałby jechać na dt do Aguchy do czasu odbioru (Piątek?) go ew. przez Bonsai??? trza napisać pw do Bonsai z zapytaniem kiedy znowu jedzie z K-wa na Śląsk i czy zabierze malucha PILNE - trza to zgrać, bo inaczej te 2 maluchy nie pojada jak nie będzie dograne:( [quote name='NaamahsChild']Weźmiemy tą suczkę collakowatą na dt:) Do kogo mam wyskrobać PM ze wszystkimi informacjami? [quote name='Agucha']Transport z Ostrowca Św. do Wrocławia przewidziany jest na TEN PIĄTEK. Jeżeli uda się coś załatwić, skontaktujcie się z Viris. Super! no to kolejna rzecz do załatwienia - o transport trzeba pisac do Viris (trza jej podać jakieś namiary na pW) - Naa napiszesz???? Quote
Agucha Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Napisałam juz info z linkiem, na wątku Loli- suni, którą Viris ma wieźć do Wrocka w piątek ;) ewab, zadeklarowała że będzie w kontakcie z Viris . Napisałam też do Spinci, odnośnie collaczkowej suni :) Quote
NaamahsChild Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='andzia69']Super! no to kolejna rzecz do załatwienia - o transport trzeba pisac do Viris (trza jej podać jakieś namiary na pW) - Naa napiszesz???? Jasne, że tak:) Quote
erka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 NaamahsChild, to cudownie,że możesz zaopiekować się tą biedną kolaczką , wielkie dzięki.:loveu: Quote
ewab Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ciotka Viris wyznaczyła na piątek taką godzinę wyjazdu, że nie wiem czy w czwartek zdążę położyć się spać:eviltong:. Quote
andzia69 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Agucha - w jakim mieście ty mieszkasz? pytam, bo Bonsai, która by ewentualnie wiozła malucha wiedziała... to jeszcze podsumuję - a raczej spróbuję: - 5 maluchów suni z rury z innego watku - jadą do krakowa do Maady:roll: (Linssi i Ewelinka jako łapacz:evil_lol: wiozą) - 1 jedzie do Rudzi - 2 maluchy suni Pakoszki - jak sie złapią - jadą razem - tyż do Krakowa - jeden pojedzie do dt do Aguchy - drugi do Evelki - kolaczka - goscinny występ na wielu watkach - ma pojechać do dt do Naa do Wrocławia - wiezie ją Viris w dalszym ciagu szukamy transportu dla Chopina do Radomska - tyż z innego watku:roll: poprawiłam:) Quote
Agucha Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 andzia, mieszkam w Rybniku ;) Myslę, że nie byłoby problemu odebrac malucha gdzieś na trasie Rybnik - Gliwice :) Quote
andzia69 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no to chyba jakoś damy radę;) najgorsze to dogranie wszystkiego... Quote
ewab Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Andzia 4 maluchy Strawczynki vel Moli Didi jadą do Maady do Krakowa 1 sunia też od Strawczynki jedzie do znajomych Rudzi do Wadowic (odbiór w Krakowie) Co do maluchów Pakoszki, przyznaję, nie jestem pewna:oops: Quote
Viris Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Weszłam na dogo bo jestem na wyjezdzie, dzieki ewab za telefon - ja jade w piatek, ale teraz trafilam na watek suni ktora mam transportowac i tam jest prosba zeby jechac pozniej (w piatek, ale w pozniejszych godzinach) nie wiem jak dam rade z 3 psami (jedna moja) jechac taka trase i wracac po nocy wiec na razie przyjmujemy ze to co mowilam przez telefon jest nadal aktualne reszta na telefon nadal, we srode bede w domu dopiero Quote
ewab Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Viris, jeśli tylko zdecydujesz, że dasz radę wziąć psicę (a nam uda się ją złapać), dostosujemy termin wyjazdu do Twojego harmonogramu. Quote
Viris Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ok super dzieki za zrozumienie i jestesmy w kontakcie Quote
Spinca Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Agucha']No własnie czy ktoś kontaktował się z Fundacją Dr. Lucy? Napiszę do Spinci, ona tam prężnie działa ;) No jestem, jestem. Jak możemy pomóc? NaamahsChild, dobrze wyczytałam, ze Ty zaoferowałaś tymczas kolaczce? To pisz lub dzwoń i mów czego potrzebujesz. Albo sygnał puść, ja oddzwonię, nieważne.... Quote
divia_gg Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dola sunieczek ciekawosta podniszaca je na sam szczyt;) Dlaczego psie nosy nie zamarzają w czasie zimy? Zdrowe psy powinny mieć zawsze wilgotne nosy. Czy to jest niebezpieczne w czasie dużego mrozu? Czy nos może zamarznąć? Otóż, nie! Nos jest najbardziej ogrzewaną częścią ciała Twojego psa. A zatem mokry nos psa nigdy nie zamarznie, gdyż jego organizm ciągle dostarcza w to miejsce ciepło. Quote
andzia69 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 do Evelki nie mamy żadnych namiarów....jak nie bedzie potwierdzenia i namiarów to maluch jeden nie pojedzie:( Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Evelka odezwij się proszę...bo nie mamy jak dograć transportu.. :shake: Quote
Evelka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Już jestem! Przepraszam, że dopiero teraz, ale ciągle jeszcze nie mam neta w domu...:/ Zatem oczywiście czekamy na malucha:) Zaraz piszę PW do andzi69 z wszystkimi namiarami. Quote
andzia69 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ewelinka - mam już adres i telefon do Evelki:) czyli teraz czekamy na wieści od Erki czy dalo radę maluszki połapać:) Quote
Owieczka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trzymam kciuki za maluchy... Oby wszystko sie udało a tak przy okazji Zapraszam na bazarek !! Psiaki z Fundacji Maja traca tymczas !!! http://www.dogomania.pl/threads/1780...-00?p=13927117 Quote
Evelka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trzymam za to kciuki i proszę o kontakt jak tylko będzie coś wiadomo:) Quote
Evelka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trzymam kciuki, żeby się udało:) I bardzo proszę o kontakt jak już będzie coś wiadomo. Quote
Recommended Posts