malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A ja tam przyjrzałabym się jednak temu podobnemu - chodzi o tę Afrykę na piersiach, której na zdjęciach nie widać. Na pewno nie damy spokoju - to jest wbrew zasadom, które wyznajemy. Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Malibo nie piszę ,zeby dać spokój szukaniu Hero .Tylko dać spokój porównywaniu go do psa na drugim zdjęciu a to jest róznica . Ten piesek i Hero to dwa zupełnie inne psy .Kropka ,Chodzę tam i widze dokładnie . Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Szkoda tego psa co sobie tak calkiem nie radzi w schronie. A z Hero to naprawede cos niesamowitego, bo przeciez zaczelyscie go szukac niedlugo potem jak zostal wyciagniety Fabian i od razu go nie bylo ............ Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Szarotko a nie założyłabyś biedakowi wateczku ?Tylko ty zwróciłoaś na niego uwage ,co ty na to ? Nie chcę mieszać tu na wątku Hero Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ham ja zwrocilam uwage na Hero tez i co ?? A masz jakies przyzwoite zdjecie czy to co jest? No i trzeba by mu dac imie. Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie mam innego ,ale to kwestia kilku dni jak znowu pojadę i Ci dam najpiękniejsze jakie tylko będę mogła zrobić:loveu: Imię ,powiadasz Biedny Henio :oops:Moze być i spadamy z wątku Hero Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ok. zaloze pozniej, bo musze wreszcie zejsc chociaz na pare godzin z dogo, bo oszaleje ............................... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Off: W Nowodworze jest zagryzana sunia, która już straciła oczko, szukamy dla niej deklracji na hotelik. Czy ktoś mógłby choć 5 zł zadeklarować? Potrzeba jest pilna... http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-w-Nowodworze-POTRZEBNE-FUNDUSZE-POMOCY/page250 Quote
Olga7 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja dorzucę jednorazowo na sunię 10 zl -a potem choć te 5 zl postaram się -ale po 15-tym lutego dopiero i proszę o przypominanie mi na pw /bo nieraz mogę zapomnieć ,jesli nie wpiszę do kalendarza zaraz/. A macie fot. inne tej suni moze ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Przepraszam, że offuję dalej na wątku Hero, ale odpowiem tylko Oldze. Tu jest jej wątek, są fotki i tam dopisz swoją dekl. Dziękuję Ci serdecznnie!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/179511-MaA-a-terierkowata-sunia-bez-oczka-gryziona-w-boksie-PILNIE-SZUKA-FUNDUSZY-I-DT/page2 Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mamy watek tzw. ogolny Hero plus wszystkie inne psy :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A o Herusiu nie zapomniałam i tak jak wcześniej pisałam pojadę w weekend go szukać. Tylko czy jest ktoś z Zamościa, kto nie jest znany w schronie i mógłby ze mną pojechać? Im więcej nas tym lepiej, ja by, poszła w jednym kierunku, ktoś w drugim i byśmy szukali. Kolejna sprawa - czy boksy mają dobrą widoczność, tzn. cmożna zajrzeć do bud nawet z daleka i widać ich zawartość? Bo zamierzam dokonać dokładnej inspekcji.Przeszukam cały schron. Tylko nie wiem czy lepiej iść z fotą jego i ją pokazać schroniskowcom czy lepiej się nie przyznawać i szukać samemu? Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To juz musisz z Tola lub funia ustalic, bo one to juz tam kazdy zakamarek znaja. Spojrz tez tam na Muminka i biednego Henia. Tam to by trzeba cale schronisko wyniesc chyba.:placz::placz::placz::placz::-(:-(:-( Quote
E-S Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Szarotka']Mamy watek tzw. ogolny Hero plus wszystkie inne psy :):)[/QUOTE] Hero nadal jest bohaterem - wirtualnie teraz pomaga innym, bardzo potrzebującym jego pomocy. Dzielny psiak. Tylko żeby się cholera jasna ZNALAZŁ W KOŃCU !!!! Ewa Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zgadzam sie: Hero rozkazujemy ci, zebys sie znalazl :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ha, Muminek to psiak, w którym na zabój się mój mąż zakochał. Boję się czy nie zechce go przywlec ze schronu, bo dokuczał mi mocno jak go zobaczył. Porobię psiakom zdjęcia jeśli będzie można. Przed weekendem skontaktuję się z funią albo Tolą i obgadamy sprawę. A póki co - kto jeszcze jest z Zamościa?> Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Sacred Pirahnia i chyba widzialam jeszcze kogos. Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hero mi sie stracil przy dodawaniu Kodinkia :(:( Hero gdzie jestes ?? Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Będzie ,będzie nie płacz .Znajdzie się on czeka wiesz na co:cool3: Quote
kakadu Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mialam nadzieje, ze po weekendzie przeczytam, ze sie maluch znalazl, a tu nic... :roll: Quote
E-S Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='funia']Będzie ,będzie nie płacz .Znajdzie się on czeka wiesz na co:cool3:[/QUOTE] Na co? Bo mało domyślna jestem... please, na co czeka Hero, żeby się pokazać? Ewa Quote
funia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Na uruchomienie psiego hotelu ........:razz: Quote
Recommended Posts