Jump to content
Dogomania

radosna Miki - super pies do sportu! ma dom! mieszka w Płocku!

Recommended Posts

Posted

Aha, dziwna polityka... ciekawe od czego to zależy, ze link do grona działa a do tego forum nie?
A zresztą nieistotne, ważne że ogłoszenie jest w jeszcze innym miejscu
Napisałam też maile z pytaniami o hoteliki i płatne domy tymczasowe i się załamałam, bo wychodzi na to, ze utrzmanie psa (bez wyżywienia) to koszt taki jak utrzymanie konia pod Warszawą (z wyżywieniem):-(

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Dominiko dziękujemy bardzo za pomoc w ogłaszaniu Miki. Zdjęcia, które są na tym wątku mają służyć do ogłaszani Miki, więc na pewno nikt nic przeciwko mieć nie będzie :)

Bardzo proszę, mam nadzieję, ze to coś pomoże...

Posted

Equus napisał(a):
Aha, dziwna polityka... ciekawe od czego to zależy, ze link do grona działa a do tego forum nie?
A zresztą nieistotne, ważne że ogłoszenie jest w jeszcze innym miejscu
Napisałam też maile z pytaniami o hoteliki i płatne domy tymczasowe i się załamałam, bo wychodzi na to, ze utrzmanie psa (bez wyżywienia) to koszt taki jak utrzymanie konia pod Warszawą (z wyżywieniem):-(

Chyba jest za mała konkurencja a za duże potrzeby...

Posted

donica napisał(a):
Chyba jest za mała konkurencja a za duże potrzeby...

Dokładnie. Bo opieka nad koniem wymaga zdecydowanie więcej zachodu niż opieka nad psem. Troszkę to większe zwierzątko i żeby chociaż posprzątać po nim to już wymaga siły i czasu;)

Posted

Dołączyłam sobie Miki do moich allegrowiczów.
Ogłoszenia, które jakiś czas temu jej robiłam, też stale odświeżam...
Dziwne, że nikogo nie zachwyciła swoją urodą...

Posted

dziwne, bo jest śliczna i taka kochana. Ja też jej robiłam wiele ogłoszeń, ale teraz nie bardzo mam na to czas, więc zamówiłam pakiet :D Zrozumieć nie mogę czemu nikt nie dzwoni choćby tylko by się o nią zapytać??????

A przy okazji... Cioteczki i wujkowie nie potrzeba Wam przypadkiem nowej klawiatury lub myszki? Zapraszam na bazarek na rzecz skatowanego Topika!!
http://www.dogomania.pl/threads/182404-markowe-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-skatowanego-Topika-do-01-04

Posted

Akrum napisał(a):
Dołączyłam sobie Miki do moich allegrowiczów.
Ogłoszenia, które jakiś czas temu jej robiłam, też stale odświeżam...
Dziwne, że nikogo nie zachwyciła swoją urodą...

A może się zrzucimy na wyróżnienie aukcji? Można ją jeszcze edytować? Pytam, bo nigdy nic na allegro nie wystawiałam...

Posted

treść mozna zmienic, w dowolnym momencie z resztą :)
wyróżnienie to około 20 zł.

tylko moje konto jest zablokowane :/ bo się nie wypłaciłam...
ale ktoś może np skopiować aukcje i wystawić...

Posted

mru napisał(a):
treść mozna zmienic, w dowolnym momencie z resztą :)
wyróżnienie to około 20 zł.

tylko moje konto jest zablokowane :/ bo się nie wypłaciłam...
ale ktoś może np skopiować aukcje i wystawić...

To jak komuś się uda wystawić, to ja też się dorzucę na wyróżnienie.

Posted

mru napisał(a):
Kamila, dzięki!!! :):):)

Nie ma za co. W tym miesiącu bym się nie wyrobiła z ogłaszaniem, więc musiałam Stefanowi zamówić, bo jego nikt poza mną nie ogłasza. Przy okazji pomyślałam o Miki.

Posted

Witam :-) Mru podrzuciła mi ten wątek bo podobno szukacie kogoś kto wystawi allegro dla tej ślicznej suczki :???: Jeśli są chętni do zapłacenia za wyróżnienie i resztę "bajerów" to mogę zrobić ogłoszenie.

Posted

Wyróżnienie + podświetlenie+ pogrubienie razem ze zdjęciami, na 2 tygodnie kosztuje 20 zł z groszami. Wiem z doświadczenia, że te wyróżnione są dużo częściej zauważane i odwiedzane od tych zwykłych dlatego warto spróbować. Może akurat w czasie świąt ktoś wypatrzy ślicznotkę.