Equus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Aha, dziwna polityka... ciekawe od czego to zależy, ze link do grona działa a do tego forum nie? A zresztą nieistotne, ważne że ogłoszenie jest w jeszcze innym miejscu Napisałam też maile z pytaniami o hoteliki i płatne domy tymczasowe i się załamałam, bo wychodzi na to, ze utrzmanie psa (bez wyżywienia) to koszt taki jak utrzymanie konia pod Warszawą (z wyżywieniem):-( Quote
donica Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Dominiko dziękujemy bardzo za pomoc w ogłaszaniu Miki. Zdjęcia, które są na tym wątku mają służyć do ogłaszani Miki, więc na pewno nikt nic przeciwko mieć nie będzie :) Bardzo proszę, mam nadzieję, ze to coś pomoże... Quote
donica Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Equus napisał(a):Aha, dziwna polityka... ciekawe od czego to zależy, ze link do grona działa a do tego forum nie? A zresztą nieistotne, ważne że ogłoszenie jest w jeszcze innym miejscu Napisałam też maile z pytaniami o hoteliki i płatne domy tymczasowe i się załamałam, bo wychodzi na to, ze utrzmanie psa (bez wyżywienia) to koszt taki jak utrzymanie konia pod Warszawą (z wyżywieniem):-( Chyba jest za mała konkurencja a za duże potrzeby... Quote
Equus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 donica napisał(a):Chyba jest za mała konkurencja a za duże potrzeby... Dokładnie. Bo opieka nad koniem wymaga zdecydowanie więcej zachodu niż opieka nad psem. Troszkę to większe zwierzątko i żeby chociaż posprzątać po nim to już wymaga siły i czasu;) Quote
Kociabanda2 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 zamówiłam Miki komplet 74 ogłoszeń (http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03). Będą gotowe za kilka dni. Przydało by się jej jeszcze allegro. Quote
Equus Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Kociabanda2']zamówiłam Miki komplet 74 ogłoszeń (http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03). Będą gotowe za kilka dni. Przydało by się jej jeszcze allegro. Super!:loveu: Edit: Podrzucam, może ktoś ją w końcu zauważy... Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dołączyłam sobie Miki do moich allegrowiczów. Ogłoszenia, które jakiś czas temu jej robiłam, też stale odświeżam... Dziwne, że nikogo nie zachwyciła swoją urodą... Quote
Kociabanda2 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 dziwne, bo jest śliczna i taka kochana. Ja też jej robiłam wiele ogłoszeń, ale teraz nie bardzo mam na to czas, więc zamówiłam pakiet :D Zrozumieć nie mogę czemu nikt nie dzwoni choćby tylko by się o nią zapytać?????? A przy okazji... Cioteczki i wujkowie nie potrzeba Wam przypadkiem nowej klawiatury lub myszki? Zapraszam na bazarek na rzecz skatowanego Topika!! http://www.dogomania.pl/threads/182404-markowe-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-skatowanego-Topika-do-01-04 Quote
tripti Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 rzeczywiście zastanawiający jest bark odzewu, ale do każdego kiedyś musi się szczęście uśmiechnąć:) to taka psia modelka:) Quote
Equus Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 a znacie może jakieś płatne domy tymczasowe w jakiejś sensownej cenie, gdzie możnaby ją wstawić? Quote
donica Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Akrum napisał(a):Dołączyłam sobie Miki do moich allegrowiczów. Ogłoszenia, które jakiś czas temu jej robiłam, też stale odświeżam... Dziwne, że nikogo nie zachwyciła swoją urodą... A może się zrzucimy na wyróżnienie aukcji? Można ją jeszcze edytować? Pytam, bo nigdy nic na allegro nie wystawiałam... Quote
mru Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 treść mozna zmienic, w dowolnym momencie z resztą :) wyróżnienie to około 20 zł. tylko moje konto jest zablokowane :/ bo się nie wypłaciłam... ale ktoś może np skopiować aukcje i wystawić... Quote
mru Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Kociabanda2']zamówiłam Miki komplet 74 ogłoszeń (http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03). Będą gotowe za kilka dni. Przydało by się jej jeszcze allegro. Kamila, dzięki!!! :):):) Quote
al'akir Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 w dalszym ciągu nikt nie pyta o Miki ?:shake: Quote
Equus Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Niestety nikt nie pyta :( Niestety nie ma w sobie nic "rasowego"... Quote
donica Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mru napisał(a):treść mozna zmienic, w dowolnym momencie z resztą :) wyróżnienie to około 20 zł. tylko moje konto jest zablokowane :/ bo się nie wypłaciłam... ale ktoś może np skopiować aukcje i wystawić... To jak komuś się uda wystawić, to ja też się dorzucę na wyróżnienie. Quote
Kociabanda2 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mru napisał(a):Kamila, dzięki!!! :):):) Nie ma za co. W tym miesiącu bym się nie wyrobiła z ogłaszaniem, więc musiałam Stefanowi zamówić, bo jego nikt poza mną nie ogłasza. Przy okazji pomyślałam o Miki. Quote
Lidan Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witam :-) Mru podrzuciła mi ten wątek bo podobno szukacie kogoś kto wystawi allegro dla tej ślicznej suczki :???: Jeśli są chętni do zapłacenia za wyróżnienie i resztę "bajerów" to mogę zrobić ogłoszenie. Quote
donica Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jesteśmy co najmniej dwie :-) Napisz proszę, ile by to razem wyniosło. Quote
Equus Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dokładnie - czekamy na info. Może jutro będę u Miki to postaram się porobić więcej zdjęć! Czekam na znak od mru ;) Quote
Lidan Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wyróżnienie + podświetlenie+ pogrubienie razem ze zdjęciami, na 2 tygodnie kosztuje 20 zł z groszami. Wiem z doświadczenia, że te wyróżnione są dużo częściej zauważane i odwiedzane od tych zwykłych dlatego warto spróbować. Może akurat w czasie świąt ktoś wypatrzy ślicznotkę. Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Miki w podskokach maszeruj do góry :) a ja mówię ci już dzisiaj dobranoc i PAMIĘTAJCIE - dziś śpimy o godzinę krócej... Quote
Recommended Posts