Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie! Jutro jedziemy z Ninką na spotkanie z Panią. Cieszę sie , że jest szansa dla Ninki a z drugiej strony chce mi sie płakac.... dzisiaj tak ślicznie Ninka tuliła sie z Hugiem. I te orzechowe zawsze wpatrzone we mnie oczęta...

Ps. Czy Wam też nie przychodza powiadomienia z DGM na meila?

Posted

Norbitko..... szczerze Ci współczuję......
Wiem co Cię czeka...... ja poległam....
pomimo ,że wmawiałam sobie ,ze mój dom jeszcze się przyda.....

A Ninka naprawdę jest cudowna.....
jeśli mogę Ci coś doradzić, to poproś męża żeby ci pomógł ją oddac ,a nie utrudniał decyzję, albo dawał np. do zrozumienia ,że sie waha.....

Posted

Ze strony męża mi nie grozi niewydanie Ninki. On nawet jesli cos czuje to nie powie o tym. On nie miał czasu zaprzyjaznić sie z Ninką bo całe dnie jest poza domem ostatnim czasem.
Jeszcez raz spytam!! Dostajecie powiadomienia na meil??????? Bo ja od dzis nie dostaje

Posted

Ninka została w nowym domku a ja beczę. Zaraz po wyjściu zadzwoniłam do Anielicy i wybeczałam się w słuchawkę. Zostawiłam Ninkę z prośba , że gdyby mieli jakieś wątpliwości to ja zabieram ja bez problemu. Ninka zamieszkała na Czubach u miłej Agnieszki i jej 18letniego syna. Ma duży balkon na parterze a na sąsiednim balkonie kolegę. Najwieksze obawy budziło w Agnieszcze relacje z kotem. Jestem pewna że kicio zaakceptuję Ninkę bo ze strony Ninki nic mu nie grozi. Dziś mimo powarkiwania na nią z ciekawością za nią wyglądał gdy mu zniknęła z pola widzenia. Ninka ma do dyspozycji auto a lubi podrózować. Oraz działkę w jedej z podlubelskich miejscowości.
Masza4 ja mam wszytkie dane p.Agnieszki wiec gdybys chciała podpsac umowę to ona jest do dyspozycji. Czy Ty też mieszkasz na Czubach?
Nie pomyslałam żeby zabrać aparat... trudno się mówi. W sumie liczyłam że jeszcze kilka dni Ninka spędzi u mnie.
Prawdopodobnie p.Agnieszka zna i chodziła ze swoim poprzednim psem do tej samej p.doktor co Ninka. Byłoby fajnie gdyby Ninka tam była pacjentka (i oby tylko z powodu szczepień ;) ). Ninka chyba dostanie imię Kama tak jak ich poprzedni pies. Pani znalazła Ninkę dzięki nowej stronie schroniska !!!!
A ja beczę nadal...... jeszcze obok siebie w biurze mam posłanko Ninki. Tu razem pracowałyśmy....

Posted

Jeju, jak się cieszę:multi: To już mogę zmienić podpis, bo Ninka ma domek:multi::multi::multi: Norbitko jeszcze raz Ci dziękuję z całego serducha za wszystko, co zrobiłaś dla tego aniołka. Potrafię sobie wyobrazić, co przeżywasz, ale pomyśl: dzięki Tobie Ninka ma swój własny domek, dzięki Tobie może kolejna sierotka znajdzie swe miejsce na ziemi. Trzymaj się Norbitko! Pozdrawiam Cię gorąco!

Posted

Dwoniła Agnieszka. Juz jest zakochana a mnie łzy ciekły jak grochy...... Cieszę sie bardzo i tesknie jednocześnie.... . Wiecie miałam tymczasowo Łapke przez 3 miesiące i tak sie nie zakochałam jak w Nince która była 3 tygodnie.

Posted

Jesteś bardzo dzielna....
Gratuluję !!!!!
Już po wszystkim.....
Nawet nie próbuję sobie wyobrazic co czujesz.....bo sama płaczę....
Już na pewno kolejna "bida " gdzieś czeka na Twój kochający domek....

Posted

Za mocno trzymaliście te kciuki :evil_lol:. A tak serio wiem że będzie jej tam dobrze. ma wszytko to co lubi. Spokój, samochód i działkę. Zapewne domownicy będa mieli dla niej o wiele więcej czasu niz miałam ja. Dowiedziłam sie też że Ninka broni balkonu czyli poczuła się u siebie! U mnie dopiero na 3 dzien usłyszałam szczekanie :)

Posted

Z jednej strony bardzo się cieszę ze szczęśliwego zakonczenia, a jednocześnie podejrzewam co czujesz. Teraz trzymam kciuki za Ciebie za szybkie odzyskanie spokoju ducha.

Posted

No to zmieniamy tytuł! Mam nadzieję, że już na stałe i że Nince będzie bardzo dobrze w jej nowym domku.

Super, że nowa Pani znalazła sunię dzięki stronce. Napisałam do obsługi wp i na moją prośbę ukryli starą stronę, któa się dotąd wyświetlała. Także teraz pojawia się już tylko nasza stronka - aktualna :lol:

A ja baaaardzo dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do szczęścia Niny: Evry za pieniążki :buzi:, Buni za kubraczek i preparacik :buzi:, p. Ewie za sterylkę i troskę, no i NORBITCE - za to, że przygarnęła Brązulkę, pielęgnowała, jeżdziła, pieściła i zaganiała do roboty w sklepie :buzi: :evil_lol: .

Dziękuję też wszystkim, którzy sercem i dobrą myślą wspierali naszą akcję :loveu:

DZIĘKI!!!

Udało się :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Norbitko wyobrażam sobie co czujesz...
Jeśli chodzi o umowę, to potrzebne mi będą dane osoby adoptującej, żeby dostarczyć je do schrona. Obecnie sunia wyadoptowana jest na mnie (z notatką, że na sterylkę), miałam zgłosić dane osoby u której zostanie NA ZAWSZE! :multi:

Posted

Poczekajmy z tym do przyszłej soboty. Wtedy juz bedę pewna że Ninka nie wróci do mnie. Powiedziałam że gdyby cos było nie tak to ja zabieram. P.Agnieszka wygladała na zakochana od poczatku i 100% pewna ale ... Moze tak być?

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :klacz: :klacz: :klacz:

Tak się cieszę, że Ninka znalazła tak dobry domek!!!!!

Sporo czasu mnie nie było, przed chwilą wróciłam, a tu takie super wieści!!!

Posted

Obawiam sie ze to nie ten domek... Miałam zle przeczucia i ....... ehhh Ninka trzy razy ponoc ugryzła raz poważnie jakiegos faceta na działce. Agnieszka sie boi......... Nie wiem co mam robic

Posted

Cholera....jak to ugryzła??? przecież jest łagodna......może ją sprowokował ??? drażnił się?

Czy Pani Agnieszka chce jeszce poczekac ,czy mówiła od razu o ewentualnym oddaniu psa?