Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Nina pokazała że potrafi być też psem stróżującym. Chyba podwórko juz uznała za swoje i wychodzi jej charakterek. Obszczekała dzis grożnie dwie osoby przy czym Hugo postanowił jej pomóc. Fruwałam za nim mimo że chodzi na halti :)

Posted

Niunia ma jeden duży szew i 3 takie małe (jak zakłada sie u ludzi). te trzy miałam jej zdjąc dziś lub jutro bo był przy nich taki odczyn. Dzis p.Ewa powiedziała że jak juz nie ma tego odczynu to niech wszytkie zostana do wtorku. Jutro zajrzę jeśli nic sie nie będzie czerwienic przy tych co ja miałam zdjąc to zostawie a jesli znow bedzie czerwone to te jutro ściagam. Na ten normalny psi szew pojade bo nie mam pojęcia jak go zdjąć. Z takimi szwami nie miałam do czynienia u ludzi :)

Posted

Wczoraj zdjęłam jeden szew jednak. Był przy nim brzydki odczyn. Poz tym u nas wszytko OK tylko Ninka wygląda swojego nowego spokojnego domku i kochanej nowej pańci.

Posted

Ninko, w górę! Na allegro dalej jest, w lecznicy też, Ty też gdzieś wystawiałaś - eurocity? Cały czas jest na stronie schroniska... Może do anonsów dać? Taka super sunia, a nie ma zainteresowania :shake:

Posted

Dzisiaj dzwoniła bardzo miła Pani z Lublina. Ninka spodobała się jej. Jeśli Pani nie odwiedzi nas wcześniej to w piątek jedziemy do Lublina na zapoznanie sie z Ninką. Pani jest również zainteresowana ewentualnym utworzeniem domku tymczasowego dla jakiegos pieska w potrzebie. Pani miała juz pieska, który odszedł. Ma tez kotka. Ninka dla kotków jest bardzo łagodna wieć nie bedzie raczej problemu.

Posted

ooo, super! no to trzymam kciuki za zapoznanie. myślę, że jak Nina spodobała się na zdjęciu, to w naturze nie ma możliwości, żeby się odpodobała :loveu: no i żeby Pani okazała się fajna...

jeżeli będziesz w piątek, a ja nie będę pracowała, mogę spróbować podjechać na zapoznanie, jeżeli chcesz. nie obiecuję, bo nie wiem czy będą zajęcia, czy nie, ale jakby coś, to daj znać kiedy jedziesz.

Posted

Super. Wspaniałe wieści. Trzymam kciuki, żeby Pańcia spodobała się Nince, bo że Ninka się spodoba to pewnik. Choć z drugiej strony po takiej Pańci jak Beata to trudno będzie sprostać:p