Norbitka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Dziś Nina pokazała że potrafi być też psem stróżującym. Chyba podwórko juz uznała za swoje i wychodzi jej charakterek. Obszczekała dzis grożnie dwie osoby przy czym Hugo postanowił jej pomóc. Fruwałam za nim mimo że chodzi na halti :) Quote
anielica Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Pamiętajmy o Ninie!!! Sunia szuka domku na stałe! Quote
joannal Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Podniosę Ninkę, bo mimo że kochaniutka suńcia świetnie się czuje u Norbitki to koniecznie potrzebuje swoich włości :lol: . Quote
Norbitka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 U Ninki wszystko OK. P.Ewa (wet) nie pozwala żeby biegała a ona az sie rwie do biegów. Rana goi sie juz dobrze. Przestała sie czerwienić. Quote
Bunia1 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kiedy śćiąganie szwów? A może szyta rozpuszczalnymi? Pozdrawiamy Ninkę i Hugo Quote
Norbitka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Niunia ma jeden duży szew i 3 takie małe (jak zakłada sie u ludzi). te trzy miałam jej zdjąc dziś lub jutro bo był przy nich taki odczyn. Dzis p.Ewa powiedziała że jak juz nie ma tego odczynu to niech wszytkie zostana do wtorku. Jutro zajrzę jeśli nic sie nie będzie czerwienic przy tych co ja miałam zdjąc to zostawie a jesli znow bedzie czerwone to te jutro ściagam. Na ten normalny psi szew pojade bo nie mam pojęcia jak go zdjąć. Z takimi szwami nie miałam do czynienia u ludzi :) Quote
niufa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Bunia1 napisał(a):Hhh widocznie szyli szwem ciągłym, też można. Ciągłym raczej nie.;) Quote
Norbitka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ciągłym nie ciągłym ważne że zacerowana :) i że ładnie sie goi. A najważniejsze Ninka cudowna dziewczynka szuka domku! Quote
Norbitka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Wczoraj zdjęłam jeden szew jednak. Był przy nim brzydki odczyn. Poz tym u nas wszytko OK tylko Ninka wygląda swojego nowego spokojnego domku i kochanej nowej pańci. Quote
joannal Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Nina do brania i do kochania, szukajmy Jej domku, kochanego domku!!! Quote
Norbitka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Niepokoi mnie że nikt sie nie odezwał z ogłoszeń. Jutro zdjęcie szwów i Ninka potrzebuje domku!!!!! Quote
anielica Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Ninko, w górę! Na allegro dalej jest, w lecznicy też, Ty też gdzieś wystawiałaś - eurocity? Cały czas jest na stronie schroniska... Może do anonsów dać? Taka super sunia, a nie ma zainteresowania :shake: Quote
anielica Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Dałam ją też w aktualnościach na stronie głównej schroniska Quote
Norbitka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Jest na Eurocity i KupSprzedaj. Ninka nie może wrócić do schronu!!!!!!!!!!!!! Quote
Norbitka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Dzisiaj dzwoniła bardzo miła Pani z Lublina. Ninka spodobała się jej. Jeśli Pani nie odwiedzi nas wcześniej to w piątek jedziemy do Lublina na zapoznanie sie z Ninką. Pani jest również zainteresowana ewentualnym utworzeniem domku tymczasowego dla jakiegos pieska w potrzebie. Pani miała juz pieska, który odszedł. Ma tez kotka. Ninka dla kotków jest bardzo łagodna wieć nie bedzie raczej problemu. Quote
anielica Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 ooo, super! no to trzymam kciuki za zapoznanie. myślę, że jak Nina spodobała się na zdjęciu, to w naturze nie ma możliwości, żeby się odpodobała :loveu: no i żeby Pani okazała się fajna... jeżeli będziesz w piątek, a ja nie będę pracowała, mogę spróbować podjechać na zapoznanie, jeżeli chcesz. nie obiecuję, bo nie wiem czy będą zajęcia, czy nie, ale jakby coś, to daj znać kiedy jedziesz. Quote
Bunia1 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Super. Wspaniałe wieści. Trzymam kciuki, żeby Pańcia spodobała się Nince, bo że Ninka się spodoba to pewnik. Choć z drugiej strony po takiej Pańci jak Beata to trudno będzie sprostać:p Quote
Recommended Posts