andzia69 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 witamy, witamy i do składania "raportów" zapraszamy!!!! Quote
Evra Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witam serdecznie i tak się cieszę, że Brązula nareszcie ma wspaniały dom już na zawsze. Aż się wzruszyłam. Myslałam o adoptowaniu jej, ale kompletnie nie mam warunków, brak mi słów, żeby opisać jak bardzo jestem wzruszona i szczęśliwa. :bigcool::bigcool::bigcool: z tego szczęścia chyba pójdę na :popcorn::knajpa::beerchug: :laola: Quote
Bunia1 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ale cudowne wieści. Miałam okazję poznać Ninkę Kamę i sądzę że uczyniliście Państwo własciwy wybór. Pozdrawiam i czekamy na fotki. Quote
anielica Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Ufff... to dobre wieści :loveu: Bardzo się niepokoiłam o to czy Ninka - Kama się zaaklimatyzuje i berdzo się cieszę, że się udało! Quote
Tiger Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Witam na watku !!!! Bardzo się cieszę ,że Kama ma taki wspaniały dom!!! No i oczywiście prosimy o relacje....jak się niunia sprawuje.... Quote
Masza4 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Nie dostałam zaświadczenia o szczepieniu p/wściekliźnie... Quote
Masza4 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Zapytam w schronie czy w ogóle mają to zaświadczenie. Ninkę wydał mi schroniskowy wet-mógł nie wiedzieć, że wydaje się zaświadczenia razem z psem :mad: Jak będę w sobotę to zapytam, bo przez telefon pewnie nie uzyskam żadnej informacji :angryy: Quote
Bunia1 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jeśli wydawał psa na stałe to musiał wiedzieć że z zaświadczeniem, chyba że myśleli że do nich wróci. Quote
Norbitka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dziś dzwoniłam do Pani Ninki-Kamy. Jest wszytko super, Jesli tylko znajde troszke czasu to ją odwiedzę. Masza pamietasz o zaswiadczeniu? Quote
Norbitka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wszycy zapomnieli o Nince-Kamie. Jej pan sie u nas zarejestrował ale nic nam nie pisze. W odwiedzinach jeszcze nie byłam. Kazdy wyjazd do lublina to zbyt mało czasu. Kilka dni temu dzwoniłam do Agnieszki. U Ninki (dla mnie ona zostanie Ninką) jest wszystko ok. W weekendy jezdzi na działkę wyszaleć sie. Z kotem komitywa. Na spacery chodzi w kagańcu bo jej rekacje sa różne w zależnosci do danej osoby. Masza jesli czytasz ten temat ......zaswiadczenie o szczepieniu pasowaloby dostarczyc Quote
Evra Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Dla mnie ona zawsze będzie Brązulą. Czy jest szansa na zdjęcia z nowego domu? :loveu: wspaniale, że jest szczęśliwa i wszystko jest ok!!! Quote
Norbitka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Agnieszka nie miała cyfrówki. Musze ja podjechac tylko jak rozciągnąc dobe? Quote
Norbitka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Wczoraj dzwoniłam do Pani Ninki-kamy. Poza tym ze dziewczyna nieco utyła wszystko jest w normie. Ma cudowny domek. Moze teraz jesienia bedzie wiecej czasu by odwiedzic Ninkę :) Quote
anielica Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Bardzo się cieszę z dobrych wieści! Quote
Evra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 25 maja będzie ważny dzień dla Brązowej - rocznica Ciekawa jestem jak teraz wygląda. Wszystkiego najlepszego Brązulko! Quote
Amanita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Przyłączam się do tych najlepszych życzeń dla Brązulki;) Chętnie zobaczyłabym jej nowe fotki - uśmiechnięty pyszczuś i te piękne bursztynowe oczy... Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa księżniczko. Quote
Recommended Posts