Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie i tak się cieszę, że Brązula nareszcie ma wspaniały dom już na zawsze. Aż się wzruszyłam. Myslałam o adoptowaniu jej, ale kompletnie nie mam warunków, brak mi słów, żeby opisać jak bardzo jestem wzruszona i szczęśliwa.

:bigcool::bigcool::bigcool:

z tego szczęścia chyba pójdę na :popcorn::knajpa::beerchug:

:laola:

Posted

Witam na watku !!!!
Bardzo się cieszę ,że Kama ma taki wspaniały dom!!!

No i oczywiście prosimy o relacje....jak się niunia sprawuje....

Posted

Zapytam w schronie czy w ogóle mają to zaświadczenie. Ninkę wydał mi schroniskowy wet-mógł nie wiedzieć, że wydaje się zaświadczenia razem z psem :mad: Jak będę w sobotę to zapytam, bo przez telefon pewnie nie uzyskam żadnej informacji :angryy:

• 1 month later...
Posted

Wszycy zapomnieli o Nince-Kamie. Jej pan sie u nas zarejestrował ale nic nam nie pisze. W odwiedzinach jeszcze nie byłam. Kazdy wyjazd do lublina to zbyt mało czasu. Kilka dni temu dzwoniłam do Agnieszki. U Ninki (dla mnie ona zostanie Ninką) jest wszystko ok. W weekendy jezdzi na działkę wyszaleć sie. Z kotem komitywa. Na spacery chodzi w kagańcu bo jej rekacje sa różne w zależnosci do danej osoby. Masza jesli czytasz ten temat ......zaswiadczenie o szczepieniu pasowaloby dostarczyc

Posted

Dla mnie ona zawsze będzie Brązulą. Czy jest szansa na zdjęcia z nowego domu?

:loveu: wspaniale, że jest szczęśliwa i wszystko jest ok!!!

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Wczoraj dzwoniłam do Pani Ninki-kamy. Poza tym ze dziewczyna nieco utyła wszystko jest w normie. Ma cudowny domek. Moze teraz jesienia bedzie wiecej czasu by odwiedzic Ninkę :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

25 maja będzie ważny dzień dla Brązowej - rocznica

Ciekawa jestem jak teraz wygląda.

Wszystkiego najlepszego Brązulko!

Posted

Przyłączam się do tych najlepszych życzeń dla Brązulki;) Chętnie zobaczyłabym jej nowe fotki - uśmiechnięty pyszczuś i te piękne bursztynowe oczy... Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa księżniczko.