anielica Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Brązowa jest młodą suczką. Według naszej oceny ma około roku. Ma czarną, podpalaną sierść, słodkie czarne ciapki na łapkach, krótki ogonek i przepiękne oczy. Jest suczką średniej wielkości. Brązowa nie wyróżnia się niczym specjalnym, ale mnie ujęła jej delikatność i subtelność. Jest bardzo łagodna, grzeczna, mało zwariowana. Ładnie chodzi na smyczy, a kiedy się zaplącze delikatnie i rozumnie podnosi łapki, pomagając zakręconej ciotce anielicy rozplątać smycz... Jest przeuroczą suczką... ...normalnie w sam raz na łańcuch....:mad: Niestety, Lublin to teren rolniczy. Ostatnio wszyscy odwiedzający szukają psów do bud :-( I w tym tygodniu, i w poprzednim. Podjeżdżają samochodami ze słomą w bagażnikach, ehhh.... I właśnie Brązowa została w sobotę zaprezentowana takiemu rolnikowi, jako idealny pies podwórkowo - stróżujący. Z jej delikatnością, niechęcią do szczekania, spokojem... Szkoda mi jej... :-( Ale wierzę, że ma szanse na miłość! PS. SUNIA JUŻ PO STERYLCE! Quote
anielica Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 lupe, dzięki, jesteś kochana!!! będę sobie co dwa dni zmieniała bannerek, bo mi się wszystkie w podpisie ie pomieszczą :lol: Quote
mar.gajko Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Faktycznie, w sam raz na łańcuch! Taki metrowy! No i jeść można dać co dwa dni. Q..wa! Quote
Therion Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Anielica, a czy chociaż wydaja tam sterylizowane suki ? Czy po wydaniu na wies rozmnazaja sie na maksa. Quote
anielica Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Niestety, schronisko obecnie nie sterylizuje suk. Wcześniej, z tego co wiem, suczki jeździły do klinik AR na sterylki, ale nie wiem czy to było dobre... Sterylizowali chyba studenci i słyszałam, że zdarzały się szczeniaki u suki po sterylce :shake: W umowie adopcyjnej też niestety nie ma punktu o sterylizacji... Niby jest punkt o tym, że pies nie może być trzymany na łańcuch, jeżeli nie będzie w ogóle miał możliwości wybiegania, ale nie słyszałam, żeby było to jakoś omawiane przy okazji adopcji. Quote
anielica Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Brązowa szuka domu bez łańcucha... Quote
Frotka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A może ktoś zaprosi Brązową do tymczasowego domu? Wiecie jak marzną teraz psy na łańcuchach.... Quote
irma Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mogę ją wstawić na allegro poproszę o tekscik i kontakty Quote
anielica Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Dzięki irmo :buzi: Brązowa jest młodą, łagodną suczką. Ma czarną, podpalaną sierść, słodkie czarne ciapki na łapkach, krótki ogonek i przepiękne oczy! Jest suczką średniej wielkości. Brązowa nie wyróżnia się niczym specjalnym, ale pomagających w schronisku wolontariuszy urzekła jej delikatność i subtelność. Jest łagodna, jak na swój wiek mało zwariowana. Ładnie chodzi na smyczy, a kiedy się zaplącze delikatnie i rozumnie podnosi łapki, pomagając opiekunowi rozplątać smycz... Jest przeuroczą suczką, a mimo to ktoś pozbył się jej, oddając do schroniska... I właśnie w schronisku w Lublinie Brązulka czeka na Człowieka. Na kogoś, kto odmieni jej smutny los! Kontakt w sprawie suni: Dorota, tel. 0501-28-11-29, gg. 3283032 Monika, tel. 501366092, gg. 6177936 e-mail: [email protected] Niestety nie jestem dobra w pisaniu wyciskaczy łez :roll: Quote
anielica Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Brązowa czeka na swojego człowieka!!! Quote
monnikk Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Brązowa a co ty robisz na 16 stronie.... Quote
anielica Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Brązowa - szukaj swojego Pana....:-( Quote
irma Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 wystawiona http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86240740 przepraszam że dopiero dzisiaj, ale ... :oops: Quote
anielica Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 dziękuję irmo :buzi: :buzi: :buzi: fajowa aukcja! Quote
kociabanda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 anielica napisał(a): Brązowa nie wyróżnia się niczym specjalnym, ale pomagających w schronisku wolontariuszy urzekła jej delikatność i subtelność. :roll: Brązowa wyróżnia się niepospolitą urodą - a te piękne, mądre oczy wprost urzekają. :loveu:Jest absolutnie prześliczna. Oby trafiła do wspaniałego domku. :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Masza4 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 oby tylko domek się znalazł. I to taki bez łaćucha :angryy: Quote
Blondella Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ciekawe czy nadejdzie taki dzień, kiedy świat będą zaludniać tylko cywilizowane istoty, dla których zwierzę nie będzie rzeczą.:roll: Quote
Recommended Posts